Unabomber Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ξέρει κανείς τι παίζει με τα blablacars; Ιδιώτες είναι; ride sharing ειναι.... οποτε ιδιωτες ειναι... απλα μοιραζεσαι τα εξοδα του car με ενα απο τα verified members.... not bad at all... 1
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ride sharing ειναι.... οποτε ιδιωτες ειναι... απλα μοιραζεσαι τα εξοδα του car με ενα απο τα verified members.... not bad at all... Thanks φίλε μου, ίσως με βολέψει για αύριο... 1
Garnele Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είμαι ένα 6 ήμερο Dusseldorf και οκ δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Είναι βέβαια καθαρή πόλη με την άπλα της, μεγάλα διαμερίσματα (όχι σαν τα κοτέτσια του Amsterdam), όλα πεντακαίνουρια και οι άνθρωποι εντυπωσιακά ευγενικοί για Γερμανοί. Αλλά θα το πω: είναι βαρετή σε βαθμό κακουργήματος. Καμιά δυο μπυραρίες τίποτα εστιατόρια, και αυτά. Μπορεί να έχει μηδενική εγκληματικότητα, καταπληκτικές υπηρεσίες, αλλά από χαρακτήρα μηδέν. Ή μάλλον -10. Ακούς Βαγγέλη; Ακούω να λες. Βρήκες κανενα συμπαθητικο/λίγο διαφορετικο μερος για μπυρα;
V for Vagelis Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 totem βαρετή για τουρισμό ή ως ζωή στη πόλη; Τι 2 μπυραρίες; Wtf? 3-1 μέχρι τώρα ε; Παιδιά, κανένας που να του άρεσε το Ντύσελντορφ, έστω λίγο, πείτε τίποτα, μήπως και το σώσουμε λίγο... :ρ
djuan1988 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 totem βαρετή για τουρισμό ή ως ζωή στη πόλη; Τι 2 μπυραρίες; Wtf? 3-1 μέχρι τώρα ε; Παιδιά, κανένας που να του άρεσε το Ντύσελντορφ, έστω λίγο, πείτε τίποτα, μήπως και το σώσουμε λίγο... :ρ Εμένα μου άρεσε σαν πόλη (τουρίστας), αλλά δεν ανήκω στο μέσο όρο των ανθρώπων σε ότι αφορά τις προτιμήσεις. Μια ημέρα έκατσα βέβαια, στη διαδρομή για το Άμστερνταμ (το οποίο δε μου άρεσε ιδιαίτερα) . 1
totem_lost Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 @Garnele: Nope Βαρετή για να ζήσεις. Τώρα σαν τουρίστας παντού θα έχει κάτι να δεις, τι διάολο. Για να σου δώσω να καταλάβεις πέρασα από την περιβόητη παλιά πόλη σήμερα κατά τις 11-12 να πιω καφέ, και δεν υπήρχε ψυχή ζώσα. Ιδού και οι αποδείξες: 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ride sharing ειναι.... οποτε ιδιωτες ειναι... απλα μοιραζεσαι τα εξοδα του car με ενα απο τα verified members.... not bad at all... Προτίμησα τρένο για σιγουριά τελικά! Πέρασα ένα μεγάλο κομμάτι της Αλβανίας προχθές. Η επαρχία της είναι σαν να να είσαι σε άλλη εποχή, Βαλκανιζατέρ μου θύμισε! Τα Τίρανα μου φάνηκαν σύγχρονη πόλη, σαν άλλη χώρα!
V for Vagelis Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Βαρετή για να ζήσεις. Τώρα σαν τουρίστας παντού θα έχει κάτι να δεις, τι διάολο. Για να σου δώσω να καταλάβεις πέρασα από την περιβόητη παλιά πόλη σήμερα κατά τις 11-12 να πιω καφέ, και δεν υπήρχε ψυχή ζώσα. Ιδού και οι αποδείξες: Καταθλιψη Οκ, δε ξέρω κατά πόσο αντιπροσωπευτική είναι η εικόνα αυτή... Αλλο να πας πρωί και άλλο απόγευμα / βράδυ. Προσωπικά 3-4 φορές που έτυχε να βρεθώ Ντίσελντορφ κέντρο και προς ποτάμι μεριά, η πόλη ήταν από απλά ζωντανή έως πήχτρα...
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ε οκ, μπορεί να μην έχει μόνο 2-3 μέρη για μπύρα, αλλά είναι μία χαρακτηριστική σαπίλα στα μπαρ, υπάρχει σε όλες τις πόλεις εδώ τριγύρω - απλά Κολωνία (επιμένω) μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά για να λες εσύ ότι πήγες εκεί και ήταν πήχτρα το κέντρο, ή Σάββατο πρωί θα ήταν ή καλοκαίρι ή Weihnachtsmarkt. Οι φωτος τις τοτεμ είναι αρκετά στάνταρ τον υπόλοιπο χρόνο, ιδίως τις ημέρες που είναι γκρι.Α ρε Ζιο, μόνο Τίρανα πήγες; έψαχνα μία φωτογραφία από πρόπερσι που εκανα ρόουντ-τριπ στην Αλβανία (ή σαφάρι ίσως), αν τη βρω θα την ποστάρω - σουρεάλ. Η οδήγηση στους ας πούμε δρόμους εκεί ήταν από τα πιο επικίνδυνα ταξίδια που έχω κάνει (στο Βιετναμ ίσως ήταν λίγο χειρότερα, αλλά εκεί τουλάχιστον είχαν άσφαλτο στο δρόμο). Απίστευτο μέρος όμως, θέλω να οργανώσω σύντομα πάλι εκδρομή εκεί. Πώς ήταν το τρένο αλήθεια; 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ε οκ, μπορεί να μην έχει μόνο 2-3 μέρη για μπύρα, αλλά είναι μία χαρακτηριστική σαπίλα στα μπαρ, υπάρχει σε όλες τις πόλεις εδώ τριγύρω - απλά Κολωνία (επιμένω) μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά για να λες εσύ ότι πήγες εκεί και ήταν πήχτρα το κέντρο, ή Σάββατο πρωί θα ήταν ή καλοκαίρι ή Weihnachtsmarkt. Οι φωτος τις τοτεμ είναι αρκετά στάνταρ τον υπόλοιπο χρόνο, ιδίως τις ημέρες που είναι γκρι. Α ρε Ζιο, μόνο Τίρανα πήγες; έψαχνα μία φωτογραφία από πρόπερσι που εκανα ρόουντ-τριπ στην Αλβανία (ή σαφάρι ίσως), αν τη βρω θα την ποστάρω - σουρεάλ. Η οδήγηση στους ας πούμε δρόμους εκεί ήταν από τα πιο επικίνδυνα ταξίδια που έχω κάνει (στο Βιετναμ ίσως ήταν λίγο χειρότερα, αλλά εκεί τουλάχιστον είχαν άσφαλτο στο δρόμο). Απίστευτο μέρος όμως, θέλω να οργανώσω σύντομα πάλι εκδρομή εκεί. Πώς ήταν το τρένο αλήθεια; Έκανα όλο το δρόμο από τα σύνορα (από Κρυσταλοπηγή) εώς Τίρανα. Πέρασα από διάφορες πόλεις και χωριά αλλά δεν σταμάτησα κάπου. Σουρεάλ όντως (εγώ δεν βρίσκω λόγο να ξαναπάω πάντως ). Είδα πολλά ξενοδοχεία και μου έκανε εντύπωση! Οι δρόμοι χάλια στο μεγαλύτερο μέρος αλλά είχε και καλά-καινούργια κομμάτια. Το τρένο που έλεγα το πήρα στην Ιταλία, όχι στην Αλβανία. Αλβανία πήγα για να μπορέσω να πάω Ιταλία με την απεργία.
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 A κρίμα. Έχει πολύ ωραία μέρη η Αλβανία, απλά την είχαμε πάντα χεσμένη σαν προορισμό οι Έλληνες, ποιος θα πάει τώρα εκεί για διακοπές... Να, για να πάρεις μία ιδέα >> http://wikitravel.org/en/Albania 1
leftermann Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 ρόουντ-τριπ στην Αλβανία!!! Φουλάρω τον Πάμπλο μου με ντήζελ και ξεκινάω!
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μπάλκαν ρόοουντ τριπ είναι η αλήθεια. Είχα πάντα μεράκι να το κάνω με τρενο, έ μετά κάπως βρέθηκε αυτοκίνητο... Και σε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς μπες/βγες στα σύνορα, το Αλβανία-Μοντενέγκρο ήταν το χάηλαητ, να πας κι εκεί. (Λίγο μετά τα σύνορα μάλιστα είχε μία πατημένη αγελάδα στο δρόμο. Γάτες και φλωριές, αγελάδα ρε φίλε. Παρατημένη πλακί.)Μπόνους το χωριό σε κάτι ΝΤΕΜΕΚ σύνορα της Βοσνίας που μας έστειλε το τζιπιες. Σαν χωριό αιμομικτών στο τέξας, δεν κατεβήκαμε καν να ρωτήσουμε αν πάμε καλά, προτιμήσαμε να γυρίσουμε πίσω και να πάμε από άλλο δρόμο. Βαλκάνια ρε. 2
V for Vagelis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ε οκ, μπορεί να μην έχει μόνο 2-3 μέρη για μπύρα, αλλά είναι μία χαρακτηριστική σαπίλα στα μπαρ, υπάρχει σε όλες τις πόλεις εδώ τριγύρω - απλά Κολωνία (επιμένω) μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά για να λες εσύ ότι πήγες εκεί και ήταν πήχτρα το κέντρο, ή Σάββατο πρωί θα ήταν ή καλοκαίρι ή Weihnachtsmarkt. Οι φωτος τις τοτεμ είναι αρκετά στάνταρ τον υπόλοιπο χρόνο, ιδίως τις ημέρες που είναι γκρι. Ναι περίπου. Fair enough.
Προτεινόμενες αναρτήσεις