Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ρωτησες αυτο, αλλα πραγματικα, μην αμελησεις να πας εδω για φαγητο καφε γουατεβα.

https://www.facebook.com/PelicanKipos/

Συμπαθητικό όντως! :)

Αν και δεν έχει θέα έχει ωραίο περιβάλλον!

Και αυτό εδώ είναι πολύ ωραίο επίσης!

https://www.facebook.com/pages/Irinis-Cafe/386567384747303

• Like 1
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος αυγουστου θα πάω στην περιοχή νεωριο στον πόρο.

Έχει πάει κανείς; Ξέρει τι παίζει από νυχτερινη ζωή και τιμές γενικά για φαγητό κτλπ;

Δημοσ.

εχει μονο διοδια στην κορινθο. 3 ευρω ειναι νομιζω περιπου. το φερυ μποτ απο γαλατα θα για να βαλεις αυτοκινητο δεν θυμαμαι ποσο παει.

εγώ γιατί μέτρησα Αθήνα-Κόρινθο 4 διόδια(μαζί με την αττική οδό);

Δημοσ.

Χαιρετώ!

Θα ήθελα εμπειρίες από όσους έχουν κάνει πρόσφατα ελεύθερο camping στο αγκιστρι. Που να πάω, τι γίνεται με ντουζιερες-τουαλέτες (για να μη λερωνουμε) και τι παίζει με αστυνομία σε high season-μέσα Ιουλίου.

Και ότι συμβουλή έχετε γενικά.

Δημοσ.

Αδερφέ μου εδώ εισαι. Θα σου πω όλες μου τις εμπειρίες απο το μαγικό αγκίστρι... Εχω βέβαια να κατέβω για κάμπινγκ απο πρόπερσι αλλα δεν νομίζω να εχει αλλάξει κάτι. Κάνω ελεύθερο για πανω απο 10 χρονια και το αγκίστρι ειναι απο τα αγαπημένα γιατι 1. Ειναι κοντά. 1,5 ώρα απο την Ε8, 12 ευρω το εισιτήριο και κανά 30αρι αν πάρεις αμάξι η 10 ευρω το μηχανάκι.

2. Ειναι μικρό νησάκι και όλα ειναι δίπλα. Συν του οτι ειναι καταπράσινο και εχει παντού σκιά. Εμεις για ΣΚ δεν στηναμε τις σκηνές. Αράξαμε στις αιώρες κάτω απο τα πεύκα.

Λοιπον εχει 2 βασικά μέρη να στήσεις σκηνή.

Ειναι η Χαλκιαδα. Πολυ κοντά στο κεντρικό λιμάνι τη Σκάλα. Μαζεύει κυρίως νέους και εχει πολυ μουχαμπετη. Συνεπώς και φασαρία. Η παραλία δεν λέει πολλα. Η θάλασσα ομως ειναι κρύσταλλο.

Μετα ειναι η Δραγονερα. Μαγικό μέρος. Ειναι πολυ πιο ήσυχο μέρος. Η παραλία εχει βότσαλο. Θα πάρεις λεωφορείο η το τρενάκι για να πας αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό. Παιζει κ ταξί. Τελευταία φορά είχε μια καντίνα για κρύο νερό κ καφε. Έδινε και πάγο αυτός. Για φαΐ αν δεν μαγειρεύεται κατεβαίνετε στο μαγαλοχωρι.

Τουαλέτα πας στη πηγή. Αυτό σημαίνει οτι περνεις το φτυαράκι και ανεβαίνεις στο δάσος. Και όπου νιώσεις άνετα.........

Όσο για την αστυνομία έσκαγε μύτη που κ που. Στην ουσία το μόνο που σου κάνουν ειναι να κρατήσουν τα στοιχεία σου κ σε κανά δυο χρονια σου έρχεται χαρτί απο ειρηνοδικείο σπίτι σου. Μια φορά που χρειάστηκε να πάμε είπαμε οτι δεν το γνωρίζαμε οτι απαγορεύεται το κάμπινγκ, οτι δεν παίζουν λεφτα για διακοπές κ οτι δεν θα το ξανακάνουμε κ μας αθωωσαν. Το σημαντικό ειναι να του πάρεις πρέφα οτι έρχονται κ να προλάβεις να κατέβεις παραλία. Αν δεν έχουν κάποιον στη σκηνή μέσα η δίπλα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ρωτάνε ποιανού ειναι οι σκηνές και κανεις το κινέζο οτι δεν ξέρεις και έχεις έρθει μόνο για μπάνιο και φεύγουν.

Απαγορεύονται αυστηρά οι φωτιές στη παραλία και οπουδήποτε στο νησί. Παιζει πολυ πεύκο κ θα σου κόψουν τον κ.... Για πλάκα ακόμα και οι κάτοικοι.

Στη πίσω πλευρά του νησιού εχει ενα βράχο για βουτιές...

Παραλία με αμμουδιά εχει μόνο στη σκάλα. Εκεί υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες και ντουζ ιερές.

Απαραίτητα θα πάρεις τζελ για τσιμπιματα. Πολλές μέλισσες.

Ψυγείακι για πάγο. Το ούζο χωρις πάγο δεν πίνεται.

Αιώρα.

...................

Τώρα οτι άλλο μπορω να βοηθήσω ρωτά.

Υπαρχει μια ταμπέλα οταν κατεβαίνει στη Δραγονερα. " Εισερχεσται σε ζώνη υψίστης ενέργειας. Ελέγχεται τα όνειρα σας." Την πρώτη φορά γελάσαμε. Και μείναμε για 14 μερες......

Καλά να περάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για την Σαντορίνη τι γνώμη έχετε?

Η Σαντορίνη είναι ένα πανέμορφο μέρος και σίγουρα αξίζει να την επισκευθείς. Αλλά...

Αν θες καλές παραλίες, ξέχνα το. Έχει τις χειρότερες παραλίες που έχω δει σε νησί. Ζήτημα να είναι 1-2 αυτές που αξίζουν, χωρίς να είναι και αυτές κάτι συγκλονιστικό. Ίσως να μου φάνηκαν εμένα τόσο χάλια γιατί έχω συνηθίσει στις παραλίες της Χαλκιδικής. Γούστα είναι αυτά, πας, βλέπεις και κρίνεις.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημενες

Δεν θα το έλεγα, απλά η πλευρά της καλντέρας είναι κάπως ακριβή. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μείνεις εκεί, μπορείς να βλέπεις τη θέα στη βόλτα σου :)

edit, το ελεύθερο κάμπινγκ τυπικά απαγορεύεται; Έχεις συνέπειες αν σε πιάσουν δηλαδή;

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα, απλά η πλευρά της καλντέρας είναι κάπως ακριβή. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μείνεις εκεί, μπορείς να βλέπεις τη θέα στη βόλτα σου :)

edit, το ελεύθερο κάμπινγκ τυπικά απαγορεύεται; Έχεις συνέπειες αν σε πιάσουν δηλαδή;

Ναι αλλά δεν έχω πάει με τη γυναίκα ταξίδι του μελητους και δεν μπορώ να τη παω κάπου και να μένουμε σε γιαπι.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έχω πάει με τη γυναίκα ταξίδι του μελητους και δεν μπορώ να τη παω κάπου και να μένουμε σε γιαπι.

Δεν είναι γιαπί ό,τι δεν είναι στην καλντέρα! :P

Απλά αντί να δίνεις 200-1500€ τη βραδιά μπορείς να δίνεις 50-100 από την άλλη πλευρά του νησιού (ή χωρίς θέα) και να τρως τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...