vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γι' αυτούς που μπορούν να πίνουν καφεδάκι κάθε μέρα με θέα την καλντέρα ontopic vasilissouvlaki τι budget έχεις? Κοίτα επειδή έχω και τρεχαματα αυτό το καιρό κάνα 1200αρι
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κοίτα επειδή έχω και τρεχαματα αυτό το καιρό κάνα 1200αρι Για καλντέρα δεν φτάνει...κοίτα την άλλη λύση που σου είπα. Δηλαδή να μένεις στην άλλη πλευρά και να βλέπεις τη θέα στις βόλτες σου
Pseudonumo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Αδερφέ μου εδώ εισαι. Θα σου πω όλες μου τις εμπειρίες απο το μαγικό αγκίστρι... Εχω βέβαια να κατέβω για κάμπινγκ απο πρόπερσι αλλα δεν νομίζω να εχει αλλάξει κάτι. Κάνω ελεύθερο για πανω απο 10 χρονια και το αγκίστρι ειναι απο τα αγαπημένα γιατι 1. Ειναι κοντά. 1,5 ώρα απο την Ε8, 12 ευρω το εισιτήριο και κανά 30αρι αν πάρεις αμάξι η 10 ευρω το μηχανάκι. 2. Ειναι μικρό νησάκι και όλα ειναι δίπλα. Συν του οτι ειναι καταπράσινο και εχει παντού σκιά. Εμεις για ΣΚ δεν στηναμε τις σκηνές. Αράξαμε στις αιώρες κάτω απο τα πεύκα. Λοιπον εχει 2 βασικά μέρη να στήσεις σκηνή. Ειναι η Χαλκιαδα. Πολυ κοντά στο κεντρικό λιμάνι τη Σκάλα. Μαζεύει κυρίως νέους και εχει πολυ μουχαμπετη. Συνεπώς και φασαρία. Η παραλία δεν λέει πολλα. Η θάλασσα ομως ειναι κρύσταλλο. Μετα ειναι η Δραγονερα. Μαγικό μέρος. Ειναι πολυ πιο ήσυχο μέρος. Η παραλία εχει βότσαλο. Θα πάρεις λεωφορείο η το τρενάκι για να πας αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό. Παιζει κ ταξί. Τελευταία φορά είχε μια καντίνα για κρύο νερό κ καφε. Έδινε και πάγο αυτός. Για φαΐ αν δεν μαγειρεύεται κατεβαίνετε στο μαγαλοχωρι. Τουαλέτα πας στη πηγή. Αυτό σημαίνει οτι περνεις το φτυαράκι και ανεβαίνεις στο δάσος. Και όπου νιώσεις άνετα......... Όσο για την αστυνομία έσκαγε μύτη που κ που. Στην ουσία το μόνο που σου κάνουν ειναι να κρατήσουν τα στοιχεία σου κ σε κανά δυο χρονια σου έρχεται χαρτί απο ειρηνοδικείο σπίτι σου. Μια φορά που χρειάστηκε να πάμε είπαμε οτι δεν το γνωρίζαμε οτι απαγορεύεται το κάμπινγκ, οτι δεν παίζουν λεφτα για διακοπές κ οτι δεν θα το ξανακάνουμε κ μας αθωωσαν. Το σημαντικό ειναι να του πάρεις πρέφα οτι έρχονται κ να προλάβεις να κατέβεις παραλία. Αν δεν έχουν κάποιον στη σκηνή μέσα η δίπλα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ρωτάνε ποιανού ειναι οι σκηνές και κανεις το κινέζο οτι δεν ξέρεις και έχεις έρθει μόνο για μπάνιο και φεύγουν. Απαγορεύονται αυστηρά οι φωτιές στη παραλία και οπουδήποτε στο νησί. Παιζει πολυ πεύκο κ θα σου κόψουν τον κ.... Για πλάκα ακόμα και οι κάτοικοι. Στη πίσω πλευρά του νησιού εχει ενα βράχο για βουτιές... Παραλία με αμμουδιά εχει μόνο στη σκάλα. Εκεί υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες και ντουζ ιερές. Απαραίτητα θα πάρεις τζελ για τσιμπιματα. Πολλές μέλισσες. Ψυγείακι για πάγο. Το ούζο χωρις πάγο δεν πίνεται. Αιώρα. ................... Τώρα οτι άλλο μπορω να βοηθήσω ρωτά. Υπαρχει μια ταμπέλα οταν κατεβαίνει στη Δραγονερα. " Εισερχεσται σε ζώνη υψίστης ενέργειας. Ελέγχεται τα όνειρα σας." Την πρώτη φορά γελάσαμε. Και μείναμε για 14 μερες...... Καλά να περάσεις. Ευχαριστώ αρχικά, πολύ βοηθητική απάντηση! Βλέπω η δραγονέρα είναι αρκετά μακρυά και δύσκολο να βρεις θέση στο λεωφορείο. Αλλά θα προσπαθήσω να πάω. Αν ξεστήνεις την ημέρα και στήνεις τη νύχτα (απλά για τον ύπνο) παίζει θέμα με αστυνομία?σκάνε και νύχτα? Καλύτερα να μείνεις Δραγονέρα ή Χαλκιάδα/Σκάλα? Απο άποψη ηρεμίας και από άποψη αστυνομίας (2 προτάσεις ) Υπάρχουν οικονομικά μαγαζιά κοντά για καφέδες-νερά-φαγητό -και τουαλέτα άμα λάχει-?Και πού είναι αυτά!
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Πως τη βγάζετε χωρίς ντους και τουαλέτα; Υπάρχουν κι άλλα θέματα βέβαια αλλά αυτά είναι από τα σημαντικά 1
Garnele Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Είδες ρε Ζιο τα λέσια, πάνε και χέζουν πίσω από τα δέντρα σαν τους νεάντερταλ :ΡΗ αστυνομία σκάει τις πρώτες πρωινές και σε ξυπνάει. Μπορείς να κάνεις δυο πράγματα αν έρθει εκείνη η κακιά η ώρα, να μη βγεις από τη σκηνή ή να τρέξεις στη θάλασσα. Γενικά όμως αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στο ίντερνετ, ψάξε λίγο και θα βρεις.Επίσης τέτοιου τύπου ενημέρωση για μοναχικές παραλίες καλό είναι να γίνονται με προσωπικά μηνύματα (και αν), αλλιώς θα αρχίσουν να οργανώνουν μύτινγκ κι εκεί οι ινσόμνιαξ.
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Είδες ρε Ζιο τα λέσια, πάνε και χέζουν πίσω από τα δέντρα σαν τους νεάντερταλ :Ρ Η αστυνομία σκάει τις πρώτες πρωινές και σε ξυπνάει. Μπορείς να κάνεις δυο πράγματα αν έρθει εκείνη η κακιά η ώρα, να μη βγεις από τη σκηνή ή να τρέξεις στη θάλασσα. Γενικά όμως αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στο ίντερνετ, ψάξε λίγο και θα βρεις. Επίσης τέτοιου τύπου ενημέρωση για μοναχικές παραλίες καλό είναι να γίνονται με προσωπικά μηνύματα (και αν), αλλιώς θα αρχίσουν να οργανώνουν μύτινγκ κι εκεί οι ινσόμνιαξ. Δεν χαρακτήρισα κανέναν ρε συ, άλλο αν εγώ δεν θα το έκανα! Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και απλά ρώτησα πως τη βγάζουν Με την αστυνομία τι γίνεται; Τι κυρώσεις μπορεί να έχει κάποιος;
Pseudonumo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Εχω ψάξει αρκετά αλλά οι πληροφορίες που βρίσκω ειναι συνήθως αρκετά >2ετίας και όχι ιδιαίτερα αναλυτικές. Πρώτες πρωινές, ε τους ύπουλους Πως τη βγάζετε χωρίς ντους και τουαλέτα; Υπάρχουν κι άλλα θέματα βέβαια αλλά αυτά είναι από τα σημαντικά Νομίζω υπάρχουν κάποιες ντουζιέρες (και που πληρώνεις κάτι αλλά και δημοσίες (?) που αναφέρθηκε). Ενα 2ημεράκι είναι, δεν νομίζω να έιναι ιδιαίτερο πρόβλημα. 1
michalisv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 250 περιπουΑπο Ηράκλειο μπορείς να κλείσεις με την προσφορά της hellenic και της cosmote,αν βρεις για τις ημερες που θες, και θα σου βγει 120 ευρω και για τα δυο ατομα πήγαινε-ελα.https://www.cosmote.gr/dealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=sku550011&productId=prod640011&id=d4y_cat150031
snik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εκλεισα μολις για Ρωμη 8/10 με 11/10 με ryanair, ειμαστε 2 ατομα και τωρα το επομενο βημα να βρουμε ξενοδοχεια. Ειμαστε και οι 2 φωτογραφοι οποτε θελουμε να γυρισουμε την πολη οσο το δυνατον περισσοτερο για να βγαλουμε καλες φωτογραφιες. Υπαρχει καποια οικονομικη προταση; Δεν θελουμε να δωσουμε πολλα γενικα, το θελουμε μονο για υπνο μπανιο και αν εχει και πρωινο καλοδεχουμενο. Επισης ποιες περιοχες να κοιταω; τις επομενες μερες θα κανω μια καλυτερη ερευνα οσον αφορα την Ρωμη.
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εκλεισα μολις για Ρωμη 8/10 με 11/10 με ryanair, ειμαστε 2 ατομα και τωρα το επομενο βημα να βρουμε ξενοδοχεια. Ειμαστε και οι 2 φωτογραφοι οποτε θελουμε να γυρισουμε την πολη οσο το δυνατον περισσοτερο για να βγαλουμε καλες φωτογραφιες. Υπαρχει καποια οικονομικη προταση; Δεν θελουμε να δωσουμε πολλα γενικα, το θελουμε μονο για υπνο μπανιο και αν εχει και πρωινο καλοδεχουμενο. Επισης ποιες περιοχες να κοιταω; τις επομενες μερες θα κανω μια καλυτερη ερευνα οσον αφορα την Ρωμη. Φίλε μου, η Ρώμη έχει από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Λόγω του ότι οι μέρες σας είναι σχετικά λίγες, θα σας πρότεινα να μείνετε όσο το δυνατόν πιο κεντρικά μπορείτε για να μην χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Οι περιοχές που θα σας πρότεινα είναι Trevi, Spagna, del Corso, piazza Venezia, piazza Navona, Πανθεον και τριγύρω από το Sant'Angelo. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά είναι κεντρικά και με ασφάλεια. Για πιο φθηνά κοιτάς Termini, αλλά εγώ θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω εκεί τη νύχτα (το Termini είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ρώμης, οπότε καταλαβαίνεις...) και Κολοσσαίο, το οποίο θα σου πρότεινα να αποφύγεις λόγω υψηλής εγκληματικότητας. Έχε υπόψιν σου ότι τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Ρώμης είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν, δηλαδή πληρώνεις πολλά και μένεις σε ψιλομάπα δωμάτια. Για πληροφορίες σχετικά με το τι να κάνετε και τι να δείτε, μπορείτε να διαβάσετε κάποιες οδηγίες που έγραψα πέρισυ εδώ. Αν θες οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην οποία μπορώ να βοηθήσω, ρώτα ή στείλε πμ. 2
zio10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εγώ για ένα βράδυ στο σταθμό είχα μείνει και ήταν σχετικά οκ, δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι περίεργο και η τιμή ήταν 60€ αν δεν κάνω λάθος για ένα αξιοπρεπέστατο δωμάτιο. 1
mobile_32 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εκλεισα μολις για Ρωμη 8/10 με 11/10 με ryanair, ειμαστε 2 ατομα και τωρα το επομενο βημα να βρουμε ξενοδοχεια. Ειμαστε και οι 2 φωτογραφοι οποτε θελουμε να γυρισουμε την πολη οσο το δυνατον περισσοτερο για να βγαλουμε καλες φωτογραφιες. Υπαρχει καποια οικονομικη προταση; Δεν θελουμε να δωσουμε πολλα γενικα, το θελουμε μονο για υπνο μπανιο και αν εχει και πρωινο καλοδεχουμενο. Επισης ποιες περιοχες να κοιταω; τις επομενες μερες θα κανω μια καλυτερη ερευνα οσον αφορα την Ρωμη. Υποθέτω οτι θα έκλεισες με την προσφορά που είχε σήμερα: "1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ 9,99€ ryanair" https://www.ryanair.com/gr/el/plan-trip/explore/promo/sale (ας το δουν και οι υπόλοιποι έχει και πολλούς προορισμούς κ για εσωτερικό........) Φίλε μου, η Ρώμη έχει από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Λόγω του ότι οι μέρες σας είναι σχετικά λίγες, θα σας πρότεινα να μείνετε όσο το δυνατόν πιο κεντρικά μπορείτε για να μην χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Οι περιοχές που θα σας πρότεινα είναι Trevi, Spagna, del Corso, piazza Venezia, piazza Navona, Πανθεον και τριγύρω από το Sant'Angelo. Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές, αλλά είναι κεντρικά και με ασφάλεια. Για πιο φθηνά κοιτάς Termini, αλλά εγώ θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω εκεί τη νύχτα (το Termini είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός της Ρώμης, οπότε καταλαβαίνεις...) και Κολοσσαίο, το οποίο θα σου πρότεινα να αποφύγεις λόγω υψηλής εγκληματικότητας. Έχε υπόψιν σου ότι τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Ρώμης είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν, δηλαδή πληρώνεις πολλά και μένεις σε ψιλομάπα δωμάτια. Για πληροφορίες σχετικά με το τι να κάνετε και τι να δείτε, μπορείτε να διαβάσετε κάποιες οδηγίες που έγραψα πέρισυ εδώ. Αν θες οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην οποία μπορώ να βοηθήσω, ρώτα ή στείλε πμ. Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, εγώ προσπαθώ να μένω στη περιοχή κόντα στη fontana di trevi. Μου αρέσει σα περιοχή, τα έχεισ όλα δίπλα σου και με τα πόδια μπορείς να γυρίσεισ σχεδόν όλα τα αξιοθέτα (είναι όμως λίγο ακριβή σαν περιοχή.....), δες και το daphne inn hotel που είναι κάτι μεταξύ ξενοδοχείου και ενοικιαζόμενων δωματίων (σχετικά καλό) http://www.daphne-rome.com/
djuan1988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εγώ είχα μείνει στη via Arenula. Καλή περιοχή, με νυχτερινό λεωφορείο και πρακτικά κέντρο. Γενικά καλό δωμάτιο με πρωινό βρίσκεις με 100-120€ το βράδυ.
thleorasakias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 γυρω απο το σταθμο τερμινι εκει ειναι τα φθηνα και ασφαλες καμια σχεση με την αθηνα ομονοια που γινεται της κακομοιρας....απο κει εχει μετρο 10 λεπτα με τα ποδια για το κολοσσαιο ολα τα λεωφορεια ειναι για οτι χρειαστεις και το μετρο.Επισης εκει ειναι και η βια ναζιοναλε η οδος στην οποιο η καθοδος και τα γυρω στενα θα σε οδηγησουν στην πιατσα ναβονα και στη φοντανα ντι τρεβι. 1
Speculoos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής: όποτε κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές βλέπω φιλικό ζευγάρι. Φέτος επειδή έχουν ένα μωρό αποφάσισαν να πάνε διακοπές στην Φοινικούντα. Αποφάσισα να περάσω να τους δω και να χαλαρώσω λίγες μέρες μαζί τους (όσο γίνεται παρέα με μωρό) αλλά δεν έχω και πολύ ιδέα από την περιοχή. Κάποια εμπειρία; Παραλίες, ταβέρνες τα κλασικά δηλαδή που χρειάζεται κάποιος για να χαλαρώσει 2-3 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις