Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λουτράκι, τέλεια παραλιακή για καφέ, Χαλκίδα και φυσικά Σούνιο. Δυστυχώς στο χώρο του Σουνίου έχει μονοπώλιο μόνο μια καφετέρια οπότε σου παίρνουν και το βρακί.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ Τατόι θα έλεγα στα κτήματα του βασιλιά ..χαλαρή βόλτα μέσα στο πράσινο και μετά σε καμία ταβέρνα εκεί γύρω.

Δημοσ.

Και εγώ Τατόι θα έλεγα στα κτήματα του βασιλιά ..χαλαρή βόλτα μέσα στο πράσινο και μετά σε καμία ταβέρνα εκεί γύρω.

είναι ελεύθερη η πρόσβαση στα κτήματα του Τατοίου? Δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεπεταχτεί από το πουθενά μια πεινασμένη αγέλη σκύλων με κοφτερά δοντάκια? Έχω διαβάσει διάφορα για πλήρη εγκατάλειψη του χώρου

Δημοσ.

Δεν ξέρω πάντως όσες φορές έχω πάει είναι κι άλλοι επισκέπτες εκεί, αμα φωνάξεις δηλαδη μάλλον θα σε ακούσει κάποιος.

Δημοσ.

Είμαι συχνός επισκέπτης Χαλκίδας-Λαυρίου-Κορίνθου-Λουτρακίου. Ανάμεσα σε αυτά, η κατάταξη είναι Λουτράκι-Κόρινθος-Χαλκίδα-Λαύριο.

Λουτράκι-Κόρινθος έχει ωραία πόλη και περιμετρικά των περιοχών αυτών έχει ωραία φύση. Μια βόλτα πρώτα Κόρινθο, μετά Λουτράκι και μετά μια βόλτα από τον φάρο στην λίμνη Βουλιαγμένης νομίζω θα είναι πολύ ωραία. 

Χαλκίδα κάθε φορά που πάω είναι ωραία επίσης με ωραία πόλη για ατελείωτη βόλτα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω πάντα μετά τις 8-9 πάω οπότε δεν ξέρω τι έχει πέρα από μαγαζιά. 

Λαύριο επίσης δεν ξέρω και πολλά μιας και όσες φορές έχω πάει έχω καταλήξει να τρώω σουβλάκια στο Souvlaki Bar και να πίνω μπύρες στο Aqua.

Δημοσ.

Σαλαμινα. Αυτη η αισθηση να ταξιδευεις με καραβι, εστω και για δεκα λεπτα υποθεση, δεν ξερω, ξεφευγεις απο τα ιδια και τα ιδια. Τι να πας πορτο ραφτι, τι αναβυσσο τι ελευσινα παλι θαλασσα θα δεις πχ. Ενω με το καραβακι, θα τη ζησεις κιολας!

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό ισχύει που λέει ο αποπανω

Πας για 10 λεπτά με το καραβάκι Σαλαμίνα και νιώθεις ότι ξεφυγες για λίγο,ότι πηγές κάπου αρκετά παραεξω από αθηνα,μόνο και μόνο με την αίσθηση

Δημοσ.

1)Καφεδάκι στα Ίσθμια και μετά για ποικιλία στον Γιάννη στο Λουτράκι. ( tip: εάν είμαστε 4 άτομα παραγγέλνουμε ποικιλία για 2 είναι τεράστιες)

2) Εάν μας αρέσει η οδήγηση ,η βολτούλα στην Επίδαυρο είναι must.Κάπου στα ψηλά στην διαδρομή υπάρχει ένα απίστευτο καφέ με υπέροχη πανοραμική θέα. Βολτάρουμε και στην παλιά και στην Νέα Επίδαυρο(στο χωριό)

Δημοσ.

αγαπημένη κοντινή διαδρομή ,ειναι μετά τό καπανδρίτι  κ  κάλαμο οι αγιοι απόστολοι κ παραλιακή βόλτα μέχρι  σκάλα ορωπού,

(δεξιά σου η θάλασσα αριστερά σου τά πεύκα)

ειδικά τό καλοκαίρι τό συνδυάζεις μέ μπανάκι - ψαράκι - καφέ κ εισαι αρχοντας ,αλλά κ χειμώνα εχει πολλά μαγαζιά γιά καφέ - φαγητό ,

αν γουστάρεις περνάς από σκάλα ορωπού  μέ τό ferry boats  απέναντι στην ερέτρια κ συνεχίζεις την βόλτα σου κ στην ευβοια

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι και η Αίγινα είναι πολύ καλή λυση. Μία ώρα με το καράβι, παραδοσιακός οικισμός με ιστορία, πολύ ωραία καφέ στο λιμάνι και ευκαιρία για να αγοράσετε φυστίκια σε όλες τις πιθανές παραλλαγές

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...