Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ας απαντησει καποιος αλλος συμφορουμιτης σε αυτο γιατι οι πολεις που εχω παει στο H.B ειναι λιγες και δεν μπορω να προτεινω κατι. Θα σου ελεγα παντως να ξεκινησεις βλεποντας τιμες αεροπορικων, να αφαιρεσεις το κοστος απο το budget σου και μετα να δεις που σε παιρνει να πας.
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hotels.com και ryanair κοιταζω...εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο; 1
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hotels.com και ryanair κοιταζω...εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο; Τσέκαρε και τα skyscanner και hotelscombined. Πάντως το budget φαίνεται μικρό για τόσες μέρες οπουδήποτε στην Ευρώπη. Να ήταν χωρίς τα εισιτήρια κάπως έβγαινε. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου για διαμονή, φαγητό και έξοδα γενικά εκεί που θα πας. Δες πιο κάτω έχει ανοίξει ένα θέμα για low budget διακοπές στην Ευρώπη, μπορεί να σε βοηθήσει! Επίσης τσέκαρε και καμιά εκδρομή πακέτο από κανένα γραφείο μήπως πετύχεις τίποτα καλό! 2
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 zio λες να μικρυνω το διαστημα παραμονης μου; αντι για 6 αν το εκανα 4 θα εβγαινα καπως...; βεβαια στο μυαλο μου εχω γηπεδα, ποτα, γυναικες και δεν ξερω αν ετσι βγαινει εστω και μια μερα...αλλα γενικα αν τα βολεψω καπως 4 μερες με 600 τα καταφερνω ή θα ζοριστω πολυ...;
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 zio λες να μικρυνω το διαστημα παραμονης μου; αντι για 6 αν το εκανα 4 θα εβγαινα καπως...; βεβαια στο μυαλο μου εχω γηπεδα, ποτα, γυναικες και δεν ξερω αν ετσι βγαινει εστω και μια μερα...αλλα γενικα αν τα βολεψω καπως 4 μερες με 600 τα καταφερνω ή θα ζοριστω πολυ...;Νομίζω πρέπει να ξεκινήσεις από τα εισιτήρια. Να δεις που μπορείς να πας με 150€ πήγαινε-έλα πχ και να διαλέξεις ένα από αυτά τα μέρη. Αφού έχεις σκοπό να χαλάσεις και κάποια λεφτά εκεί που θα πας ίσως καλύτερα να μειώσεις τις διανυκτερεύσεις. Για διαμονή τι σκέφτεται; Κανονικο ξενοδοχείο ή άλλες λύσεις τύπου hostel - κοινόβια κλπ;
libe13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 hostel θα εβρισκα τιποτα καλο; αξιοπρεπες;ξερεις;...αλλιως ξενοδοχειο
FilipposMD Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 libe13, την Αγγλία ξέχασέ τη. Τα εισιτήρια για τις γιορτές αποκλείεται να σου κοστίσουν κάτω από 300 ευρώ, ακόμα και με Ryanair και σκοτωμένες ώρες. Μην πω πόσο κοστίζει το εισιτήριο για ένα ποδοσφαιρικό ματς μέσα στις γιορτές. Επίσης θα έλεγα να ξεχάσεις μετακινήσεις. Μπες στο skyscanner και ψάξε για τις ημερομηνίες που θέλεις αν υπάρχουν εισιτήρια με 150 ευρώ για κάπου. Αλλιώς δεν έχει νόημα η συζήτηση. Αν βρεις τέτοια εισιτήρια για 2-3 πόλεις, πες μας να σου πούμε εντυπώσεις και ποια μπορεί να αξίζει πιο πολύ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο stephansplatz ειναι η κεντρικη πλατεια οπου βρισκεται ο καθεδρικος του Αγιου Στεφανου. Γυρω γυρω εχει μαγαζια και καφετεριες. Επισης σταθμο μετρο και λεωφορειαΣε μικρη αποσταση εχει και παλατι αν θες να δεις. Παντως αν θες να φας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας figlmuller για σνιτσελ 2
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καποιος που να εχει παει Βιεννη ας βοηθησει. Εχω κενο απο 13.30 μεχρι 21.15 που ειναι η δευτερη πτηση μου οοποτε λεω να βγω μια βολτα στο κεντρο. Συμφερει τραινο ή λεωοφρειο? Και επισης που αξιζει να παω? Δεν με απασχολει να γυρισω μνημεια αλλα μια βολτα στο κεντρο Εγώ με τρένο είχα πάει, αλλά δεν θυμάμαι αν συμφέρει σε σχέση με το λεωφορείο.
louben Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 hostel θα εβρισκα τιποτα καλο; αξιοπρεπες;ξερεις;...αλλιως ξενοδοχειο Φιλε think out of the box. ΚΑποτε που ειχα το ιδιο θεμα αυτο που εκανα ειναι να παω με οργανωμενο.Η τιμη ηταν σχετικα καλη για late booking απο την αποψη οτι περιελαμβανε αεροπορικα (με british-ειχα παει Λονδινο) και διαμονη σχετικα κεντρο σε 4αστερο . Δε θυμαμαι κοστος αλλα ηταν σιγουρα κατω απο 600 τελικη. Απλα επειδη δεν ειμαι των οργανωμενων δεν ακολουθησα το γκρουπ πουθενα, εκανα το δικο μου προγραμμα και ουσιαστικα ειναι σαν να πληρωσα διαμονη και πτησεις. Ψαξτο.......... 1
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καμιά πρόταση για ξενοδοχείο στη Χαλκίδα; Απλά πράγματα, όχι τίποτα ιδιαίτερο.
libe13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Φιλε think out of the box. ΚΑποτε που ειχα το ιδιο θεμα αυτο που εκανα ειναι να παω με οργανωμενο.Η τιμη ηταν σχετικα καλη για late booking απο την αποψη οτι περιελαμβανε αεροπορικα (με british-ειχα παει Λονδινο) και διαμονη σχετικα κεντρο σε 4αστερο . Δε θυμαμαι κοστος αλλα ηταν σιγουρα κατω απο 600 τελικη. Απλα επειδη δεν ειμαι των οργανωμενων δεν ακολουθησα το γκρουπ πουθενα, εκανα το δικο μου προγραμμα και ουσιαστικα ειναι σαν να πληρωσα διαμονη και πτησεις. Ψαξτο.......... εγω να δεις ποσο δεν ειμαι των γκρουπ αλλα αν γινεται θα το κανω...που να ψαξω; ταξιδιωτικα γραφεια; σορρυ για το αφελες της ερωτησης αλλα ειμαι ασχετος γυρω απ αυτα
louben Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρε φιλε ολα στο πιατο τα θελεις. Google is your friend. Ενδεικτικα http://grefis.gr/
tsakonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εγω να δεις ποσο δεν ειμαι των γκρουπ αλλα αν γινεται θα το κανω...που να ψαξω; ταξιδιωτικα γραφεια; σορρυ για το αφελες της ερωτησης αλλα ειμαι ασχετος γυρω απ αυτα Σωστα σου ειπαν, ξεχασε την Αγγλια και κυριως το γηπεδο. Αν θες να δεις ματς, κανονισε απο τωρα για το πασχα, θα βρεις εισητηρια φτηνα. Απο τωρα ομως. Χριστουγεννα τπτ δεν ειναι φτηνο. Τα ματς ειναι ολα sold out αρα μαυρη αγορα και online υπολογισε κοντα στα 100 ευρω αρα παει το μπατζετ σου. Με το μπατζετ σου και τα θελω σου, πηγαινε Σοφια η Βελιγραδι καλα θα περασεις, εχει πολλα κοριτσια και φτηνο αλκοολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις