Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για μία εβδομάδα πάω. Απλά ψάχνω μέρη για κανένα ποτό και βόλτα.

Δε θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά όσες φορές πάω στο Ντύσελντορφ αναρρωτιέμαι γιατί αυτή η πόλη είναι τόσο άσχημη. Είναι από αυτές που καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά μετά τον πόλεμο και τουλάχιστον αρχιτεκτονικά με ταράζει. Έχει ένα ωραίο βένιου, το the tube το οποίο διοργανώνει κατά καιρούς ωραίες συναυλίες και πάρτυ και τέτοια... αλλά γενικά είναι λίγο φάση σαπιομπυραρία ή κυριλέ μπαρ με χαρτογιακάδες η εξοδος. Έχει και μπουζουκτζιδικα πολλά, αν ζεις επικίνδυνα. Βόλτες θα κάνεις στα πέριξ του Ρήνου, έχει και άπειρες επιλογές για μπύρα και τέτοια με ωραία θέα - να εύχεσαι ο καιρός να είναι καλός. Για κάτι πιο φολκλορ, είχα πάει πριν αρκετό καιρό στο füchschen, εστιατόριο με την κλασική μπύρα του Ντύσελντορφ, την αλτ, ίσως ταιριάζει σε κάποιο βραδινό μουντ. Κάτι άλλο που αξίζει είναι ένα καφε/ζαχαροπλαστείο, το törtchen-törtchen, κόλαση, αλλά κλείνει σχετικά νωρίς.

Αν ψήνεσαι να μετακινηθείς πχ Κολωνία έχεις σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, αν μείνεις δε μέχρι την επόμενη κυριακή έχω να σου προτείνω εγκαίνια μίας εξαιρετικής έκθεσης εκεί κοντά.

Δημοσ.

Τον Ιούλιο θα πάμε Ν. Υόρκη για ταξίδι του μέλιτος. Ψάχνω λοιπόν εισιτήρια, αλλά τα πιο φτηνά που είχα βρει, ήταν στα 640 το άτομο, που τώρα δε βρίσκω ούτε τόσο. Για Απρίλιο και Μάιο, είδα και με 450, το άτομο πάντα. Αυτά είναι τόσο επειδή είναι κοντά και υπάρχουν κενές θέσεις, ή τον Ιούλιο/Αύγουστο γενικά ανεβαίνουν?

Με λίγο ψάξιμο, περιγράφουν τρόπους μέσω άλλων χωρών για πιο οικονομικά, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι αξιόλογο.

Γενικά, ότι πληροφορία και να δώσετε που θα με βοηθούσε, είναι ευπρόσδεκτη...!

Δημοσ.

Για Ιούλιο μπορεί να σε συμφέρει να πας μέσω ταξ. γραφείου, δύσκολο να βρεις χαμηλές τιμές αυτή την εποχή.

• Like 1
Δημοσ.

@Garnele

Σε ευχαριστώ πολύ για τα tips! Δυστυχώς πάω μόνο για μια εβδομάδα και μετά πίσω Ολλανδία. Μιας και τα HQ της εταιρίας μου είναι Dusseldorf, υπάρχει μια σκέψη να μετακομίσω εκεί, αλλά όπως τα περιγράφεις το βλέπω να μένω Amsterdam! :)

Δημοσ.

Δε θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά όσες φορές πάω στο Ντύσελντορφ αναρρωτιέμαι γιατί αυτή η πόλη είναι τόσο άσχημη. Είναι από αυτές που καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά μετά τον πόλεμο και τουλάχιστον αρχιτεκτονικά με ταράζει.

Α; Γιατί έτσι; Προσωπικά τη θεωρώ από τις όμορφες μεγαλουπόλεις της Γερμανίας και με αξιοπρεπέστατη παλιά πόλη. Οκ, δε συγκρίνεται με κανα Αμβούργο, αλλά πχ τη προτιμάω από Κολονία και γενικώς από τις περισσότερες γερμανικές μεγαλουπόλεις (ανω των 300.000 κατοίκων ας πούμε).

Δημοσ.

@Garnele

Σε ευχαριστώ πολύ για τα tips! Δυστυχώς πάω μόνο για μια εβδομάδα και μετά πίσω Ολλανδία. Μιας και τα HQ της εταιρίας μου είναι Dusseldorf, υπάρχει μια σκέψη να μετακομίσω εκεί, αλλά όπως τα περιγράφεις το βλέπω να μένω Amsterdam! :)

trivago δουλεύεις?? είχα ακούσει ότι το Dusseldorf έχει πάνω από 15.000 έλληνες, δεν ξέρω αν ισχύει. και γενικά είδα σε κάποιους δρόμους πολύ αφίσα για μπουζουξίδικα. Ανέβα και στον πύργο, έχει ωραία θέα.

Δημοσ.

Πάργα - Σύβωτα (ναι δεν είναι νησί αλλά έχει απίστευτες παραλίες) με εύκολη πρόσβαση στους παξούς απέναντι. 

Για ζευγάρι ιδανικό.

Μπορεί κανείς να πάρει και το καραβάκι από πάργα, (μονοήμερες εκδρομές) και να κάνει το γύρω των νησιών που βρίσκονται κοντά. Ιθάκη, σε παραλίες της λευκάδας, Παξούς, αντίπαξους, φισκάρδο (κεφαλονιά), σκορπιό. Πραγματικά είναι μοναδικά. Το καραβάκι σταματάει για καφέ, φαγητό και φυσικά για βουτιές!

Και σύβωτα επίσης είναι πανέμορφα, προτείνω την παραλία καραβοστάσι, λίγο πιο κάτω από τα σύβωτα, εκεί πιάνει πέρδικα Θεσπρωτίας.

• Like 1
Δημοσ.

Για Ιούλιο μπορεί να σε συμφέρει να πας μέσω ταξ. γραφείου, δύσκολο να βρεις χαμηλές τιμές αυτή την εποχή.

Κατάλαβα... Ήδη μίλησα με κάποιους, αλλά περιμένω ακόμα απαντήσεις. Σε ευχαριστώ προς το παρόν.

Δημοσ.

Τον Ιούλιο θα πάμε Ν. Υόρκη για ταξίδι του μέλιτος. Ψάχνω λοιπόν εισιτήρια, αλλά τα πιο φτηνά που είχα βρει, ήταν στα 640 το άτομο, που τώρα δε βρίσκω ούτε τόσο. Για Απρίλιο και Μάιο, είδα και με 450, το άτομο πάντα. Αυτά είναι τόσο επειδή είναι κοντά και υπάρχουν κενές θέσεις, ή τον Ιούλιο/Αύγουστο γενικά ανεβαίνουν?

Με λίγο ψάξιμο, περιγράφουν τρόπους μέσω άλλων χωρών για πιο οικονομικά, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι αξιόλογο.

Γενικά, ότι πληροφορία και να δώσετε που θα με βοηθούσε, είναι ευπρόσδεκτη...!

Μεχρι χτες για μεχρι Ιουνιο ηταν στα 350(εχω κλεισει οπως ειπα σε προηγουμενη σελιδα). Σημερα βλεπω ανεβηκαν, για Ιουνιο παιζουν απο 430+ ενω για Ιουλιο οντως ανεβαινει πολυ.

Δημοσ.

Hello πάω Dusseldorf για δουλειά την άλλη εβδομάδα. Ξέρει κανείς μέρη για έξω το βράδυ;

Barco k metropol για λαζο ντοιτς καφέ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...