Pa0ki Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Υπάρχουν δυο νησια που δεν εχω πάει, Θασο και Τηνο, ποιο θα προτιμούσατε για καλοκαίρι αυγουστο, με ενδιαφέρει η θάλασσα το καλο φαει και η διασκέδαση Να μείνω υπάρχει ηδη η επιλογή Θάσος αρκετά υποτιμημένο νησί λόγω θέσης. Έχει πολύ καλές παραλίες, πράσινο αλλά από διασκέδαση δε λέει και πολλά....θεωρείται οικογενειακό νησί Έχει και αυτό Τήνος τυπικό κυκλαδύτικο ξερονήσι, σίγουρα με χειρότερες παραλίες. Διασκέδαση επίσης μέτρια, ίσως καλύτερη από Θάσο Όσο πιο κοντά στον 15αύγουστο, τόσο περισσότερο πήζει από πιστούς
kalogeros Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Υπάρχουν δυο νησια που δεν εχω πάει, Θασο και Τηνο, ποιο θα προτιμούσατε για καλοκαίρι αυγουστο, με ενδιαφέρει η θάλασσα το καλο φαει και η διασκέδαση Να μείνω υπάρχει ηδη η επιλογή Δεν έχω πάει Τήνο, γι' αυτό δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Θα σου πω όμως για τη Θάσο που πήγα πέρισυ. Αρχικά, να σου πω ότι ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος με τη Θάσο, παρόλο που η σύζυγος επέμενε πολλά χρόνια να πάμε. Πέρισυ πήρα την απόφαση να της κάνω το χατήρι και έχω να σου πω ότι αισθάνθηκα μαλάκας που τόσα χρόνια αρνιόμουν να πάω. Έπαθα πλάκα με τις παραλίες του νησιού και σκέψου ότι, λόγω του ότι είμαι Σαλονικιός, έχω καλομάθει στις παραλίες της Χαλκιδικής και είμαι λίγο δύσκολος σε αυτό το θέμα. Οι δύο που ξεχώρησα με διαφορά είναι η Αλυκή (αν και με χάλασε λίγο το ότι είχε πολύ κόσμο) και ο Παράδεισος, ο οποίος είναι πραγματικά παράδεισος. Από φαΐ μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι ψαροταβέρνες έχουν νορμαλ τιμές και όχι τιμές εκμετάλευσης και αρπαχτής. Σε μια ταβέρνα στην Αλυκή έφαγα την καλύτερη σαρδέλα που έχω φάει στη ζωή μου και καθόμουν πάνω στο κύμα. Αν αποφασίσεις να πας και σε βολέψει, να πας στο Καζαβίτη για κατσικάκι. Είναι ένα γραφικό χωριουδάκι, όχι παραθαλάσσιο, το οποίο έχει στην πλατεία του μια ταβέρνα που κάνει καταπληκτικό κατσίκι. Επίσης, έχει ακόμα ένα χωριό, τον Θεολόγο, που φημίζεται για το φαγητό του. Εγώ δεν πήγα, αλλά φίλος που ήταν στη Θάσο περίπου την ίδια περίοδο με εμένα και πήγε, μου είπε ότι δεν έχασα και τίποτα σπουδαίο. Από διασκέδαση μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Όπως είπε και κάποιος από πάνω, η Θάσος θεωρείται οικογενειακό νησί. Έχει μέρη να βγεις να πιεις το ποτάκι ή την μπυρίτσα σου, αλλά μην περιμένεις τρελό clubbing και πάρτυ στα beach bar μέχρι το ξημέρωμα. Απλά ξέχνα το. Έχει και αυτό Η Γκιόλα ήταν η μεγαλύτερη μαλακία στη Θάσο και εξηγούμαι. Είναι ψιλοταλαιπώρια μέχρι να φτάσεις εκεί κάτω και ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία να ξαναανέβεις στο πάρκινγκ. Όταν πήγαμε εκείς, αντικρίσαμε έναν βούρκο. Από τον πολύ κόσμο και λόγω του ότι τα νερά δεν αναεώνονται, η πισίνα είχε πετραπεί σε βάλτο. Μιλάμε για απίστευτη βρώμα. Επίσης, λόγω του ότι γύρω γύρω έχει βράχο, δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις την ομπρέλα σου, οπότε αναγκαστηκά κάθεσαι και σε ψήνει ο ήλιος. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Πήγα, την είδα ίσα ίσα για να μου φύγει η καύλα και να πω ότι την είδα και τέλος. 1
Pa0ki Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 H ταλαιπωρία είναι part of the deal σε τέτοια μέρη(π.χ. εγκρεμνοί, κόκκινη παραλία κ.λπ) Έτσι όπως τη βρήκες όμως λογικό να ξενερώσεις, εγώ πήγα νωρίς το πρωί και ήταν super....δεν είναι και για πολύ βέβαια, μερικές βουτιές, λίγη ηλιοθεραπεία και γεια σας
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν έχω πάει Τήνο, γι' αυτό δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Θα σου πω όμως για τη Θάσο που πήγα πέρισυ. Αρχικά, να σου πω ότι ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος με τη Θάσο, παρόλο που η σύζυγος επέμενε πολλά χρόνια να πάμε. Πέρισυ πήρα την απόφαση να της κάνω το χατήρι και έχω να σου πω ότι αισθάνθηκα μαλάκας που τόσα χρόνια αρνιόμουν να πάω. Έπαθα πλάκα με τις παραλίες του νησιού και σκέψου ότι, λόγω του ότι είμαι Σαλονικιός, έχω καλομάθει στις παραλίες της Χαλκιδικής και είμαι λίγο δύσκολος σε αυτό το θέμα. Οι δύο που ξεχώρησα με διαφορά είναι η Αλυκή (αν και με χάλασε λίγο το ότι είχε πολύ κόσμο) και ο Παράδεισος, ο οποίος είναι πραγματικά παράδεισος. Από φαΐ μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι ψαροταβέρνες έχουν νορμαλ τιμές και όχι τιμές εκμετάλευσης και αρπαχτής. Σε μια ταβέρνα στην Αλυκή έφαγα την καλύτερη σαρδέλα που έχω φάει στη ζωή μου και καθόμουν πάνω στο κύμα. Αν αποφασίσεις να πας και σε βολέψει, να πας στο Καζαβίτη για κατσικάκι. Είναι ένα γραφικό χωριουδάκι, όχι παραθαλάσσιο, το οποίο έχει στην πλατεία του μια ταβέρνα που κάνει καταπληκτικό κατσίκι. Επίσης, έχει ακόμα ένα χωριό, τον Θεολόγο, που φημίζεται για το φαγητό του. Εγώ δεν πήγα, αλλά φίλος που ήταν στη Θάσο περίπου την ίδια περίοδο με εμένα και πήγε, μου είπε ότι δεν έχασα και τίποτα σπουδαίο. Από διασκέδαση μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Όπως είπε και κάποιος από πάνω, η Θάσος θεωρείται οικογενειακό νησί. Έχει μέρη να βγεις να πιεις το ποτάκι ή την μπυρίτσα σου, αλλά μην περιμένεις τρελό clubbing και πάρτυ στα beach bar μέχρι το ξημέρωμα. Απλά ξέχνα το. Η Γκιόλα ήταν η μεγαλύτερη μαλακία στη Θάσο και εξηγούμαι. Είναι ψιλοταλαιπώρια μέχρι να φτάσεις εκεί κάτω και ακόμα μεγαλύτερη ταλαιπωρία να ξαναανέβεις στο πάρκινγκ. Όταν πήγαμε εκείς, αντικρίσαμε έναν βούρκο. Από τον πολύ κόσμο και λόγω του ότι τα νερά δεν αναεώνονται, η πισίνα είχε πετραπεί σε βάλτο. Μιλάμε για απίστευτη βρώμα. Επίσης, λόγω του ότι γύρω γύρω έχει βράχο, δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις την ομπρέλα σου, οπότε αναγκαστηκά κάθεσαι και σε ψήνει ο ήλιος. Τέσπα, γούστα είναι αυτά. Πήγα, την είδα ίσα ίσα για να μου φύγει η καύλα και να πω ότι την είδα και τέλος. Και η χρυσή αμμουδιά είναι συμπαθητική παραλία και στη δεξιά πλευρά της (σκάλα Ποταμιάς) έχει και αρκετά μαγαζάκια για βράδυ.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα την κάνω μάλλον για θασο και Χαλκιδικη, γιατί σαν γνήσιος νότιος ανεβαίνω πολύ σπάνια επάνω, οπότε φέτος είναι μια ευκαιρία
kalogeros Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 H ταλαιπωρία είναι part of the deal σε τέτοια μέρη(π.χ. εγκρεμνοί, κόκκινη παραλία κ.λπ) Έτσι όπως τη βρήκες όμως λογικό να ξενερώσεις, εγώ πήγα νωρίς το πρωί και ήταν super....δεν είναι και για πολύ βέβαια, μερικές βουτιές, λίγη ηλιοθεραπεία και γεια σας Συμφωνώ απόλυτα ότι η γκιόλα δεν είναι για πολύ. Το να καθεσαι σε έναν βράχο δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα. Εμείς δεν φαντστήκαμε ότι θα έχει τόσο κόσμο και πήγαμε απογευματάκι και ήταν σκατά. Μια αηδία. Οι εγκρεμνοί ήταν η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχω υποστεί ποτέ σε διακοπές. Ακόμα βρίζω και γενικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για την Λευκάδα. Αν κάτσει κάποιος και διαβάσει τα ποστ μου σε αυτό το νήμα για την Λευκάδα, θα καταλάβει το μίσος που έχω για αυτό το κωλονήσι. Στην κόκκινη παραλία δεν μπορώ να πω ότι είχα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Ίσως γιατί η διαδρομή ήταν πιο flat σε σχέση με γκιόλα και εγκρεμνούς. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα την κάνω μάλλον για θασο και Χαλκιδικη, γιατί σαν γνήσιος νότιος ανεβαίνω πολύ σπάνια επάνω, οπότε φέτος είναι μια ευκαιρία Αν χρειαστείς πληροφορίες για Χαλκιδική, ρώτα. Είμαστε πολλά καρντάσια εδώ μέσα να βοηθήσουμε. Και η χρυσή αμμουδιά είναι συμπαθητική παραλία και στη δεξιά πλευρά της (σκάλα Ποταμιάς) έχει και αρκετά μαγαζάκια για βράδυ. Σαφώς και είναι, αλλά κατά τη γνώμη μου οι δύο καλύτερες ήταν η αλυκή και ο παράδεισος. Δεν είναι οι μοναδικές καλές. Η Θάσος έχει πολλές καλές παραλίες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Συμφωνώ απόλυτα ότι η γκιόλα δεν είναι για πολύ. Το να καθεσαι σε έναν βράχο δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα. Εμείς δεν φαντστήκαμε ότι θα έχει τόσο κόσμο και πήγαμε απογευματάκι και ήταν σκατά. Μια αηδία. Οι εγκρεμνοί ήταν η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχω υποστεί ποτέ σε διακοπές. Ακόμα βρίζω και γενικά δεν έχω και την καλύτερη άποψη για την Λευκάδα. Αν κάτσει κάποιος και διαβάσει τα ποστ μου σε αυτό το νήμα για την Λευκάδα, θα καταλάβει το μίσος που έχω για αυτό το κωλονήσι. Στην κόκκινη παραλία δεν μπορώ να πω ότι είχα ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Ίσως γιατί η διαδρομή ήταν πιο flat σε σχέση με γκιόλα και εγκρεμνούς. Αν χρειαστείς πληροφορίες για Χαλκιδική, ρώτα. Είμαστε πολλά καρντάσια εδώ μέσα να βοηθήσουμε. Σαφώς και είναι, αλλά κατά τη γνώμη μου οι δύο καλύτερες ήταν η αλυκή και ο παράδεισος. Δεν είναι οι μοναδικές καλές. Η Θάσος έχει πολλές καλές παραλίες. Θα σας συμβουλευτώ μόλις βγάλω το φετινό πρόγραμμα 1
KinigosPsixon Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στην παρέα... Λοιπόν Αύγουστο έκλεισα 10 μέρες για Ρόδο έχει να δώσει κανείς γενικές πληροφορίες (παραλίες , αξιοθέατα , ωραία μέρη να επισκεφτώ, καλές-διαφορετικές ταβέρνες-εστιατόρια ή οτιδήποτε για φαί (μου αρέσουν και τα παράξενα) διασκέδαση την νύχτα , απο πού να νοικιάσω μηχανή ) τι στο διάολο Ρόδο δεν πάει κανένας τόσο χάλια είναι ... μήπως να αλλάξω τις διακοπές να κλείσω για αλλού ???
john_shadow Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 τι στο διάολο Ρόδο δεν πάει κανένας τόσο χάλια είναι ... μήπως να αλλάξω τις διακοπές να κλείσω για αλλού ??? για 5ημερη καλά είναι
papars Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μ'έφαγε η γυναίκα μου να πάμε το παιδί Λονδίνο και μια και κάνει ο πεθερός τα εισιτήρια, γιατί όχι; Το ταξίδι θα γίνει μέσα στον Αύγουστο, λόγω άδειας κλπ. Παρόλο που πέρασα 10 χρόνια στην Αγγλία, έχω να πάω από την δεκαετία του 90! Τι προτείνετε να δούμε εκεί; Πέρα από τα αξιοθέατα, αξίζει κάποιο θέατρο; Η μικρή είναι 12 ετών και πάει σε αγγλόφωνο σχολείο, οπότε κανένας μας δεν έχει πρόβλημα γλώσσας. Πήγε κάποιος πρόσφατα να προτείνει φαγητό ή άλλα μαγαζιά; Διαβάζω ότι οι τιμές είναι αλμυρές. Σχετικά με τις πληρωμές, αυτές θα γίνουν με πιστωτική κάρτα και ίσως με κάποια μετρητά (ευρώ) που θα κουβαλήσουμε μαζί. Με την τράπεζα που μίλησα με ενημέρωσαν ότι 1 - 2 μέρες πριν το ταξίδι πρέπει να ενημερώσω ότι θα κάνω χρήση της κάρτας μου γιατί αλλιώς υπάρχει περίπτωση να πέσω θύμα Capital Control (θείος μου την πάτησε πριν μερικούς μήνες και έμεινε με τα μετρητά που είχε στην τσέπη αφού ξαφνικά δεν γινόταν δεκτή η πιστωτική του πουθενά). Η eurobank χρεώνει ένα 2% επί του ποσού της κάθε συναλλαγής (λόγω λίρας). Κάτι που πρέπει να προσέξω π.χ. χρεώσεις τηλεφώνου wind; Κάρτα απεριορίστων διαδρομών; Κοντινές εκδρομές; Shopping δεν με ενδιαφέρει αν και θα επισκεφτώ τους σχετικούς ναούς ...
overpower Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για τις πληρωμες μπορειτε να βγαλετε την revolut (internet section υπαρχει θεμα) και θα πληρωνετε κανονικα με την τοτε ισοτιμια χωρις εξτρα δεσμευσεις. Για τις χρεωσεις στην wind, δες στην ιστοσελιδα τους τι χρεωνουν σε περιαγωγη. Λογικα θα υπαρχει καποια καρτα για εισοδο σε μουσεια / ΜΜΜ / ψυχαγωγια κτλ για τους τουριστες. Γενικα μπορειτε να πατε σε Μουσειο Τεχνης, φυσικης ιστοριας και στον ζωολογικο. Επισης δοκιμαστε τιποτα σε πισινα/σπα 1
GreekMonkey Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ψάχνω για αεροπορικά για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και βρίσκω από 60 και πάνω. Κάνω κάτι λάθος;
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ψάχνω για αεροπορικά για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και βρίσκω από 60 και πάνω. Κάνω κάτι λάθος; Για πότε;
GreekMonkey Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Οποιαδήποτε μέρα του Ιουλίου. Με επιστροφή σε διάστημα 2 ημερών.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οποιαδήποτε μέρα του Ιουλίου. Με επιστροφή σε διάστημα 2 ημερών. Έχει και φτηνότερα. Πχ 12-14 μου το βγάζει 36€ πήγαινε - έλα έχει το ίδιο και σε άλλες ημερομηνίες. Ψάξε από skyscanner ή απευθείας στο site της ryan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις