Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4-5 μερες, εξωτερικό, 2 ατομα, αναχωρηση και επιστροφή Θεσσαλονίκη, απο αύριο μέχρι αρχες καλοκαιριου.

Τι επιλογες εχουμε?

Μπατζετ ουτε σφιχτο, ουτε χαλαρο. Προτιμώ vfm :)

Προτείνω Βερολίνο, Παρίσι ή Ρώμη. Ίσως και Βαρκελώνη. Και στους τέσσερεις προορισμούς πετάει η Ryanair απευθείας από Θεσσαλονίκη, όποτε με λίγο ψάξιμο και λίγη τύχη θα βρεις σίγουρα οικονομικές πτήσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα κλεισει για καρπενησι το Σαββατο με την οικογενεια αλλα εχω κ τις δυο κορες αρρωστες οποτε δεν παω. Αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει pm να μην παει χαμενο το δωματιο το εχω πληρωμενο. Σορρυ για το οφτοπικ 

• Like 1
Δημοσ.

4-5 μερες, εξωτερικό, 2 ατομα, αναχωρηση και επιστροφή Θεσσαλονίκη, απο αύριο μέχρι αρχες καλοκαιριου.

Τι επιλογες εχουμε?

Μπατζετ ουτε σφιχτο, ουτε χαλαρο. Προτιμώ vfm :)

Απο θεσσαλονίκη έκλεισα για ρώμη  τον ιούνιο 5 μέρες

Εισιτήριο ryainair πάνε έλα 45 ευρώ και διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων 155 ευρώ το άτομο (3 άτομα ειμαστε)

Δημοσ.

Υπέροχη πόλη η Ρωμη αν σου αρέσουν τα εντυπωσιακά κτίρια. Μαγεύτηκα απο την αρχιτεκτονική. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο μουσείο του Βατικανού. Α, και κλείσε εισιτήριο απο πριν, θα γλιτώσετε την αναμονή στην είσοδο.

Κερκινη λεει τιποτα?

Ε, Κέρκυρα δεν ειναι :)

Ναι, όμορφο μέρος αν θες κάτι ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να παω Ρουμανια των επομενο μηνα (Ιασιο , Βουκουρεστι , τιμισοαρα) εχει κανεις γνωμη? Εχω φιλους ρουμανους οποτε θα εχω ατομα να μου δειξουν πραγματα. Τι να προσεξω? Και ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος να παω?

Αεροπλανο η λεωφορειο? Εχω βρει http://www.meltravel.gr/ τους γνωριζει κανεις?

Λιγο περιεργο το Θεσσαλονικη - Ιασιο από οικονομικης αποψεις.

Δημοσ.

Για εξωτερικο εδω ποσταρουμε;

Θελω να παω ταξιδι αναψυχης στο amsterdam. Δεν ειμαι fun των ναρκωτικων. Και σκευτομαι να παω και Βελγιο μια,που ειναι κοντα.

Να παω στο βελγιο αξιζει τον κοπο εχει τιποτα να κανεις;

6 μερες συνολο ολο το ταξιδι καλα ειναι;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να παω Ρουμανια των επομενο μηνα (Ιασιο , Βουκουρεστι , τιμισοαρα) εχει κανεις γνωμη? Εχω φιλους ρουμανους οποτε θα εχω ατομα να μου δειξουν πραγματα. Τι να προσεξω? Και ποιος ειναι ο ποιο οικονομικος τροπος να παω?

Αεροπλανο η λεωφορειο? Εχω βρει http://www.meltravel.gr/ τους γνωριζει κανεις?

Λιγο περιεργο το Θεσσαλονικη - Ιασιο από οικονομικης αποψεις.

Την παλεύεις να είσαι σε λεωφορείο τόσες ώρες; Η ryanair πετάει από αθήνα για βουκουρέστι, η εποχή είναι καλή από άποψη τιμών

Για εξωτερικο εδω ποσταρουμε;

Θελω να παω ταξιδι αναψυχης στο amsterdam. Δεν ειμαι fun των ναρκωτικων. Και σκευτομαι να παω και Βελγιο μια,που ειναι κοντα.

Να παω στο βελγιο αξιζει τον κοπο εχει τιποτα να κανεις;

6 μερες συνολο ολο το ταξιδι καλα ειναι;

Εγώ λέω να μείνεις και τις 6 μέρες εντός Ολλανδίας και να δεις πράγματα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου.

Δημοσ.

Την παλεύεις να είσαι σε λεωφορείο τόσες ώρες; Η ryanair πετάει από αθήνα για βουκουρέστι, η εποχή είναι καλή από άποψη τιμών

Εγώ λέω να μείνεις και τις 6 μέρες εντός Ολλανδίας και να δεις πράγματα που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου.

Τα τελευταια δυο χρονια είμαι συνεχεια στα λεωφορεια και στα τραινα απειρες ωρες οποτε εχω συνηθησει μου αρεσει να βλεπω το τοπιο εξω από το παραθυρο θεωρω καλη ευκαιρια να δω την Βουλγαρια και την Ρουμανια από το να βρεθω ξαφνικα εκει δεν είναι τοσο μεγαλο θεμα για εμενα.

Κερκινη λεει τιποτα?

Να πας και επισης δοκιμασε των Μεθοριακο Σταθμο στην Βυρωνεια είναι πολύ ενδιαφερων! Κι εγω αυτές τις μερες θα ανεβω εχει πολύ ωραιο βουβαλισιο κρεας.

Δημοσ.

Τα τελευταια δυο χρονια είμαι συνεχεια στα λεωφορεια και στα τραινα απειρες ωρες οποτε εχω συνηθησει μου αρεσει να βλεπω το τοπιο εξω από το παραθυρο θεωρω καλη ευκαιρια να δω την Βουλγαρια και την Ρουμανια από το να βρεθω ξαφνικα εκει δεν είναι τοσο μεγαλο θεμα για εμενα.

ΟΚ, καταλαβαίνω και εν μέρει συμφωνώ, αλλά μόνο για το τρένο το οποίο είναι μακράν ανώτερο από το πούλμαν.

Δημοσ.

ΟΚ, καταλαβαίνω και εν μέρει συμφωνώ, αλλά μόνο για το τρένο το οποίο είναι μακράν ανώτερο από το πούλμαν.

Ρωτησα ΟΣΕ μου ειπαν δεν υπαρχουν δρομολογια υπαρχει διαφορετικος τροπος?

Δημοσ.

Πριν μια δεκαετία δούλεψα στην εταιρεία που αναφέρεις Τζικο, είχε πολύ μεγάλη σχέση με Ρουμανία, κατέβαζε πολύ κόσμο για διακοπές. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που ξέρουν τη Ρουμανία όπως αυτοί.

• Like 1
Δημοσ.

εσύ έβγαλες εισιτήρια για κει που έλεγες; τέλη ιούνη; θα σου σκάσει πμ κάποια στιγμή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...