Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δεν ειπαμε να εχει και τον κόσμο που έχει το καλοκαιρί..αλλά έτσι όπως τα λέτε είναι λες και θα ειμαι μόνος μου(στην κυριολεξία) στο νησι :P

Πχ στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε μένουν άλλες 5 παρέες απ'οτι μας είπαν.

Τώρα,ούτε clubing θα κάνουμε ούτε τίποτα.Ενα φαγάδικο και μια καφετέρια δεν θα χει ανοιχτά?Εδω και στο τελευταίο κατσικοχώρι βρίσκεις κάτι ανοιχτο.

Τεσπα thanks όλους για την γνώμη σας.

Οποιος θέλει να προσθέσει κάτι εδώ είμαι!

Το καλοκαίρι πάντως έχει λεωφορεία, για χειμώνα δεν ξέρω.

Το χιλιόμετρο απόσταση γίνεται με τα πόδια λογικά, αλλά παίζει ρόλο και η ακριβής τοποθεσία. Αν θέλεις πες μας ξενοδοχείο να σου πω.

Με τα ταξί θα κλάψεις κυριολεκτικά με τις τιμές τους και τη συμπεριφορά τους.

Και προετοιμάσου για αέρα.

Τέλος δεν έχει τίποτα να δεις, ένα ξερονήσι είναι. 

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλημέρα.θελω προτάσεις....

Θελω να παω με τη γυναικα 3ήμερο απο αθηνα και η μια μερα μου ναναι οπωσδηποτε χιονοδρομικό. Και οι αλλες 1-2 μερες γραφικά όμορφα μέρη και οπωσδηποτε να μείνουμε σε πανέμορφο πέτρινο-ξύλινο σπιτάκι με τζακι.

Ακούω ιδέες!

Ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια καλημέρα.θελω προτάσεις....

Θελω να παω με τη γυναικα 3ήμερο απο αθηνα και η μια μερα μου ναναι οπωσδηποτε χιονοδρομικό. Και οι αλλες 1-2 μερες γραφικά όμορφα μέρη και οπωσδηποτε να μείνουμε σε πανέμορφο πέτρινο-ξύλινο σπιτάκι με τζακι.

Ακούω ιδέες!

Ευχαριστω

Καλαβρυτα; Μιας και ειναι πιο κοντα. Αλλα και βολος ειναι ωραια.

Δημοσ.

Χιονοδρομικο Μαιναλο και διαμονη πχ στην Βυτινα και τριγυρω που υπαρχουν διαφορα σπιτακια οπως τα θες.

Δημοσ.

Καλάβρυτα είναι ωραια; Έχει τέτοια σπιτάκια με τζάκι που θελω;

Μπάτζετ μέχρι 90 ευρώ η βραδιά μαξ

Βασικά νομίζω Δημητσάνα από εκεί θα μαρεσει να πάω. Και στο χιονοδρομικό εκεί πιο είναι;Ο μαιναλος;

Εκεί που αξίζει να.μεινεις; Δημητσάνα;Βυτίνα;

Δημοσ.

Κοιτάω για Δημητσάνα αλλά δε βρίσκω ρε γαμωτο ωραίους.ξενωνες όπως στα Τρίκαλα Κορινθίας που είχα πάει πρόσφατα.εκει έβρισκα άπειρα ωραία.

Δημοσ.

Κοιτάω για Δημητσάνα αλλά δε βρίσκω ρε γαμωτο ωραίους.ξενωνες όπως στα Τρίκαλα Κορινθίας που είχα πάει πρόσφατα.εκει έβρισκα άπειρα ωραία.

Στα Λαγκαδια στη Τριπολη εχει ωραια. Επισης δες και Βυτινα Καλαβρυτα.

Δημοσ.

Hamurabi, με ενα ψαξιμο στο airbnb για Βυτινα βρηκα διαφορους πετρινους ξενωνες στο στυλ που σ'αρεσουν!

Δημοσ.

Τελευταία κοίταζα ενοικιαζόμενα για αράχωβα και διαπίστωσα ότι έχουν πέσει δραματικά οι τιμές σε σχέση με παλιότερα. Υπάρχει πολύ κοντά η αγόριανη (επτάλοφος) και αν έχεις διάθεση για παραπάνω χιλιόμετρα το γαλαξίδι. Δεν λέω ότι είναι καλύτερα από τα παραπάνω, είναι απλά άλλη μια πρόταση.

Δημοσ.

Καλάβρυτα είναι ωραια; Έχει τέτοια σπιτάκια με τζάκι που θελω;

Μπάτζετ μέχρι 90 ευρώ η βραδιά μαξ

Βασικά νομίζω Δημητσάνα από εκεί θα μαρεσει να πάω. Και στο χιονοδρομικό εκεί πιο είναι;Ο μαιναλος;

Εκεί που αξίζει να.μεινεις; Δημητσάνα;Βυτίνα;

Στα καλάβρυτα και γύρω περιοχή θα βρεις  αρκετα μέσα στο μπατζετ σου ....

Βυτίνα - και τριγύρω πάλι κι εκεί εχει αρκετά ...

Αν σε ενδιαφέρει το σκι σαφώς τα Καλάβρυτα είναι καλύτερο σαν χιονοδρομικό κέντρο από το αντίστοιχο του Μαινάλου .

Αν θες και βόλτες στη γύρω περιοχή,  ο γύρος του Μαινάλου είναι καταπληκτικός για αυτοκινητάδα με σημεία ενδιαφέροντος τα χωριά Αλωνίσταινα ,Λιμποβισι (όπου θα δεις το σπίτι των Κολοκοτρωναίων με το αντίστοιχο μικρο μουσείο) ,Στεμνίτσα , Δημητσάνα , Λαγγάδια κλπ

Αν προτιμήσεις τα καλάβρυτα να πάτε οπωσδήποτε στο σπηλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά

Τέτοια εποχή πάντα να έχεις χιονοαλυσίδες μαζί σου και προσοχή ειδικά τις πρωινές  ώρες  και μετά το σούρουπο καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πάγου στο οδόστρωμα .

Ααααχ μακάρι να μπορούσα να ξεφύγω κι εγώ δυο-τρεις  μέρες να πάω προς τα εκεί καμιά βόλτα .....

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs,

Ενδιαφέρομαι για 4-5 βράδια την περίοδο 13-25 Ιουλίου με την κοπέλα μου και ψάχνουμε προορισμό.

Σκεφτήκαμε για ελαφόνησσο αλλά διαβάζω οτί δεν είναι για πάνω από 2-3 μέρες αφού δεν έχει πολλά να κάνεις και δεν έχει συγκοινωνία.

Επίσης σκεφτόμασταν κάτι σε στυλ Μήλος κτλ.

Επιπλέον δεν οδηγούμε οπότε πρέπει να αρκεστούμε στην συγκοινωνία.

Ας πούμε ένα budget για διαμονή 60(και οι δύο)/ημέρα.

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Ψαχνω μερη κοντα απο την Αθηνα (μεχρι 1 ωρα αποσταση) να κανω χαλαρα ταξιδακια με τη παρεα καθε κυριακη. Να φευγουμε 12-1 με την υσηχια μας, να καθομαστε καπου για φαι, μετα για ενα απογευματινο καφε και μετα να γυρναμε σπιτια μας.

Την προηγουμενη κυριακη πηγα Πορτο Ραφτη ας πουμε. Πειτε καμμια ιδεα ετσι να μαζεψω επιλογες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...