Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γαμώτο το ίδιο λάθος που έκανα και την προηγούμεη φορά κάνω. Μπαίνω στο site της ryanair και με πετάει στο airtickets για κάποιον λόγο που εκεί μου τα βγάζει ακριβά. Ίσως είναι fake η ιστοσελίδα αυτή.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γαμώτο το ίδιο λάθος που έκανα και την προηγούμεη φορά κάνω. Μπαίνω στο site της ryanair και με πετάει στο airtickets για κάποιον λόγο που εκεί μου τα βγάζει ακριβά. Ίσως είναι fake η ιστοσελίδα αυτή.

εδώ μπες

https://www.ryanair.com/gr/el/

Δημοσ.

Μπες ή στο site της ryan ή στο skyscanner (εμένα με βολεύει γιατί έχει αναζήτηση για ολόκληρο μήνα).

Δημοσ.

Απο ποια εταιρεια να νοικιασω αυτοκινητο το καλοκαιρι για κανα δεκαημερο; Ιδανικα να το παραλλαβω απο το Ελ. Βενιζελος και να το επιστρεψω καπου στο κεντρο στην Αθηνα.

Ειμαι five star member στη hertz αλλα για καποιο λογο δεν το αναγνωριζει στο ελληνικο site.

Δημοσ.

Εχω μια πτηση για νεα υορκη με σταση στο αεροδρομιο της ρωμης.Εχω μια ωρα περιθωριο για να παω απο το terminal 1 sto terminal 3.Πιστευετε οτι θα προλαβω?Οποιος εχει παει σε αυτο το αεροδρομιο παρακαλω να απαντησει!!! :unsure:  :unsure:  :shifty:

Δημοσ.

Εχω μια πτηση για νεα υορκη με σταση στο αεροδρομιο της ρωμης.Εχω μια ωρα περιθωριο για να παω απο το terminal 1 sto terminal 3.Πιστευετε οτι θα προλαβω?Οποιος εχει παει σε αυτο το αεροδρομιο παρακαλω να απαντησει!!! :unsure:  :unsure:  :shifty:

δυο αεροδρομια εχει η ρωμη   το λεοναρντο ντα βιντσι στο φιουμιτσινο και το τσαμπινο  που πανε οι low cost εταιριες easyjet,δεν μας λες λοιπον σε ποιο απο τα δυο θα πας.

Δημοσ.

δυο αεροδρομια εχει η ρωμη   το λεοναρντο ντα βιντσι και το φιουμιτσινο που πανε οι low cost εταιριες easyjet,δεν μας λες λοιπον σε ποιο απο τα δυο θα πας

To Leonardo Da Vinci ειναι το Fiumicino........

για τις  low cost, ειναι το Ciampino..... 

:-)

Δημοσ.

10 minutes maximum, η αποσταση τους.... εφοσον ερχεσαι απο χωρα Schengen, αλλιως κανα 20λεπτο λογω ελεγχου στο passport.

Δημοσ.

Παίδες, ψάχνομαι να προγραμματίσω λίγες διακοπές και θέλω κάτι σχετικά κοντά στην Αθήνα. Μέχρι περίπου 4 ώρες με το συμβατικό το δέχομαι. 

Έχω καταλήξει στην ουσία σε Άνδρο και Σέριφο σαν επιλογές. Ζευγαράκι θα παίξει η φάση οπότε ναι μεν δεν καιγόμαστε για τη νυχτερινή ζωή αλλά θα ήθελα να μπορώ να βρω κάτι πέρα από καφενείο να πιω ένα ποτό. Κλίνω προς τη Σέριφο διότι είναι πιο μικρή και ίσως τη γυρνάς πιο εύκολα και επίσης διαβάζω οτι έχει πολλές και ωραίες παραλίες. Η Άνδρος είναι ίσως πιο "κοσμοπολίτικη".

Τί γνώμες έχετε; Κάποιος να έχει πάει; Σε ποιά χωριά είναι καλύτερα να μείνεις και στα δύο νησιά;

Δημοσ.

Η Άνδρος δε μου αρέσει. Είχα πάει πριν πολλά χρόνια βέβαια.

Μόνο στη Χώρα έχει κάποια μαγαζιά, και στο Μπατσί. Το νησί είναι αρκετά μεγάλο.

Από παραλίες δε λέει και πολλά (για νησί) και επειδή οι κάτοικοι είναι φραγκάτοι και δεν πολυγουστάρουν τον τουρισμό, τα μαγαζιά δεν παίζουν μουσική εκτός ωρών κοινής ησυχίας στη χώρα.

Από την άλλη, έχει μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους και διεθνούς βεληνεκούς.
Κάποιες καλές παραλίες τότε ήταν δύσκολα προσβάσιμες (χωματόδρομος), τώρα λογικά έχουν αναπτυχθεί.

Η Σέριφος είναι ένα μικρό ωραίο νησάκι με πολύ ωραίες παραλίες.
Η Χώρα είναι πάνω σε λόφο. Κοντά στο λιμάνι είναι καλή περιοχή να μείνεις αν δεν έχεις μέσο μεταφοράς.
Είναι όλα εκεί κοντά.
Υπάρχει και μια παραλία πιο μακριά (νομίζω η πιο ωραία του νησιού-δε θυμάμαι το όνομα της) που έχει και ταβέρνα και κάποια δωμάτια και μπορείς να την περάσεις τούφα εκεί χωρίς να μετακινείσαι καθόλου (αν κλείσεις εκεί)..

Ανάλογα τι γουστάρεις. Μηχανάκι νομίζω θα βόλευε για 1-2 μέρες να κάνετε βόλτα το νησί. Ή με λεωφορείο για να ανέβετε χώρα (μικρή είναι , σε κανένα δίωρο την έχετε γυρίσει στο χαλαρό).
Είχα μείνει με παρέα καμιά βδομάδα - 8 μέρες. Too much ήταν .

Δημοσ.

Άνδρος μεγάλες αποστάσεις με τους κλασσικους χαλια νησιωτικους δρόμους....από nightlife κάτω του μετρίου. Στην θέση σου θα κοίταγα και για κανέναν Πόρο. Θα κοίταγα και για καμια Σύρο που είναι επίσης κοντά και είναι τρομερό νησί. Έχει τα πάντα. 

Αμάξι θα πάρεις ή οχι? 

Δημοσ.

10 minutes maximum, η αποσταση τους.... εφοσον ερχεσαι απο χωρα Schengen, αλλιως κανα 20λεπτο λογω ελεγχου στο passport.

Το θέμα είναι ότι φεύγει για ΗΠΑ. Εγώ πιστεύω δε θα προλάβει σε μία ώρα να περάσει και τον έλεγχο για ΗΠΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι φεύγει για ΗΠΑ. Εγώ πιστεύω δε θα προλάβει σε μία ώρα να περάσει και τον έλεγχο για ΗΠΑ.

Σε αυτο δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια....

Οταν επεστρεφα απο Rome, στο check, εκανα περιπου 10-15 minutes....

(κατοχος us passport) Aν και δεν νομιζω να παιζει ρολο, σε σχεση με τα υπολοιπα.

Τον ''καλο'' ελεγχο θα τον περασει ο φιλος στο us airport που θα προσγειωθει....  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...