algait Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 επειδη η ακριβεια μαστιζει την χωρα μας και επειδη δεν θελω να μην κανω διακοπες,θελω να μου προτεινετε εναν προορισμο ο οποιος να ειναι οικονομικος και ταυτοχρονα με ωραιες παραλιες! Υ.Γ κυριως ομως οικονομικος! Απ' ότι έχω ακούσει όμορφο νησάκι και αρκετά οικονομικό είναι η Θάσος. Εξαρτάται και από που είσαι και πόσο μακριά θέλεις να πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Χαλκιδικη - Κατερινη ειναι φθηνα και ωραια (αφου εχει αποβαση η Σερβια καθε καλοκαιρι). Θασο και Σαμοθρακη επισης ειναι φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetosmd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Λέω να κάνω camping φετος το καλοκαίρι περι τις 20 Ιουλίου μόνος. Ψάχνω ένα νησι που να μη γίνεται της πουτ@ν@ς αλλά να μην είναι και εκκλησία. Και ένα καλό camping δε θα ήταν άσχημα... ακούω προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetosmd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 θα προτιμούσα κυκλάδες δωδεκάνησα. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtecakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Kαι γω σε κανα δυο βδομαδες θα φυγω για camping με μια καλη παρεα και σκεφτηκαμε ως μερος προορισμου την ομορφη Θασο!Λεγαμε χαλκιδικι στον Αρμενιστη αλλα πηγαμε περσι και γινεται χαμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna_b Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ωραία η Θάσος..πράσινο,καλές παραλίες, γυρίζεται εύκολα, φτηνή, έχει μέρη και για ήσυχες καταστάσεις αλλά και για ΄΄βαβούρα΄΄.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Εδω τα καμπινγκ της Χαλκιδικης http://www.campsite.gr/gr/map.htm asxetosmd: Πες μας ομως πως το εννοεις το καμπινγκ; Να εχει κοσμο αλλα να ειναι οικογενειακα; ή γενικοτερα να μην εχει πολυ κοσμο; Η Φολεγανδρος πρεπει να εχει πολυ ωραιους χωρους για καμπινγκ. Εδω ενα πολυ γενικο σχετικα με το καμπινγκ http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=1125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samiamidi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Βρε παιδια,μπορει καποιος να μου πει τι παιζει στα Κουφονησια?Εχει 'κινηση',νυχτερινη ζωη 'η ειναι ησυχο νησι?Θελω να παω με την κολλητη μου οποτε καταλαβαινετε θελουμε λιγο ξεσαλωμα!(Ιο-Σαντορινη-Παρο-Μυκονο εχουμε ηδη παει αρκετες φορες....)Καμια εναλλακτικη περα απ'τα Κουφονησια?Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Βρε παιδια,μπορει καποιος να μου πει τι παιζει στα Κουφονησια?Εχει 'κινηση',νυχτερινη ζωη 'η ειναι ησυχο νησι?Θελω να παω με την κολλητη μου οποτε καταλαβαινετε θελουμε λιγο ξεσαλωμα!(Ιο-Σαντορινη-Παρο-Μυκονο εχουμε ηδη παει αρκετες φορες....)Καμια εναλλακτικη περα απ'τα Κουφονησια?Ευχαριστω πολυ! Καμία σχέση για ξεσάλωμα, είναι πολύ μικρό νησί και σχετικά ήσυχο με πολύ λίγες επιλογές για βράδυ. Βέβαια είχα πάει πριν 5-6 χρόνια αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καμία σχέση για ξεσάλωμα, είναι πολύ μικρό νησί και σχετικά ήσυχο με πολύ λίγες επιλογές για βράδυ. Βέβαια είχα πάει πριν 5-6 χρόνια αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. To ίδιο άκουσα από φίλο που πήγε πέρσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxetosmd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 asxetosmd: Πες μας ομως πως το εννοεις το καμπινγκ; Να εχει κοσμο αλλα να ειναι οικογενειακα; ή γενικοτερα να μην εχει πολυ κοσμο; Chrisxxx δε θέλω να έχει πολύ "νταπα ντουπα" βασικά, αλλά να υπάρχουν και μπαράκια να γνωρίσω κόσμο για παρέα και χαβαλέ. Κόσμο που έχει πάει για διακοπές για ηρεμία, ξεκούραση και λιώσιμο και όχι να ξεσαλώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Χμ, εγώ θα πάω Αντίπαρο (κάμπινγκ) και απ' ό,τι μου είπαν, πληρεί τις προϋποθέσεις σου, άσχετεμντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Εκτός και αν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από το παρελθόν (πριν 5 χρόνια?) η Αντίπαρος δεν είναι και το νησί των ανθρώπων που ψάχνουν να χαλαρώσουν απ' ότι θυμάμαι. Πάντως σόρρυ Garnele αλλά το camping (Αντίπαρος) δε μου είπε και πολλά. Μέτριες εγκαταστάσεις. Βέβαια αυτά είναι παλιές εμπειρίες και τα πράγματα είναι πολύ πιθανόν να έχουν αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω μωρέ και δε με νοιάζει και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια. Για μια εβδομάδα θα πάω με την γκομενίτσα μου, παραλία, αντίσκηνο, αντηλιακό, μαργαρίτες και μακριά από τη Χαλκιδική και τους κάγκουρες. Προσωπικά με υπερκαλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δεν ξέρω μωρέ και δε με νοιάζει και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια. Για μια εβδομάδα θα πάω με την γκομενίτσα μου, παραλία, αντίσκηνο, αντηλιακό, μαργαρίτες και μακριά από τη Χαλκιδική και τους κάγκουρες. Προσωπικά με υπερκαλύπτει. :shock::shock: Λουσι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις