Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!  :-)

Συζητάμε με την παρέα μου να πάμε στο μπάνσκο για πρώτη φορά και έχω περιέργεια πόσα λεφτά περίπου θα χρειαστούμε ο καθένας για ένα 3ήμερο (εκτός μεταφοράς και διαμονής) για σκι, φαγητό κλπ.

Επίσης μου λείπει εξοπλισμός ( ισοθερμικά, γάντια, κασκόλ, σκούφος κλπ.) Έχω ακούσει οτι είναι καλύτερα να τα αγοράσω απο 'κει δεδομένου οτι έχουν καλύτερες τιμές. 

Όποιος έχει πάει ή ξέρει οτιδήποτε ας ενημερώσει.. B)

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλοί φοιτητές είμαστε ξέρω 'γω, δεν μας τρέχουν από τις τσέπες, Όσοι μπορούνε καλώς. Ας πάνε. Ευτυχώς δεν είμαστε από τους τύπους που επιδυκνείονται. Αν και να τα είχα δεν είμαι τόσο πορωμένη για να τρέχω από δω κι από κει. Θεσσαλονίκη μένουμε οπότε καλή και φθηνή λύση για μια εκδρομούλα. Φιλικά πάντα  :-D .

για θεσσαλονικη πρωτη φαση...

με λεοφωρειο νομιζω θα σας βγει τσαμπα...

καλος φιλος πηγε απο αθηνα μπανσκο με λεοφωρειο και ξεναγο...οποτε ρωτηστε σε ταξιδιωτικα γραφεια

Δημοσ.

Όσες φορές πάω για ένα τριήμερο θέλω 200-220 ευρώ. Περιλαμβάνει βενζίνη, διαμονή, ski pass και τα φαγητά μου. Εξοπλισμό έχω οπότε δε νοικιάζω κάτι.

Τα βασικά ίσως τα βρεις λίγο πιο φθηνά. Πχ το 2013 είχα πάρει το πρώτο μου παντελόνι σκι από εκεί στα 40€

• Like 2
Δημοσ.

για θεσσαλονικη πρωτη φαση...

με λεοφωρειο νομιζω θα σας βγει τσαμπα...

καλος φιλος πηγε απο αθηνα μπανσκο με λεοφωρειο και ξεναγο...οποτε ρωτηστε σε ταξιδιωτικα γραφεια

Με το 18-24 θα πάμε οπότε είμαστε καλυμμένοι από μεταφορά και ξενοδοχείο..το λέω και πάνω

Τιμές από ενοίκιαση εξοπλισμού, λιφτ κλπ.

Όσες φορές πάω για ένα τριήμερο θέλω 200-220 ευρώ. Περιλαμβάνει βενζίνη, διαμονή, ski pass και τα φαγητά μου. Εξοπλισμό έχω οπότε δε νοικιάζω κάτι.

Τα βασικά ίσως τα βρεις λίγο πιο φθηνά. Πχ το 2013 είχα πάρει το πρώτο μου παντελόνι σκι από εκεί στα 40€

Καλώς. Ευχαριστώωω  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Με το 18-24 θα πάμε οπότε είμαστε καλυμμένοι από μεταφορά και ξενοδοχείο..το λέω και πάνω

Τιμές από ενοίκιαση εξοπλισμού, λιφτ κλπ.

Δες και το exit travel

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά σoρυ κιόλας ειλικρινής απορία: ντόπιους μυκονιάτες και υπαλλήλους υπηρεσιών, δασκάλους κλπ δεν έχει στη Μύκονο τον χειμώνα; Εγω πχ έχω γνωστό που πέρυσι ήταν δάσκαλος εκεί. Όλοι αυτοί πώς την παλεύουν όλο το χειμώνα; κάπου πρέπει να βγαίνουν.

Απλά δεν την παλεύουν. 10.000 μόνιμους κατοίκους έχει όλους κι όλους, δεν ξέρω κιόλας πόσοι από αυτούς πάνε αλλού το χειμώνα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, απλα προσεχε λιγο με τα ποτα γιατι δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν. Φιλος μου με 2 ποτα ετρεχε νοσοκομείο πριν κανενα μηνα, γι' αυτο μεχρι να δεις τι παιζει απο ποιοτητα παρ'το με το μαλακο.

Δημοσ.

Νομιζω κανενα 30ρι κανει η καρτα και κανενα 15ρι η ενοικιαση. Επειδη ειναι Βουλγαρια δεν σημαινει οτι ειναι και τοσο για φτωχομπινεδες, αυστριακοι εχουν την διαχειριση και λογω των καλων υπηρεσιων και υποδομων υπάρχει και το αντίστοιχο τιμημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ενα 2ημερο και αυτο σκαρτο θα κάτσουμε επειδή όπως είπε και ο φιλος βρήκαμε πολύ φθηνα εισητηρια με την ryanair, δεν θα πάμε για μόνιμα.Ενα μαγαζί για φαι και ενα για καφέ ψάχνουμε :) 

Aν και έτσι οπως τα περιγράφετε φοβάμαι για την επιβίωση μας πλέον σε εναν τόσο έρημο τοπο...

Τα ταξί απ το αεροδρόμιο έχουν στάνταρ ταρίφα?

Επίσης απ τη χωρα για το ξενοδοχείο είναι περίπου 1χλμ, πας με τα πόδια η θα μας σκοτώσουν/κλέψουν στη διαδρομή?

Δημοσ.

θα το δεις απο μονος σου αυτα που σου λενε/με, κρανιου τόπος...

απο εκει και περα, θα σου προτεινα και εγω αμαξι... το ταξι απο το αεροδρομιο στη χώρα μπορει να ισοδυναμεί με ενοικίαση αυτοκινητου για 1 μερα..

Το 1 χλμ ισως περπατιεται, εξαρταται και απο τον καιρό, απο εγκληματικότητα δε ξερω..

Δημοσ.

Λιφτ 27-30 ευρώ τη μέρα. Εξοπλισμός αν πάτε αρκετά άτομα στον Έλληνα το δικό μας 15-20 τη μέρα για μπότες πέδιλα μπατον.

Δημοσ.

θα το δεις απο μονος σου αυτα που σου λενε/με, κρανιου τόπος...

απο εκει και περα, θα σου προτεινα και εγω αμαξι... το ταξι απο το αεροδρομιο στη χώρα μπορει να ισοδυναμεί με ενοικίαση αυτοκινητου για 1 μερα..

Το 1 χλμ ισως περπατιεται, εξαρταται και απο τον καιρό, απο εγκληματικότητα δε ξερω..

Καλά δεν ειπαμε να εχει και τον κόσμο που έχει το καλοκαιρί..αλλά έτσι όπως τα λέτε είναι λες και θα ειμαι μόνος μου(στην κυριολεξία) στο νησι :P

Πχ στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε μένουν άλλες 5 παρέες απ'οτι μας είπαν.

Τώρα,ούτε clubing θα κάνουμε ούτε τίποτα.Ενα φαγάδικο και μια καφετέρια δεν θα χει ανοιχτά?Εδω και στο τελευταίο κατσικοχώρι βρίσκεις κάτι ανοιχτο.

Τεσπα thanks όλους για την γνώμη σας.

Οποιος θέλει να προσθέσει κάτι εδώ είμαι!

Δημοσ.

Η κάρτα σκι στο Μπάνσκο κοστίζει 30 ευρώ για μια μέρα και αν πάρεις για περισσότερες κόβουν κάτι, π.χ. για 2 μέρες βγαίνει στα 27 κτλ.

Απλή κάρτα για να ανέβεις μέχρι το βουνό με το τελεφερίκ (Gondola) κοστίζει 14 ευρώ.

Ενοικίαση εξοπλισμού (μπότες/μπατόν/σκι) από τον Tsakiris ακριβώς απέναντι από την Gondola μου τα έδωσε 30 λέβα για 2 μέρες, δηλαδή 15 ευρουλάκια.

Σε ξενοδοχείο με μεταφορά από Θεσσαλονίκη και φουλ φαγητό μέσα στο πρόγραμα πρωί/βράδυ για 4 μέρες η εκδρομή κόστισε 135 ευρώ. Πέρα από τα λεφτά για το χιονοδρομικό+ενοικίαση εξοπλισμού, δεν χρειάστηκε να δώσω άλλα χρήματα πουθενά.

Οι τιμές είναι τιμές Ελλάδας πάνω κάτω παντού, ακριβά δηλαδή για Βουλγαρία, ψιλονορμάλ για εμάς.

Καταστήματα με είδη σκι έχει άπειρα και θα βρεις και φτηνά είδη αλλά χειρότερα ποιοτικά, και καλά αλλά που τα βαράνε στο κεφάλι

(γάντια σκι π.χ. με 270 ευρώ κτλ.) Γενικά μην περιμένετε εξευτελιστικές τιμές σε ποιοτικά προιόντα.

Το χιονοδρομικό είναι πολύ οργανωμένο, την προηγούμενη βδομάδα όλες οι πίστες εκτός μίας ήταν ανοικτές.

Οι τιμές πάνω στο σαλέ ΦΩΤΙΑ, ένα μπουκαλάκι νερό μισόλιτρο 3 ευρώ και ένας καφές της κακιάς ώρας στο χέρι σε χάρτινο κυπελλάκι 4 ευρώ. Κοινώς, πάρτε μαζί σας νερό. Για φαγητό δεν το συζητώ καν.

Άπειρος κόσμος παντού και γενικά καλό κλίμα. Η συντριπτική πλειοψηφία Έλληνες, παντού ακούς Ελληνικά και οι περισσότεροι ακόμα και μέσα στα μαγαζιά ξέρουν Ελληνικά.

Αν είστε των μπαρ και των ποτών, θέλει λίγο προσοχή καθώς παίζουν μπόμπες, προσοχή σε ποιο μαγαζί θα πάτε.

Γενικά, είναι πολύ καλή φάση και μπορεί να σου βγει και πάρα πολύ φτηνά αν πας οργανωμένα με γκρουπ. Αν φυσικά είσαι συνέχεια σε κυριλέ ταβέρνες κτλ. μπορεί και να ξεφύγει η φάση.

Οι Βούλγαροι γενικά αν και εξυπηρετικοί, αν μπορούν θα σε γδάρουν οικονομικά, δεν θα σε κλέψουν ή ο,τιδήποτε, αλλά αν σε βρούνε λίγο κοιμισμένο ή στην ανάγκη θα σε γδάρουν. Αν π.χ. για κάποιο λόγο θες να πάρεις ταξί, να κάνεις μασάζ κτλ., προσοχή. 

Για μασάζ (1 ώρας) π.χ. ζητούσαν αρχική τιμή 80 ευρώ (λολ) και απλά με ένα "πας καλά;" το έριξε στα 40 και τελικά στα 25.

Για ταξί παρόμοιες φάσεις.

Σάντουιτς στο Subway 10 ευρώ το ένα, κτλ. (Δεν σε κλέβουν, σου λέει τόσο κάνει, αν θες πάρε).

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα σκι στο Μπάνσκο κοστίζει 30 ευρώ για μια μέρα και αν πάρεις για περισσότερες κόβουν κάτι, π.χ. για 2 μέρες βγαίνει στα 27 κτλ.

Απλή κάρτα για να ανέβεις μέχρι το βουνό με το τελεφερίκ (Gondola) κοστίζει 14 ευρώ.

Ενοικίαση εξοπλισμού (μπότες/μπατόν/σκι) από τον Tsakiris ακριβώς απέναντι από την Gondola μου τα έδωσε 30 λέβα για 2 μέρες, δηλαδή 15 ευρουλάκια.

Σε ξενοδοχείο με μεταφορά από Θεσσαλονίκη και φουλ φαγητό μέσα στο πρόγραμα πρωί/βράδυ για 4 μέρες η εκδρομή κόστισε 135 ευρώ. Πέρα από τα λεφτά για το χιονοδρομικό+ενοικίαση εξοπλισμού, δεν χρειάστηκε να δώσω άλλα χρήματα πουθενά.

Οι τιμές είναι τιμές Ελλάδας πάνω κάτω παντού, ακριβά δηλαδή για Βουλγαρία, ψιλονορμάλ για εμάς.

Καταστήματα με είδη σκι έχει άπειρα και θα βρεις και φτηνά είδη αλλά χειρότερα ποιοτικά, και καλά αλλά που τα βαράνε στο κεφάλι

(γάντια σκι π.χ. με 270 ευρώ κτλ.) Γενικά μην περιμένετε εξευτελιστικές τιμές σε ποιοτικά προιόντα.

Το χιονοδρομικό είναι πολύ οργανωμένο, την προηγούμενη βδομάδα όλες οι πίστες εκτός μίας ήταν ανοικτές.

Οι τιμές πάνω στο σαλέ ΦΩΤΙΑ, ένα μπουκαλάκι νερό μισόλιτρο 3 ευρώ και ένας καφές της κακιάς ώρας στο χέρι σε χάρτινο κυπελλάκι 4 ευρώ. Κοινώς, πάρτε μαζί σας νερό. Για φαγητό δεν το συζητώ καν.

Άπειρος κόσμος παντού και γενικά καλό κλίμα. Η συντριπτική πλειοψηφία Έλληνες, παντού ακούς Ελληνικά και οι περισσότεροι ακόμα και μέσα στα μαγαζιά ξέρουν Ελληνικά.

Αν είστε των μπαρ και των ποτών, θέλει λίγο προσοχή καθώς παίζουν μπόμπες, προσοχή σε ποιο μαγαζί θα πάτε.

Γενικά, είναι πολύ καλή φάση και μπορεί να σου βγει και πάρα πολύ φτηνά αν πας οργανωμένα με γκρουπ. Αν φυσικά είσαι συνέχεια σε κυριλέ ταβέρνες κτλ. μπορεί και να ξεφύγει η φάση.

Οι Βούλγαροι γενικά αν και εξυπηρετικοί, αν μπορούν θα σε γδάρουν οικονομικά, δεν θα σε κλέψουν ή ο,τιδήποτε, αλλά αν σε βρούνε λίγο κοιμισμένο ή στην ανάγκη θα σε γδάρουν. Αν π.χ. για κάποιο λόγο θες να πάρεις ταξί, να κάνεις μασάζ κτλ., προσοχή. 

Για μασάζ (1 ώρας) π.χ. ζητούσαν αρχική τιμή 80 ευρώ (λολ) και απλά με ένα "πας καλά;" το έριξε στα 40 και τελικά στα 25.

Για ταξί παρόμοιες φάσεις.

Σάντουιτς στο Subway 10 ευρώ το ένα, κτλ. (Δεν σε κλέβουν, σου λέει τόσο κάνει, αν θες πάρε).

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση.. να ξέρουμε τι μας γίνεται..μην μας πιάσουν για κορόιδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...