Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, κατά τη γνώμη μου οι παραλίες που αξίζουν είναι τέσσερις: Γλυφάδα, Άη Γόρδης, Κοντογυαλός και Ύψος.

Γιατί Υψο όμως και όχι Μπαρμπάτι πχ; Δεν έχει και τόσο όμορφο γιαλό στον Υψο, βασικά δεν έχει μείνει σχεδόν καθόλου γιαλός έτσι όπως χτύσανε πάνω στη παραλία...

Αν και προσωπικά ίσως πήγαινα σε κάποια δυτική παραλία.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 μερες ειναι λιγες αλλα τι να κανουμε.Απο την στιγμη που εχεις μηχανη στην θεση σου θα εμενα πολη.Δεν εχεις θεμα με το παρκινγκ και μπορεις τα απογευματα/βραδια να τα περασεις στην παλια πολη και στα περιξ.

Δυο μπανια θα πας, ενα στην Παλαιοκαστριτσα (must η επισκεψη στους Λακωνες για την θεα) και ενα στην Γλυφαδα η στο Μπαρμπατι.

Μην ακουω για Δασια και Υψο, ελεος.

• Like 2
Δημοσ.

Οι ανατολικές παραλίες δεν λένε και πολλά. Θα συμφωνήσω ότι αξίζει να μείνεις στην πόλη ή οποία είναι πανέμορφη και ιδανική για βράδυ καθώς έχει πολλές επιλογές. Η παλαιοκαστριτσα είναι από τις καλύτερες παραλίες, αν θες βότσαλο, αλλά είναι παγωμένα τα νερά. Οι υπόλοιπες δυτικές παραλίες είναι όλες σχεδόν ίδιες (μεγάλες αμμουδιές Γλυφάδα, Αι Γόρδιος).

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί Υψο όμως και όχι Μπαρμπάτι πχ; Δεν έχει και τόσο όμορφο γιαλό στον Υψο, βασικά δεν έχει μείνει σχεδόν καθόλου γιαλός έτσι όπως χτύσανε πάνω στη παραλία...

Αν και προσωπικά ίσως πήγαινα σε κάποια δυτική παραλία.

Ο Ύψος προσωπικά δεν μου αρέσει. Ο μόνος λόγος που τον αναέφερα είναι σε περίπτωση που δεν θέλει να τραβηχτεί δυτικά, είναι μια καλή λύση για ανατολικά. Έχει μεγάλη και άνετη παραλία και είναι σχετικά κοντά στην πόλη. Ούτε το Μπαρμπάτι μου άρεσε και είναι πιο μακρυά. Γενικά, μπάνιο στην ανατολική πλευρά δεν έκανα ποτέ μου στον έναν χρόνο που έκατσα στην Κέρκυρα.

Επίσης, να πούμε ότι σε περίπτωση που τα παιδιά γουστάρουν γυμνισμό, στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην παναγία Μυρτιώτισσα, είναι μία από τις λίγες επίσημες παραλίες γυμνιστών της Ελλάδας. Η παραλία είναι μικρή και σχετικά δυσπρόσιτη (αν και με τη μηχανή δεν θα ζοριστούν πολύ), αλλά τα νερά είναι πεντακάθαρα αν και παγωμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως να οργανώσω ένα πσκ στο Παρίσι για να δω βασικά σημεία?

Φτάνω Παρασκευή μεσημέρι και φεύγω Κυριακή αργά το βράδυ.

Με νοιάζει να τα ομαδοποιήσω ανά περιοχή για να μην πηγαινοέρχομαι στα ίδια μέρη.

Σημαντική πληροφορία, πάω 3-5 Ιουνίου και κάπου διάβασα ότι τα μουσεία έχουν δωρεάν είσοδο στα μόνιμα εκθέματά τους τη 1η Κυριακή του μήνα. Ισχύει? Να τα αφήσουμε για Κυριακή?

Επίσης ποια κάρτα μέσων αξίζει για τις 3 αυτές μέρες?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως να οργανώσω ένα πσκ στο Παρίσι για να δω βασικά σημεία?

Φτάνω Παρασκευή μεσημέρι και φεύγω Κυριακή αργά το βράδυ.

Με νοιάζει να τα ομαδοποιήσω ανά περιοχή για να μην πηγαινοέρχομαι στα ίδια μέρη.

Σημαντική πληροφορία, πάω 3-5 Ιουνίου και κάπου διάβασα ότι τα μουσεία έχουν δωρεάν είσοδο στα μόνιμα εκθέματά τους τη 1η Κυριακή του μήνα. Ισχύει? Να τα αφήσουμε για Κυριακή?

Επίσης ποια κάρτα μέσων αξίζει για τις 3 αυτές μέρες?

Ευχαριστώ!

Αν θες να πας και Disnaeyland, έχε υπόψιν σου ότι θες μία ολόκληρη μέρα.

Λοιπόν, Σάββατο θα πας Λούβρο, που επίσης θέλει σχεδόν μία ολόκληρη μέρα και μετά θα πας Παναγία των Παρισίων που είναι κοντά. Αν έχεις όρξη, μετά πας για μια βόλτα στους δρόμους του Saint Germain και στον κήπο του Λουξεμβούργου.

Παρασκευή μπορείς να πας Άιφελ και Τροκαντερό κι αν έχεις όρεξη πετάγεσαι Αψίδα του Θριάμβου.

Κυριακή θα σου πρότεινα χαλαρή βολτίτσα στα στενά της Μονμάρτης με επίσκεψη στην Sacre Coeur και ό,τι άλλο θες εσύ. Αν δεν βαριέσαι και έχεις χρόνο, μπορείς να πας στη πλατεία της Βαστίλης, από όπου ξεκίνησε η γαλλική επανάσταση. Το λέω γιατί δεν συνδυάζεται εύκολα με Μονμάρτη. Απέχουν αρκετά μεταξύ τους.

Τιπ: ψάξε να βρεις καποιο κατάστημα le pain quditien. Είναι μια αλυσίδα αρτοζαχαροπλστείων. Έχει αρκετά στο Παρίσι και ένα είναι ανεβαίνοντας προς Μονμάρτη. Αν βρεις, παρε πραλίνα brunette. Με ευχαριστείς άλλη φορά.

• Like 2
Δημοσ.

Για Βερσαλλίες που είναι πιο έξω, θέλω όλη τη μέρα? Με τι άλλο συνδιάζεται?
Disneyland δε πάω.

Δημοσ.

Disneyland δε πάω.

Πάνω κάτω ναι. Αν βάλεις και την ώρα που θες να πας και να έρθεις, θα ξεμπερδέψεις γύρω στις 5-6 το απόγευμα.

Disneyland κρίμα που δεν πας. Μακάρι να είχες περισσότερες μέρες να πήγαινες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Disneyland δε πάω.

Βερσαλιες ειναι must αλλα δε συνδυαζεται με τιποτα αλλο..ΛΑβε υποψιν οτι θα περιμενεις στην ουρα πανω απο μια ωρα.Αλλα αξιζει.

Αν ειστε παρεα 4 ατομων προτεινω να νοικιασετε ηλεκτρικο αυτοκινητακι για να δειτε τυς κηπους και τα μικρα παλατια.Αλλιως και το τρενακι μια χαρα ειναι.

Επισης λαβε υποψιν οτι ειναι πολυ ασχημη στιγμη ν αεπισκεφτει κανεις τη Γαλλια (και δη το ΠΑρισι) τη συγκεκριμενη στιγμη και λογω των απεργιων που γινονται , πραγμα που μπορει να σημαινει απο ακυρωση δρομολογιων του μετρο, του προαστιακου, διακοπες ρευματος κτλ.

Επεξ/σία από louben
Δημοσ.

ΠΑιδια μια ασχετη ερωτηση.ΤΑξιδευω την αλλη εβδομαδα με aegean και εχω κοψει εισιτηριο go light το οποιο και επιτρεπει μια αποσκευη εως 8 κιλα.

http://el.aegeanair.com/taksidepste/nayloi-theseis/economy-class/

παρολα αυτα δεν αναφερει τιποτα για διαστασεις της χειραποσκευης. Ειναι οι ιδιες με της ryan η ισχυει κατι αλλο?

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο νησια που δεν εχω πάει, Θασο και Τηνο, ποιο θα προτιμούσατε για καλοκαίρι αυγουστο, με ενδιαφέρει η θάλασσα το καλο φαει και η διασκέδαση

Να μείνω υπάρχει ηδη η επιλογή

Δημοσ.

ΠΑιδια μια ασχετη ερωτηση.ΤΑξιδευω την αλλη εβδομαδα με aegean και εχω κοψει εισιτηριο go light το οποιο και επιτρεπει μια αποσκευη εως 8 κιλα.

http://el.aegeanair.com/taksidepste/nayloi-theseis/economy-class/

παρολα αυτα δεν αναφερει τιποτα για διαστασεις της χειραποσκευης. Ειναι οι ιδιες με της ryan η ισχυει κατι αλλο?

Δεν έψαξες καλά

http://el.aegeanair.com/taksidepste/plirofories-aposkevon/xeiraposkeves/

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν δυο νησια που δεν εχω πάει, Θασο και Τηνο, ποιο θα προτιμούσατε για καλοκαίρι αυγουστο, με ενδιαφέρει η θάλασσα το καλο φαει και η διασκέδαση

Η Θάσος έχει συμπαθητικές θάλασσες και συμπαθητική διασκέδαση, Τήνο δεν έχω πάει.

Δημοσ.

Ελα Τηνο, γραφικά χωρια, καλες παραλιες , καλο φαι και μαγαζάκια για το ποτακι σου
Δημοσ.

Καλημερα παιδια θα παω διακοπες με εισητηρια κοινονικου τουρισμου κανα 5 νθημερο εχετε ιδεα τι παιζει με αυτα καμια συμβουλη να προσεξω κατι και σχετικα?

εχω ακουσει πως αν λες οτι εχεις εισητηρια δεν σε δεχονται και ευκολα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...