souz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας και καλή χρονιά Εγω ενδιαφέρομαι να οαω ρωμη αλλα μετά την μεγαλη εβδομάδα...τύπου τριτη του πάσχα...18 απριλιου νομίζω Βρισκω με 80 ευρω οηγαινε ελα με raynair Συμφέρει να τα κλείσω αν βρω καποιο φθηνο ξενοδοχειο κοντά στο κέντρο...τρίκλινο Έχετε καμιά πρόταση?
cris41 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Γεια σας και καλή χρονιά Εγω ενδιαφέρομαι να οαω ρωμη αλλα μετά την μεγαλη εβδομάδα...τύπου τριτη του πάσχα...18 απριλιου νομίζω Βρισκω με 80 ευρω οηγαινε ελα με raynair Συμφέρει να τα κλείσω αν βρω καποιο φθηνο ξενοδοχειο κοντά στο κέντρο...τρίκλινο Έχετε καμιά πρόταση? Υπολογισε και τα μεταφορικα απο το αεροδρομιο για το κεντρο γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι σε αεροδρομιο λιγο πιο μακρυα η ραιαναιρ. Τσεκαρε πρωτα αιρβνβ και τριβαγκο μπουκινγκ κλπ να δεις τι τιμες παιζουν στο κεντρο μεσα. Υποψιν οτι μεσω αιρβνβ μπορεις να γλιτωσεις και 30€ αν σε κανει καποιος ινβαιτ. Σα τιμες αεροπορικων θα πας σε πιο χοτ περιοδο που ειναι πιο ακριβα. Γενικα απο οτι ειχα δει παιζουν και 40ευρω πηγαινε ελα αν σε βολευουν
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Υπολογισε και τα μεταφορικα απο το αεροδρομιο για το κεντρο γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι σε αεροδρομιο λιγο πιο μακρυα η ραιαναιρ. Τσεκαρε πρωτα αιρβνβ και τριβαγκο μπουκινγκ κλπ να δεις τι τιμες παιζουν στο κεντρο μεσα. Υποψιν οτι μεσω αιρβνβ μπορεις να γλιτωσεις και 30€ αν σε κανει καποιος ινβαιτ. Σα τιμες αεροπορικων θα πας σε πιο χοτ περιοδο που ειναι πιο ακριβα. Γενικα απο οτι ειχα δει παιζουν και 40ευρω πηγαινε ελα αν σε βολευουν Για μεταφορά από το αεροδρόμιο έχει λεωφορεία με 4-5€. 1
mobile_32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 πολλά μου φαίνονται 80 ευρω για να τα κλείσεις από τώρα.........
cris41 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 πολλά μου φαίνονται 80 ευρω για να τα κλείσεις από τώρα......... Τωρα που μπηκα στο σαιτ της ραιαν Τριτη του Πασχα εχει 74€ μονο το να πας. 16-20/4 ειναι πολυ ακριβα.
souz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τωρα που μπηκα στο σαιτ της ραιαν Τριτη του Πασχα εχει 74€ μονο το να πας. 16-20/4 ειναι πολυ ακριβα. δεν δουλεύω εκεινη την εβδομάδα για αυτό!!και μεγάλη εβδομάδα θέλω να ειμαι εδω ελλάδα! εχω βρει πακέτο με 160 ευρώ με 3 διανυκτερε΄σεις αεροπορικά φόρους αεροδρομιου κλπ καλά είναι!! αλλά αν βάλεις 80 τα αεροποτικά και άλλα 60 το λιγότερο το ξενοδοχείο πανω κάτω το ιδιο έρχεται απλά φοβάμαι αν δεν κλείσω το πακέτο και κλεισω ξεχωριστά ξενοδοχείο και αεροπορικά μήπως ανέβουν παραπάνω
giannis2429 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Θα πάω με την γυναίκα μου 2ημερο σε λίγες μέρες στην μύκονο και θα θελα να ρωτησω μερικά πράγματα όσους ξέρουν. 1.Πόσο μακριά είναι το αεροδρόμιο απ τη χώρα? 2.Υπαρχουν συγκοινωνίες η μόνο με ταξί μετακινείσε? 3.Κάποιον όμορφο χώρο και ζεστό για φαγητό.Όχι ψησταριά πχ αλλά κάποιο εστιατόριο ίσως η κάπου να μπορείς να φας κάτι παραδοσιακό. 4.Κάποια καλή καφετέρια? Και γενικά ότι μπορείς να κάνεις και να επισκεφτείς στην μύκονο τον χειμώνα. Ενημερωτικά δεν έχουμε παει ποτε μύκονο,ούτε καλοκαίρι. Μυκονιάτες μαζευτείτε,σας χρειάζομαι
techm Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μύκονος τον χειμώνα=Αράχωβα Δεν άντεξα και την πέταξα.
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν πρόκειται να βρεις πραγματικά τίποτα ανοιχτό. Στα ερωτήματα σου: Είναι μερικά χιλιόμετρα - δε το περπατάς με τίποτα Δεν υπάρχουν συγκοινωνίες ούτε το καλοκαίρι Όχι. Κλειστά. Άντε να βρεις 1-2 άκυρα χάλια Έχει 1-2 ανοιχτεσ Τέτοια εποχή αλλά θες αμάξι και να ξέρεις αλβανικά όντως
tredicesima Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά σoρυ κιόλας ειλικρινής απορία: ντόπιους μυκονιάτες και υπαλλήλους υπηρεσιών, δασκάλους κλπ δεν έχει στη Μύκονο τον χειμώνα; Εγω πχ έχω γνωστό που πέρυσι ήταν δάσκαλος εκεί. Όλοι αυτοί πώς την παλεύουν όλο το χειμώνα; κάπου πρέπει να βγαίνουν.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν πάτε πουθενά αλλού; Αν και είδα ότι η ryan έχει 5€ για Μύκονο, οπότε αν είναι να πάτε έτσι, που αλλού να πας με 5€;! Ρε παιδιά σoρυ κιόλας ειλικρινής απορία: ντόπιους μυκονιάτες και υπαλλήλους υπηρεσιών, δασκάλους κλπ δεν έχει στη Μύκονο τον χειμώνα; Εγω πχ έχω γνωστό που πέρυσι ήταν δάσκαλος εκεί. Όλοι αυτοί πώς την παλεύουν όλο το χειμώνα; κάπου πρέπει να βγαίνουν. Είναι κάποια μέρη ανοιχτά, είναι σα να είσαι σε χωριό (μισο - έρημο! ).
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν πάτε πουθενά αλλού; Μόνο Μύκονο και Σαντορίνη! σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι! 3
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ανω μερά, y not,magas live δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα Αλλλα βλεπω οι εκει πανε οι ντοπιοι.δεν μενω εκει Η χωρα ειναι κοντα απο το αεροδρομιο.τα ταξι ειναι ακριβα αν βρεις ανοιχτο rent a car παζαρεψε και παρτο.. ρωτα απευθειας στο ξενοδοχειο που θα μεινεις τι ειναι ανοιχτο Αν πας για δουλεια οκ αλλιως δεν εχει νοημα.. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2017 από kage
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ειχα παει χειμωνα για δουλεια δυο ημερες εκει και παροτι ειχα παει με αμαξι το ενα βραδυ εψαχνα να βρω τι ειναι ανοιχτο για να φαω.κατα τα αλλα μου θυμιζε τοπιο που εχει πεσει βομβα και εχει εκκενωθει.ετσι το ειδα εγω τουλαχιστον που δεν ειχα ξαναπαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις