Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και είναι πολύ νωρίς (τέλη Ιουνίου θα πάμε), όποιος έχει πάει Βερολίνο κι έχει να μου πει κάτι πέρα αυτών που ανεφέρονται στις διάφορες ιστοσελίδες, ρίχτε το.

Επίσης, επειδή θα γιορτάσουμε επέτειο με τη σύζυγο, αν έχετε εστιατόριο να προτείνετε, go ahead.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αν πας πρώτη φορά τι θα κάνεις, τα κλασικά θα κάνεις. Παρόλα αυτά, επειδή θα βρεθείτε σχεδόν αναγκαστικά Potsdamer Platz και θα σας πιάσει σίγουρα μία απελπισία που να φάτε μεσημεροαπόγευμα εκεί τριγύρω, να πάτε στο μουσείο του κινηματογράφου, στον τελευταίο όροφο στην καντίνα. Βασικά ανεβείτε, ακόμη και για καφέ ή και για βόλτα, μετράει. Για εστιατόριο πες μπάτζετ και στιλ. Βιετναμέζικο πχ τρώτε;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουμε δοκιμάσει τπτ εξωτικό, χωριάτες ντιπ. :) Αλλα υπάρχει πρόβλημα με γλουτένη όποτε έχουμε αυτό τον περιορισμό, να κοιτάμε τα συστατικά καθε συνταγής.

Δημοσ.

Στο Βερολίνο είναι δύσκολο να βρεις κάτι ΜΕ γλουτένη πλεον. :Ρ Θα σου στείλω πμ με μερικες προτάσεις σημερα-αυριο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν και είναι πολύ νωρίς (τέλη Ιουνίου θα πάμε), όποιος έχει πάει Βερολίνο κι έχει να μου πει κάτι πέρα αυτών που ανεφέρονται στις διάφορες ιστοσελίδες, ρίχτε το.

Επίσης, επειδή θα γιορτάσουμε επέτειο με τη σύζυγο, αν έχετε εστιατόριο να προτείνετε, go ahead.

Θα σου πω σε ενα μηνα που θα ειμαι εκει :P

Δημοσ.

Γεια σε  ολους!
Αρχές Μάρτη θα ανέβουμε από Ηράκλειο πρός Θεσσαλονική μια παρέα και θα ήθελα αν κάποιος από εκεί ξέρει κάποια καλά μέρη να επισκεφτούμε. :-D

Δημοσ.

Ερώτηση. Έχει πάει κανείς Lille να μου πει αν αξίζει τον κόπο; Ψάχνω κάτι σε απόσταση βολής από Λονδίνο, ουσιαστικά για 1,5 μέρα με την γυναίκα, Μάρτιο μήνα. Κάτι που να μπορείς να κάνεις μια βόλτα. Για χαλάρωση θα πάμε.

Δημοσ.

Να δεις την Νεα Παραλια και ολο το Κεντρο της πολης.Για νυχτερινη ζωη,πολλα μαγαζια εχει στη Βαλαωριτου και για κρασι,πολυς κοσμος μαζευεται στο μπιτ παζαρ.

Δημοσ.

Υπάρχει site/app που να βάζεις προορισμό και να σου βγάζει ποιες αεροπορικές πετάνε εκεί και από που?
Θα μπορούσα να βρω πληροφορίες από το site ενός αεροδρομίου αλλά δε με βοηθάει πλήρως (αν π.χ. σε ένα προορισμό υπάρχουν 2+ αεροδρόμια) και δε το βρίσκω εύχρηστο.

π.χ. έστω θέλω να πάω Λονδίνο (από Ολλανδία). Κοντά μου έχω 2-3 αεροδρόμια (σε απόσταση 2 ωρών). Αντί να ψάξω σε skyscanner Eindhoven - Λονδίνο, Dusseldord - Λονδίνο, Αμστερνταμ - Λονδίνο που και δε θα μου βγάλει όλες τις αεροπορικές, θα με βόλευε να πετάξω σε ένα site Λονδίνο, να μου βγάλει χάρτη με τι πετάει εκεί και μετά να ψάξω στο site της κάθε αεροπορικής.

Δημοσ.

Υπάρχει site/app που να βάζεις προορισμό και να σου βγάζει ποιες αεροπορικές πετάνε εκεί και από που?

Θα μπορούσα να βρω πληροφορίες από το site ενός αεροδρομίου αλλά δε με βοηθάει πλήρως (αν π.χ. σε ένα προορισμό υπάρχουν 2+ αεροδρόμια) και δε το βρίσκω εύχρηστο.

π.χ. έστω θέλω να πάω Λονδίνο (από Ολλανδία). Κοντά μου έχω 2-3 αεροδρόμια (σε απόσταση 2 ωρών). Αντί να ψάξω σε skyscanner Eindhoven - Λονδίνο, Dusseldord - Λονδίνο, Αμστερνταμ - Λονδίνο που και δε θα μου βγάλει όλες τις αεροπορικές, θα με βόλευε να πετάξω σε ένα site Λονδίνο, να μου βγάλει χάρτη με τι πετάει εκεί και μετά να ψάξω στο site της κάθε αεροπορικής.

Μπορείς να βάλεις στο skyscanner αναχώρηση Λονδίνο, προορισμός οπουδήποτε και θα σου το βγάλει. Εσύ το θες ανάποδα βέβαια αλλά το ίδιο είναι.

Δημοσ.

4-5 μερες, εξωτερικό, 2 ατομα, αναχωρηση και επιστροφή Θεσσαλονίκη, απο αύριο μέχρι αρχες καλοκαιριου.

Τι επιλογες εχουμε?

Μπατζετ ουτε σφιχτο, ουτε χαλαρο. Προτιμώ vfm :)

• Like 1
Δημοσ.

Μπες skyscanner ή ryanair, βάλε Θεσσαλονίκη αφετηρια και δες τι προσφορές υπάρχουν. Ιταλία - Γερμανία νομίζω είναι οι πιο φτηνές και ποιοτικές επιλογές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...