Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Άνδρος δε μου αρέσει. Είχα πάει πριν πολλά χρόνια βέβαια.

[.........]

Η Σέριφος είναι ένα μικρό ωραίο νησάκι με πολύ ωραίες παραλίες.

[........]

Σκύρος! Λατρεία! Η Άνδρος δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα... :)

Άνδρος μεγάλες αποστάσεις με τους κλασσικους χαλια νησιωτικους δρόμους....από nightlife κάτω του μετρίου. Στην θέση σου θα κοίταγα και για κανέναν Πόρο. Θα κοίταγα και για καμια Σύρο που είναι επίσης κοντά και είναι τρομερό νησί. Έχει τα πάντα. 

Αμάξι θα πάρεις ή οχι? 

Ενω ο Πόρος εχει τρελη νυχτερινή ζωη :P

Οντως βασική ερωτηση αν θα παρεις αμαξι και +1 στη Συρο

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Σαν follow-up να πω οτι δε θα πάρουμε αυτοκίνητο αλλά ίσως νοικιάσουμε κάτι για μια-δυο μέρες για να κάνουμε μετακινήσεις που δε γίνονται εύκολα με ΚΤΕΛ. 

Για τη Σκύρο που είπε ο φίλος, έχουμε πει να μείνουμε σε Κυκλάδες για την ώρα.

Σύρο έχουμε πάει οπότε δεν την βάζουμε.

Όσο για το nightlife δεν μας απασχολεί τόσο το να είναι κέντρο nightlife όσο το να έχει ας πούμε και 5-6 μπαράκια να πιεις ένα ποτό. Clubbing δηλαδή, δε μας ενδιαφέρει.

Μια τρίτη επιλογή ίσως είναι η Σίφνος. Κύθνο και Τζια αποκλείσαμε αν και είναι αρκετά κοντά, πράγμα που το θέλω. 

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια....

Οταν επεστρεφα απο Rome, στο check, εκανα περιπου 10-15 minutes....

(κατοχος us passport) Aν και δεν νομιζω να παιζει ρολο, σε σχεση με τα υπολοιπα.

Τον ''καλο'' ελεγχο θα τον περασει ο φιλος στο us airport που θα προσγειωθει.... :-)

Είναι που θα πέσεις.

Αν υπάρχει κάποιος στην παρέα που είναι μελαμψός ή/και έχει πάει πρόσφατα σε κάποια αραβική χώρα ή Τουρκία μπορεί να τους κρατήσουν αρκετή ώρα.

Ξέρω άτομο με γερμανικό διαβατήριο και καταγωγή από την Τουρκία που τον κράτησαν στο Schiphol πάνω μια ώρα και του έκαναν ερωτήσεις πχ γιατί πας Αμερική, ποιον θα δεις, γιατί πήγες στην Τουρκία πρόσφατα κτλ

Δημοσ.

Μια τρίτη επιλογή ίσως είναι η Σίφνος. Κύθνο και Τζια αποκλείσαμε αν και είναι αρκετά κοντά, πράγμα που το θέλω. 

Σίφνος Σέριφος Κύθνος είναι δίπλα δίπλα.

Η Σίφνος είναι γνωστή και για τα ωραία κολπάκια για τους σκαφάτους . Τα περισσότερα με δύσκολη ή χωρίς πρόσβαση από στεριά.

Δημοσ.

Σκύρος! Λατρεία! Η Άνδρος δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα... :)

Σσσσσσς! Την Σκύρο μας μην την πολυδιαφημίζουμε ;) μην πλακώσει κόσμος και μας την χαλάσει!

• Like 2
Δημοσ.

Σίφνος Σέριφος Κύθνος είναι δίπλα δίπλα.

Η Σίφνος είναι γνωστή και για τα ωραία κολπάκια για τους σκαφάτους . Τα περισσότερα με δύσκολη ή χωρίς πρόσβαση από στεριά.

Πλάκα πλάκα, αν είσαι σκαφάτος, η Ελλάδα είναι παράδεισος. Άνοιξε τον χάρτη και δες. Πες μου 1 νησί που δε θα ήθελες να πας. Αλλά πού να τα γυρίσεις όλα

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, αν είσαι σκαφάτος, η Ελλάδα είναι παράδεισος. Άνοιξε τον χάρτη και δες. Πες μου 1 νησί που δε θα ήθελες να πας. Αλλά πού να τα γυρίσεις όλα

Ναι, ας είναι καλά ο Τσίπρας που φορολόγησε μέχρι και τα πεντάμετρα τα φουσκωτάκια ο ξεφτίλας.

Δημοσ.

Ναι, ας είναι καλά ο Τσίπρας που φορολόγησε μέχρι και τα πεντάμετρα τα φουσκωτάκια ο ξεφτίλας.

Κανένα δεν έχει λογική να φορολογείς αλλά τέλος πάντων είναι κουβέντα για άλλο χώρο αυτή. 

• Like 2
Δημοσ.

Απο Σίφνο υπάρχει πλοίο για Μύκονο τον Ιούλιο που να παίρνει και αυτοκίνητα;

Μόνο ένα δρομολόγιο της seajets βρίσκω που κάνει 7 ώρες και δε διαθέτει γκαράζ...

Δημοσ.

ΠΑιδια τελη της εβδομαδας πεταμε με aegean εγω και η συζυγος και ηθελα να ρωτησω τα εξης. Τα εισιτηρια ειναι light οπου επιτρεπεται μονο χειραποσκευη. Αν δεν κανω λαθος η χειραποσκευη πρεπει να ειναι μεχρι 8 κιλα αν και η σχετικη σελιδα της AEGEAN εχει πεσει.

http://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/xeiraposkeves/

αυτο που ηθελα ν αρωτησω ειναι το εξης.Αν η συζυγος κραταει περα απο την χειραποσκυη και γυναικεια τσαντα και εγω εχω τσαντακι μεσης (μπανανα) υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Καλημέρα !!

Έκλεισα 7 μέρες σε ξενοδοχείο του πόρου στο ασκελι, όσοι έχετε πάει θέλω να με βοηθήσετε, θα χρειαστώ αμάξι ; αν ναι πως είναι πιο οικονομικά από Πειραιά με καράβι η οδικός ;

Απ την αλλη μπορώ να νοικιάσω γουρούνα.. αλλά σε τι τιμές παίζουν;

Εν ολίγης θέλω φουλ βοήθεια να μου προτείνετε μαγαζιά παραλίες κτλπ

Θα είμαστε ένα ζευγάρι 23 ετών ακούμε κύριος ελληνική μουσική και θα είναι οι πρώτες διακοπές που θα κανουμε μαζί HELP!

Δημοσ.

Απο Ασκελη για να πας κέντρο του νησιού θες μεταφορικό μέσο. Τα ATV θα τα βρεις απο 25+ και scooter από 20+. Αν μπορέσεις να φέρεις αμάξι θα είσαι οκ αλλά να ξέρεις οτι στο κέντρο του νησιού το parking είναι θέμα με αμάξι. Όσο για το κόστος μεταφοράς οδικώς η με πλοίο ειναι μια η άλλη.

Δημοσ.

Αντε ρε φίλε. Ωραίο νησί για ζευγαροδιακοπες.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Υπάρχουν λεωφορεία που φεύγουν από Αθήνα και σε αφήνουν στον Γαλατα. Για να περάσεις απέναντι στον Πόρο έχει φερυ μποτ και βάρκες.

Υπάρχουν τα μεγάλα πλοία της γραμμής που πάνε κατευθείαν Πορο και υπάρχουν και τα ιπτάμενα δελφίνια (flying Dolphins) που σε αφήνουν στον πορο.

Η πιο οικονομική λύση είναι το λεωφορείο αλλά εγώ το θεωρώ λίγο ταλαιπωρία. Η πιο ακριβή λύση είναι τα δελφίνια αλλά είναι και τα πιο γρήγορα. Πρέπει να δεις και λίγο τα δρομολόγια να δεις τι σε βολεύει. Προσωπικά προτιμώ το μεγάλο πλοίο. Τα δρομολόγια έχουν μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια λόγο κρίσης αλλά νομίζω υπάρχει ακόμα τουλάχιστον ένα την ημέρα.

Τώρα το ασκελι που λες είναι λίγο μακριά από το λιμάνι. Έχει λεωφορεία για να πας. Τα οποία νομίζω φεύγουν από εκεί που είναι οι βάρκες αλλά καλύτερα ρώτα γιατί πάνε χρόνια.

Συνεχίζω δεύτερο ποστ. Για να μετακινηθεις στο νησί καλύτερα είναι παπάκι ή σκούτερ. Αυτοκίνητο θα σου πάει ακριβά αν το νοικιασεις εκεί. Το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο. Επίσης με τα πόδια για το την πόλη μέσα. Παρά πολύ ωραία βόλτα είναι να περπατήσεις το βράδυ δίπλα στην θάλασσα από την μία άκρη της πόλης σχεδόν από το στρατόπεδο του ναυτικού μέχρι τον Σταύρο (ένα εκκλησάκι δίπλα στην θάλασσα). Η το πρωί κάνεις βόλτες πιο μέσα στα μαγαζιά ή πας πάνω στο ρολόι. Πάρε και κανα μπακλαβαδακι από τον Βεσσαλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...