Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Χαλκιδα λοιπον που με πεισατε να παω, ποση ωρα ειναι απο Βορεια Προαστεια. Αν ξεκινησω Κυριακη 14:30 και υπολογισω καμμια ωρα διαδρομη θα ναι σχετικα αργα να προλαβω φαι, καφε, βολτα και μετα να γυρισω?

Πειτε ετσι και κανα ταβερνακι, καφετερεια και τα τριγυρω κατατοπια να το υχαριστηθω πρωτη φορα που πηγαινω

Παιδιά από Αθήνα για 2μερο τι έχετε να προτείνετε με κοπέλα;

Για δες το για Ναυπλιο εσυ.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για Χαλκιδα λοιπον που με πεισατε να παω, ποση ωρα ειναι απο Βορεια Προαστεια. Αν ξεκινησω Κυριακη 14:30 και υπολογισω καμμια ωρα διαδρομη θα ναι σχετικα αργα να προλαβω φαι, καφε, βολτα και μετα να γυρισω?

Πειτε ετσι και κανα ταβερνακι, καφετερεια και τα τριγυρω κατατοπια να το υχαριστηθω πρωτη φορα που πηγαινω

Για δες το για Ναυπλιο εσυ.

Ε ξεκινα κι εσυ λιιιιγο νωριτερα για να το ευχαριστηθεις. :)

Για καφε θα πηγαινα στο Mostar, το οποιο χωρις να πεθαινω εχει ενα wow factor και φανταζομαι για πρωτη φορα ειναι απο τα κλασικα μερη. Για φαγητο δεν ξερω μεσα στη Χαλκιδα αλλα στη Λαμψακο εχει διαφορα αξιολογα, απλως επειδη εγω πηγαινω τα καλοκαιρια δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανοιχτα. Aπο την αλλη βεβαια και γιατι να μην ειναι, αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για πεστε. Άμα κλείσω απο τώρα αεροπορικά και ξενοδοχείο για εκδρομή στο εξωτερικό τέλη Ιουνίου, θα πετύχω πράγματι καλύτερες τιμές ´η ειναι το ίδιο άμα τα κλείσω ενα μήνα πριν;

Δημοσ.

Αν βρεις από τώρα αεροπορικά σε τρομερά χαμηλές τιμές (στυλ ryanair π.χ. Μύκονος με 11€ ,με επιστροφή που είχε βγάλει μια περίοδο) τότε κατά τη γνώμη μου κλείστα και το πολύ πολύ να χάσεις 11€.

Δημοσ.

Για πεστε. Άμα κλείσω απο τώρα αεροπορικά και ξενοδοχείο για εκδρομή στο εξωτερικό τέλη Ιουνίου, θα πετύχω πράγματι καλύτερες τιμές ´η ειναι το ίδιο άμα τα κλείσω ενα μήνα πριν;

Εξαρταται για που.

Αεροπορικα σιγουρα θα ειναι φθηνοτερα (αν και βγαινουν προσφορες μεχρι τελη μαρτιου για την περιοδο αυτη).

Ξενοδοχεια μαλλον ισχυει το αναποδο αν και εκει υπαρχουν εξαιρεσεις (πχ Βενετια που πηγα την ιδια περιοδο βγηκαν φοβερες προσφορες Απριλιο _Μαιο ανω του 50% για μεσα στην πολη) ενω ειχα ηδη κλεισει.

ΜΙα καλη λυση ειναι να κλεισεις ξενοδοχειο με δυνατοτητα ακυρωσης και κατα περιπτωση να επιλεξεις κατι αλλο εφοσον βρεις προσφορα.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα κοιταω στο skyscanner για οπουδηποτε στην Ευρωπη, πλην Ιταλιας. Βρηκα εισιτηρια για Βερολινο σε καλες ωρες (ειχε και φτηνοτερα σε εντελως ακυρες ωρες) γυρω στα 250€ για 2 ατομα πηγαινελα.

Πως ακουγετε σαν τιμη;

Δημοσ.

Βασικα κοιταω στο skyscanner για οπουδηποτε στην Ευρωπη, πλην Ιταλιας. Βρηκα εισιτηρια για Βερολινο σε καλες ωρες (ειχε και φτηνοτερα σε εντελως ακυρες ωρες) γυρω στα 250€ για 2 ατομα πηγαινελα.

Πως ακουγετε σαν τιμη;

Για δες λίγο και στη Ryanair, είναι νωρίς και παίζουν πολύ καλές τιμές

Δημοσ.

Δεν ξέρω zio. Συνήθως κλείνω μέσα από σάιτ των αεροπορικών όταν κάνω συχνά μια διαδρομή. Ό,τι βρίσκω σε skyscanner, opodo, edreams και τα συναφή, είναι μέσω "κούβας". Κοιτάζω βέβαια και κει, όταν θέλω να κλείσω για κάπου που δεν ξέρω ποιες εταιρείες συμφέρουν, ενίοτε κλείνω από κει κιόλας, αλλά δεν βασίζομαι πως ό,τι θα μου βγάλουν είναι ό,τι υπάρχει εκεί έξω.

Σε τυχαίο search της πτήσης που θέλει ο γιάννης, στο σάιτ της ryanair, τελευταία εβδομάδα ιούνη, με νορμάλ ωράρια (=όχι στις 7 το πρωί) είδα κάτω από 100 μετ'επιστροφή ανά άτομο. Αυτό βέβαια θα αλλάξει σύντομα...

Δημοσ.

Ε ξεκινα κι εσυ λιιιιγο νωριτερα για να το ευχαριστηθεις. :)

Για καφε θα πηγαινα στο Mostar, το οποιο χωρις να πεθαινω εχει ενα wow factor και φανταζομαι για πρωτη φορα ειναι απο τα κλασικα μερη. Για φαγητο δεν ξερω μεσα στη Χαλκιδα αλλα στη Λαμψακο εχει διαφορα αξιολογα, απλως επειδη εγω πηγαινω τα καλοκαιρια δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανοιχτα. Aπο την αλλη βεβαια και γιατι να μην ειναι, αλλα δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

Μπραβο ρε φιλε αυτο ηθελα. Βρηκαμε και θεση παραθυρο καλα μας εκατσε

• Like 1
Δημοσ.

Για Μαρτιο, Σ/Κ στην Ροδο, θα βρω διαφορα εστιατορια και καφετεριες ανοιχτα στην παλια πολη ή θα ειναι τελειως νεκρα; Τι λετε οι ντοπιοι; Εχει ζωη η πολη και την ανοιξη ή μονο τα καλοκαιρια;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για Μαρτιο, Σ/Κ στην Ροδο, θα βρω διαφορα εστιατορια και καφετεριες ανοιχτα στην παλια πολη ή θα ειναι τελειως νεκρα; Τι λετε οι ντοπιοι; Εχει ζωη η πολη και την ανοιξη ή μονο τα καλοκαιρια;

Eιχα παει τον περασμενο Φεβρουαριο ή Μαρτιο, ημερησια (ναι με ryan, φαση 15 ευρω πηγαινελα), ειχαμε επιλογες για καφε, φαγητο κλπ. Τωρα για μπαρακια θα σε γελασω γιατι δεν εμεινα το βραδυ, αλλα στανταρακι θα εχει δεν μπορει. Αν εχεις βρει φθηνα εισιτηρια μην το σκεφτεσαι καν και μονο για την παλια πολη και το καστρο αξιζει η φαση.

Παντως εννοειται δεν εχει τον τρελο κοσμο που (φανταζομαι πως) εχει καλοκαιρι, αλλα σιγουρα εχει περισσοτερο κοσμο απο Σαντορινη που ειχα παει παλι σε αναλογη φαση.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω ήδη κλείσει, η προσφορά ήταν 16 απλή μετάβαση [και άλλα τόσα η επιστροφή, Ryan πάντα]. Ρωτάω γιατί έχω ξαναπάει 1 φορά μόνο και ήταν καλοκαίρι πολλάαα χρόνια πριν. Το φαγητό με νοιάζει πιο πολύ :P να δω τί θα είναι ανοιχτό μέσα στην παλιά πόλη. Οκ άρα λογικά μια χαρά θα είναι!

Δημοσ.

1 Φεβρουαρίου 2017
Προσφορά για όλους τους προορισμούς εσωτερικού από την Olympic Air
Η Olympic Air προσφέρει 150.000 επιπλέον θέσεις εσωτερικού, επαναλαμβάνοντας την προσφορά που είχαμε δει πριν από λίγο καιρό. Το κόστος των πτήσεων με επιστροφή ξεκινάει από 60€ για ταξίδι από/προς Αθήνα και από 38€ για ταξίδι από/προς Θεσσαλονίκη, με χειραποσκευή 8 κιλών.
Κρατήσεις μέχρι 7 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα της Olympic Air, για ταξίδια από 1 Μαρτίου έως 28 Οκτωβρίου 2017.
http://www.inflight.gr/find/aeroporika/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...