NikosKallithea Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδια σας ευχαριστώ όλους ειδικά τον φιλο @kalogeros που έγραψε όλο αυτόν τον οδηγό Υγ Τα διό μας θα είμαστε εγω και η αυτοκόλλητη γυναίκα μου Καλά μπάνια ! 1
kalogeros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδια σας ευχαριστώ όλους ειδικά τον φιλο @kalogeros που έγραψε όλο αυτόν τον οδηγό Υγ Τα διό μας θα είμαστε εγω και η αυτοκόλλητη γυναίκα μου Καλά μπάνια ! Καλά μπάνια και σε εσένα φίλε μου και να περάσεις καλά!
GabrielConnor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στο forum, Κατά τον Δεκέμβρη κανονίζουμε μια χειμερινή εξόρμιση με σημείο έναρξης την Τρίπολη. Με δεδομένο ότι έχουμε 1 εβδομάδα στην διάθεση μας, τι διαδρομές προτεινετε; Διανυκτερεύσεις; Must visit μέρη; Υπάρχει αυτοκίνητο εννοείτε. Budget περίπου 1000 ευρώ και για τους 2 μας.
Ψιτ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Διανυκτέρευση στον ξενώνα στη Βαμβακου, φαγητό στα βρέσθενα, πεζοπορία στη λιβιθίστρα.
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ρε συ τι αισιόδοξοι που είστε. Εγώ παίζει να Ρωτούσα μια εβδομάδα νωρίτερα tops. 2
stamatisj1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα στο forum, Κατά τον Δεκέμβρη κανονίζουμε μια χειμερινή εξόρμιση με σημείο έναρξης την Τρίπολη. Με δεδομένο ότι έχουμε 1 εβδομάδα στην διάθεση μας, τι διαδρομές προτεινετε; Διανυκτερεύσεις; Must visit μέρη; Υπάρχει αυτοκίνητο εννοείτε. Budget περίπου 1000 ευρώ και για τους 2 μας. Στεμνίτσα, Δημητσάνα (οπωσδήποτε στο εκκλησάκι Αγ.Ιωάννη με τα πλατάνια και ακριβως απο κάτω μουσείο μπαρουτόμυλου, Βυτίνα , Λούσιος ποταμός.
GabrielConnor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ρε συ τι αισιόδοξοι που είστε. Εγώ παίζει να Ρωτούσα μια εβδομάδα νωρίτερα tops. Η άδεια είναι κλεισμένη από τώρα και γενικά μου αρέσει να προγραμματίζω πράγματα
*nenya* Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Γιατι ομως σημειο εναρξης την Τριπολη; Κλειστε π.χ. σε καποιον πετρινο ξενωνα σε Λεβιδι ή Βυτινα για να ειστε πιο κοντα στα ομορφα χωρια: Στεμνιτσα, Δημητσανα, Λαγκαδια κλπ. Εκδρομες προς: Λουσιο ποταμο, λιμνη Λαδωνα, χιονοδρομικο κεντρο Μαιναλου (κι εκει γυρω εχει κατι ομορφα πετροχτιστα ενοικιαζομενα). Αφου εχετε οχημα πατε και Αρχαια Ολυμπια εκδρομη (διαδρομη μες στο πρασινο και ωραιοι αρχαιολογικοι χωροι). Α! Και μην ξεχασετε να δοκιμασετε ντοπια γλυκα, να αγορασετε χειροποιητα ζυμαρικα και φυσικα....να φατε γουρνοπούλα! 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Γουρνοπουλα for never! Καλές οι βόλτες και οι εκδρομές αλλά για ικανοποίηση 100% ότι κάνατε σωστή εκδρομή να φάτε γουρνοπουλα! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από stelios18120
australis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν αγαπάτε τα βουνά όλο το Μαίναλο είναι υπέροχο. Αν αντέχετε την πολλή οδήγηση μια βόλτα στον Χελμό (είτε το δυτικό προς Αροανία - αλλά προτείνω ανατολικό προς Φενεό) - οι δρόμοι αν έχει χιονίσει δεν είναι ότι καλύτερο Μία όμορφη ακόμα διαδρομή (από Τριπολη) είναι προς το Λύκαιο (ναός Επικουρείου Απόλλωνα) - Ανδρίτσαινα - Καρύταινα Ακόμα μην ξεχνάμε Πάρνωνα / Κυνουρία / Τσακωνιά αν και λιγότερο πράσινο και πιο σκληρά τοπία Γενικά, η Αρκαδία έχει ποικιλία ορεινών - όμορφων τοπίων. (αν και για να πω την αλήθεια τα βουνα εγω προτιμώ να τα γυρίζω από Μάιο έως Αύγουστο που η φύση κάνει πανηγύρι...)
jest Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Αν έχει υπόψη κάποια/ος από Κύθηρα, ξέρετε εάν υπάρχει συγκοινωνία από Διακόφτι για Αβλέμονα και πόσο συχνή είναι; Τα δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας που βρήκα δεν περνάνε ούτε από το 'ενα ούτε από το άλλο. Θα πάμε μονοήμερη, μιας και θα φτάσουμε μέχρι Ελαφόνησο να δούμε και τα Κύθηρα, αλλά δεν συμφέρουν τα 90€ για να πάρουμε και αυτοκίνητο μαζί στο νησί.
james9tito Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ειμαι αναμεσα σε Σκιαθο και Πηλιο (ΑιΓιαννη ή Μυλοποταμο) για ενα τριημερο με τη γυναικα τελος Αυγούστου. Η σκιαθος ειναι οσο ακριβη λενε ? Αν ειναι να πληρωνω 10 ευρω ξαπλωστρες θα παω Πηλιο καλυτερα. Οποιος ξερει ας με καθοδηγησει σχετικα.
djuan1988 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ειμαι αναμεσα σε Σκιαθο και Πηλιο (ΑιΓιαννη ή Μυλοποταμο) για ενα τριημερο με τη γυναικα τελος Αυγούστου. Η σκιαθος ειναι οσο ακριβη λενε ? Αν ειναι να πληρωνω 10 ευρω ξαπλωστρες θα παω Πηλιο καλυτερα. Οποιος ξερει ας με καθοδηγησει σχετικα. Να πας Πήλιο, είναι υπέροχα. Ειδικά ο Μυλοπόταμος είναι πανέμορφος. Την περίοδο που θα πάτε δε θα έχει και τον απίστευτο κόσμο που έχει συνήθως, οπότε θα περάσετε ακόμη καλύτερα.
Pa0ki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ειμαι αναμεσα σε Σκιαθο και Πηλιο (ΑιΓιαννη ή Μυλοποταμο) για ενα τριημερο με τη γυναικα τελος Αυγούστου. Η σκιαθος ειναι οσο ακριβη λενε ? Αν ειναι να πληρωνω 10 ευρω ξαπλωστρες θα παω Πηλιο καλυτερα. Οποιος ξερει ας με καθοδηγησει σχετικα. Είναι
james9tito Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Να πας Πήλιο, είναι υπέροχα. Ειδικά ο Μυλοπόταμος είναι πανέμορφος. Την περίοδο που θα πάτε δε θα έχει και τον απίστευτο κόσμο που έχει συνήθως, οπότε θα περάσετε ακόμη καλύτερα. Λεω να μεινω Αι Γιαννη αν βρω κατι και να κινουμαι με αμαξι. Κλινω προς το να αποφυγω τη Σκιαθο μιας και θα ξοδεψω 130 μονο να περασω απεναντι με τη μηχανη , χρηματα τα οποια προτιμω να φαω καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις