Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη ιδεα...τωρα σκεφομαι για λονδινο γενικα αγγλια, μαντσεστερ,λιβερπουλ μια που υπαρχουν ματσακια μεσα στις γιορτες και διαφορα αλλα...τι λετε εκει την βγαζω μ ενα εξακοσαρι;

Λονδίνο είναι όλο το χρόνο ακριβά. Ή θα βρεις καμμία οργανωμένη εκδρομή με γκρουπ ή θα πας σε πιο οικονομικό προορισμό.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από περιέργεια γκούκλαρα οργανωμένα ταξίδια για Λονδίνο μέσα στις γιορτές και κάτω από 585 δεν βρήκα τίποτα. Κι αυτό με 4 διανυκτερεύσεις και φυσικά χωρίς να υπολογίζονται τα έξοδα εκεί.

Αφήστε παιδιά, τα εισιτήρια Ελλάδα-Αγγλία σε τέτοιες περιόδους είναι εκτός κάθε λογικής. Αν δεν τα κλείσεις 4-5 μήνες πριν, δεν αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Λονδινο τοσο ωραιο ειναι πια? 

ΟΚ, γούστα είναι αυτά. Εγώ θεωρώ ότι είναι από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις και με πολλές πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) επιλογές.

Δημοσ.

Συμπεριελαβε ομως οτι ειναι και μια απο τις πιο ακριβες πολεις .

Προσωπικα τη θεωρω εντυπωσιακη αλλα οχι ομορφη.

Ομορφο θεωρω το ΠΑρισι λχ, τη Βενετια, τη Φλωρεντιακτλ.

ΑΠλα θεωρω την εποχη κακη για διακοπες σε μεγαλουπολη λογω τρομοκρατιας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καμια άποψη για Πράγα;; Πάω Χριστούγεννα εκει το αξιζει να δουμε περα απο μουσεια;

Υπαρχει καποια καρτα για εισοδο στα μουσεια κλπ;;;

Επίσης αξίζει να αλλάξουμε χρήματα απο εδώ;

Γενικα για 10 μερες ποσα λεφτα είναι νορμαλ να χαλασει κάποιος ;;

Δηλαδη ενα νορμαλ γευμα, μπύρες κλπ όσο να κοστιζουν;;

Δημοσ.

Παιδιά καμια άποψη για Πράγα;; Πάω Χριστούγεννα εκει το αξιζει να δουμε περα απο μουσεια;

Υπαρχει καποια καρτα για εισοδο στα μουσεια κλπ;;;

Επίσης αξίζει να αλλάξουμε χρήματα απο εδώ;

Γενικα για 10 μερες ποσα λεφτα είναι νορμαλ να χαλασει κάποιος ;;

Δηλαδη ενα νορμαλ γευμα, μπύρες κλπ όσο να κοστιζουν;;

10 μέρες στην Πράγα??? Φίλε μου είναι πάρα πολλές. Συνδυάστε το με κανένα άλλο μέρος, γιατί θα βαρεθείτε τη ζωή σας. Προτείνω εκδρομές σε Κάρλοβι Βάρι και Δρέσδη. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί πάνε χρόνια που πήγα (11 για την ακρίβεια), αλλά θυμάμαι ότι ήταν αρκετά φθηνή.

Δημοσ.

ναι λέμε να πάμε Βουδαπέστη και γενικά να γυρίσουμε και με το λεωφορείο σε κανα χωριουδάκι ίσως και μεχρι Βιέννη.. δε ξερω απο Βορεια μεριά

Δημοσ.

Αν αποφασίσετε να κινηθείτε και βόρεια πάντως και αντέχετε το κρύο να πάτε στη σαξονική ελβετία μία εκδρομή: https://en.wikipedia.org/wiki/Saxon_Switzerland. Γενικά η Σαξονία έχει ωραία μέρη να δει κανείς, Δρέσδη, Λειψία και Ερφούρτη είναι ωραίες πόλεις και πολύ κοντά μεταξύ τους - θα δώσει ένα γερμανικό touch στην εμπειρία σας στο ανατολικό μπλόκ... όπως δίνει ένα ανατολικομπλοκtouch στη Γερμανία. :Ρ Αλλά ναι, κρύο.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια και απο μενα στο forum !Πεταω δευτερα για βουδαπεστη με την κοπελα μου !θα παμε για 4 βραδυα το budjet ειναι 400 ευρω ο καθενας μας (τα αεροπορικα και τα ξενοδοχεια  ειναι ηδη πληρωμενα)!θελω πληροφοριες πως να παω απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο περα απο ταξι!Μενουμε στο κεντρο της πολης και γενικα θελω να μαθω ποιος τροπος συμφερει για να κινουμαστε συνεχεια !Δηλαδη αν υπαρχει καποια εβδομαδιαια καρτα !Τελος με το budjet αυτο πιστευετε θα ειμαστε ανετοι να γυρισουμε πολλα μερη?Δεν μας ενδιαφερει καθολου να φαμε σε ενα ακριβο εστιατοριο και τα λοιπα απλα να γυρισουμε οσο μπορουμε!Δωστε καμια βοηθεια παιδια ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και απο μενα στο forum !Πεταω δευτερα για βουδαπεστη με την κοπελα μου !θα παμε για 4 βραδυα το budjet ειναι 400 ευρω ο καθενας μας (τα αεροπορικα και τα ξενοδοχεια  ειναι ηδη πληρωμενα)!θελω πληροφοριες πως να παω απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο περα απο ταξι!Μενουμε στο κεντρο της πολης και γενικα θελω να μαθω ποιος τροπος συμφερει για να κινουμαστε συνεχεια !Δηλαδη αν υπαρχει καποια εβδομαδιαια καρτα !Τελος με το budjet αυτο πιστευετε θα ειμαστε ανετοι να γυρισουμε πολλα μερη?Δεν μας ενδιαφερει καθολου να φαμε σε ενα ακριβο εστιατοριο και τα λοιπα απλα να γυρισουμε οσο μπορουμε!Δωστε καμια βοηθεια παιδια ευχαριστω πολυ!

Κατέβασε αυτό το pdf: http://www.bkk.hu/apps/docs/terkep/repter.pdf

[το 200E είναι το συνηθισμένο λεωφορείο για μεταφορά απ'το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης]

Και δες εδώ μήπως μετά σας συμφέρει να βγάλετε Budapest Card για όλα τα μέσα μεταφοράς: https://budapest-card.com/en/

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου !καποια αλλη συμβουλη ?γενικα οτι μου πεις ειανι ευπροσδεκτο και μεγαλη βοηθεια δεν εχω ταξιδεψει ετσι ανοργανωτα εξω ξανα εννοω να κλεισω τα παντα μονος και να μην παω μεσω γκρουπ!

Δημοσ.

Δες εδώ για τις διαφορές στις τιμές: https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Greece&city1=Athens&country2=Hungary&city2=Budapest

Θυμάμαι όταν είχα πάει Ουγγαρία αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το φθηνό φαγητό σε σύγκριση με Ελλάδα, πχ μας είχε βγει [αν κάνω μετατροπή] περίπου 10 γιουροζ το άτομο σε εστιατόριο που είχαμε πάρει 3 πιάτα ο καθένας + κρασί + σαλάτα + ορεκτικά.

Αντιθέτως, πιο ακριβό ήταν το μπουκαλάκι νερό σε σύγκριση με την χώρα μας [Προσοχή! Πουλάνε περισσότερο νερό με φυσαλίδες, εγώ στην αρχή την πάτησα πάνω στην βιασύνη μου και πήρα το λάθος :P ]

Γενικά τα γνωστά, προσοχή τα πράγματά σας, κλεψιές γίνονται [κυρίως κοντά σε πολυσύχναστους σταθμούς μετρό και σε υπαίθριες αγορές]. Λογικά αξίζει να κάνετε βόλτα και με τα καραβάκια στον ποταμό [αυτά είναι ακριβούτσικα].

Καλά να περάσετε!

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω και παλι να εισαι καλα !πηρα εχθες και εναν ταξιδιωτικο οδηγο και πιστευω να με βοηθησει και αυτος τελος περα απο τα τρανταχτα μουσεια και τα λοιπα που εχουν οι οδηγοι υπαρχει κατι αλλο που σου εμεινε και πιστευεις αξιζει να το επισκεφτω?Δεν αναφερομαι μονο σε μουσεια (για παραδειγμα ενας ζωολογικος κηπος η κατι τετοιο)

Δημοσ.

Τα τσαντάκια πάντα μπροστά σας ,όχι πίσω στην πλάτη όταν είστε με πολύ κόσμο.Και επίσης πάντα προσέχετε τα πορτοφόλια σας μη τα παρατήσετε/ξεχάσετε η σας πέσουν κάπου απο απροσεξία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...