Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο δηλαδη θα βγει για 5 μερες σε ενα ξενοδοχειο με θεα και τα αεροπορικα τον αυγουστο?

Τα εισιτήρια βλέπω δεν είναι ακριβά (από Αθήνα;  ). Με κάπου 200€ πήγαινε - έλα είστε οκ και οι δύο. Για ξενοδοχείο με θέα δύσκολα θα βρεις κάτω από 200€-300€ τη βραδιά πιστεύω οπότε υπολόγισε....τα υπόλοιπα είναι νορμάλ, ανάλογα τι θα φας και τι θα πιεις. Ίδιες τιμές με αλλού είναι πάνω κάτω.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα εισιτήρια βλέπω δεν είναι ακριβά (από Αθήνα;  ). Με κάπου 200€ πήγαινε - έλα είστε οκ και οι δύο. Για ξενοδοχείο με θέα δύσκολα θα βρεις κάτω από 200€-300€ τη βραδιά πιστεύω οπότε υπολόγισε....τα υπόλοιπα είναι νορμάλ, ανάλογα τι θα φας και τι θα πιεις. Ίδιες τιμές με αλλού είναι πάνω κάτω.

ευχαριστώ θα ρίξω μια μάτια.....κρητη είμαι  :-D

α και ποια σελιδα ειναι εχει καλες τιμες?   trivago ?  booking? ή ποια?

Δημοσ.

ευχαριστώ θα ρίξω μια μάτια.....κρητη είμαι  :-D

α και ποια σελιδα ειναι εχει καλες τιμες?   trivago ?  booking? ή ποια?

Εγώ συνήθως τσεκάρω στο hotelscombined που έχει αρκετές (και το booking). Από Κρήτη δες μήπως βολεύει και κανένα πλοίο, κάπου 2 - 2,5 ώρες κάνει.

Δημοσ.

Κοιτάς και για πολύ high season, είναι πιο ακριβά τότε! :)

Δες Φηρά, Φηροστεφάνι, Ημεροβίγλι, Οία και κάποια στο Ακρωτήρι. Τσέκαρε τοποθεσία όμως γιατί δεν έχουν όλα θέα!

(Επίσης, αρκετά ξενοδοχεία σε αυτές τις περιοχές έχουν πολλά σκαλιά έχε υπόψη σου! ).

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο πρεπει να ειναι το Enigma Suites. Mαγευτικη θεα, αλλα τρεμω να κοιταξω τιμες :P

@Zio εκει μενεις?

Δημοσ.

Περισσότερο από το μισό χρόνο ναι, ίσως με προοπτική να μείνω όλο το χρόνο κάποια στιγμή! :)

Aυτο πρεπει να ειναι το Enigma Suites. Mαγευτικη θεα, αλλα τρεμω να κοιταξω τιμες :P

@Zio εκει μενεις?

• Like 2
Δημοσ.

Γι' αυτούς που μπορούν να πίνουν καφεδάκι κάθε μέρα με θέα την καλντέρα  B)

ontopic vasilissouvlaki τι budget έχεις?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...