Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόστος της βαλίτσας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι 70ε (πάνε-έλα) τα 15 κιλά.

Που σημαίνεις πως θα πρέπει να δώσουμε +35ε το άτομο.

Φιλος το να παρεις βαλιτσα κυριως για να βαλεις μεσα σουβενιρ ειναι λιγο ακυρο.Ερχεσαι με χειραποσκευη και λιγο πριν φυγεις πας σε ελτα βαζεις ο,τι θες μεσα και τα στελνεις σπιτι σου.Ενδεικτικα τα 5 κιλα για εσωτερικο ειναι στα 2,5 ευρω.

Το εχω κανει πολλες φορες .Επιπλεον να ελθεις αεροπορικως απο αλλη πολη χανια δε παιζει γιατι μονο το Ηρακλειο εχει αεροδρομιο οπου δεν παει η ryan ομως.Ειναι 140 χλμ μακρυα και το ΚΤΕΛ one way εχει 15 ευρω( δυο ωρες περιπου).Οσο για τα πλοια οι καμπινες ειναι πανακριβες (55+ το ατομο σε εσωτερικη) απλα αν πας καταστρωμα  σου ερχεται μια η αλλη.

Οποτε ξαναδες τις τιμες των αεροπορικων και πραξε δεοντως.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτάσεις για ολιγοήμερη διαμονή στην Κέρκυρα; 1 άτομο, 4 μερούλες.
Μάλλον πρέπει από τώρα να βρω σιγά σιγά για Αύγουστο μπας και πετύχω και καμιά καλή τιμή.

Συγκεκριμένα ψάχνω για ήρεμο ξενοδοχείο/δωμάτιο κοντά στο αεροδρόμιο, αν έχετε κάτι υπ'όψιν πείτε μου.

Δημοσ.

Χμχμ. Ποσο θα μείνεις; και πως ακριβως φαντάζεσαι το βράδυ; γερμανικό φαγητο και μπυρα και τέτοια;

Δημοσ.

Ξέρω έχει χιλιοειπωθει για νησιά και διάφορους προορισμους αλλα πλέον έχω κολλήσει και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο νησί της προκοπής.

Το κυριότερο που ψάχνω είναι ηρεμία όποτε αποφεύγω τα πολύ κοσμοπολιτικα,για όχημα κλασσικά μηχανακι απο εκει όποτε όποιος έχει εμπειρίες και λοιπές προτάσεις καλοδεχουμενος είναι.

Δημοσ.

Ιθάκη καλη φάση ήσυχα ..αλλα δες και Παξούς ,κυθηρα με το τελευταίο να εχει ποιο πολλα μέρη για να γυρίσεις...

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι αλήθεια ...αλλα αξίζει να πας γιατι και τους Αντίπαξους και με ενα σκαφάκι αν νοικιάσεις εισαι για ψιλοπαρτη σου..

Δημοσ.

Πάργα - Σύβωτα (ναι δεν είναι νησί αλλά έχει απίστευτες παραλίες) με εύκολη πρόσβαση στους παξούς απέναντι. 

Για ζευγάρι ιδανικό.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...