GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δες στο site της ryanair ή στο skyscanner και ημερομηνία βάλε όλο τον Απρίλιο. 18 ευρώ το πιο φθηνό αλλά χωρίς επιστροφή. Μάλλον αυτό θα εννοούσαν και εγώ κατάλαβα με επιστροφή 1
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 18 ευρώ το πιο φθηνό αλλά χωρίς επιστροφή. Μάλλον αυτό θα εννοούσαν και εγώ κατάλαβα με επιστροφή Έχω ταξιδέψει και με 19,98€ πήγαινε έλα Αθήνα Θεσσαλονίκη. Βέβαια το σύνηθες είναι 20€ ανά κατεύθυνση, το οποίο είναι τζάμπα. 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 18 ευρώ το πιο φθηνό αλλά χωρίς επιστροφή. Μάλλον αυτό θα εννοούσαν και εγώ κατάλαβα με επιστροφή Είχε και φτηνότερα πριν λίγο καιρό και λογικά θα τα ξαναβάλει κάποια στιγμή αλλά και τα 18€ φτηνά είναι ρε συ
MrJohn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνουμε με έναν φίλο αεροπορικά για Χανιά. 13-18/7.Τα θέλουμε οικονομικά αλλά δυστυχώς το πιο φθηνό που έχουμε βρει είναι της ryanair με 135ε (με αποσκευές),ωστόσο μας φαίνονται πολλά,γιατί τόσα θα δώσουμε για το ξενοδοχείο (3*) για 5 βράδια με πρωινό.Που αλλού μπορώ να ψάξω; Σήμερα που μπήκα να δω και πάλι,τα εισιτήρια αυξήθηκαν στα 160ε/άτομο. Κάποιοι μου είπαν ότι αυτό θα μειωθεί,ωστόσο κάθε μέρα αυξάνεται ! Ποια είναι η γνώμη σας;
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σήμερα που μπήκα να δω και πάλι,τα εισιτήρια αυξήθηκαν στα 160ε/άτομο. Κάποιοι μου είπαν ότι αυτό θα μειωθεί,ωστόσο κάθε μέρα αυξάνεται ! Ποια είναι η γνώμη σας; Δεν μπορείς να αλλάξεις ημερομηνίες; Άλλες εταιρείες κοίταξες;
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εμεις 2 ατομα κλεισαμε οπως ειπα για Νεα Υορκη(Ιουνιο) και βγηκε αεροπορικα+ξενοδοχειο 800 ευρω το ατομο . Συν οτι φας εκει οποτε πιστευω τα 1500 φτανουν ακομη και για εκει αναλογα τις περιστασεις. Το ξενοδοχειο βεβαια αθλιο αλλα μετα απο σκεψη ειπαμε οκ θα ξυπναμε πρωι και θα γυρναμε βραδυ για υπνο οποτε καναμε υποχωρηση στα στανταρτς. Τι κάνατε ακριβώς εκεί που πήγατε και για πόσες μέρες?
MrJohn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν μπορείς να αλλάξεις ημερομηνίες; Άλλες εταιρείες κοίταξες; Έχουμε κλείσει το ξενοδοχείο σε αυτές τις μέρες,το είχα βρει σε προσφορά 60% οπότε δε γινόταν να το αφήσουμε! Κοίταξα,αλλά όλες ξεφεύγουν πολύ (250+/άτομο). Το έχει ψάξει κανείς με την ryanair,εννοώ μπορεί οι τιμές να πέσουν ξανά;
djuan1988 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έχουμε κλείσει το ξενοδοχείο σε αυτές τις μέρες,το είχα βρει σε προσφορά 60% οπότε δε γινόταν να το αφήσουμε! Κοίταξα,αλλά όλες ξεφεύγουν πολύ (250+/άτομο). Το έχει ψάξει κανείς με την ryanair,εννοώ μπορεί οι τιμές να πέσουν ξανά; Ναι, υπάρχει περίπτωση να πέσουν, αλλά η δική σου περίοδος είναι δύσκολη. Είσαι στη μέση του καλοκαιριού που γίνεται ο χαμός. Επίσης, χρειάζεσαι σίγουρα βαλίτσα; Οι ημέρες δεν είναι πολλές. Το κόστος ανεβαίνει αρκετά από αυτή. 1
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έχουμε κλείσει το ξενοδοχείο σε αυτές τις μέρες,το είχα βρει σε προσφορά 60% οπότε δε γινόταν να το αφήσουμε! Κοίταξα,αλλά όλες ξεφεύγουν πολύ (250+/άτομο). Το έχει ψάξει κανείς με την ryanair,εννοώ μπορεί οι τιμές να πέσουν ξανά; Δες αυτό με τη βαλίτσα που λέει ο φίλος. Ειδικά το καλοκαίρι βολεύεσαι πιο άνετα με χειραποσκευή συν μια σχολική τσάντα ας πούμε ανά άτομο. Αν δεν πέσουν οι τιμές σκέψου και το πλοίο...
MrJohn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ισχύει ότι το κόστος ανεβαίνει λόγω της βαλίτσας.Όντως δε χρειαζόμαστε πολλά για 6 ημέρες αλλά δε μπορούμε να πάρουμε κάποια βασικά προιόντα (σαμπουάν,ξυριστικά,κωλόνιες κλπ) και επίσης,νομίζω είναι must να πάρεις από την Κρήτη ρακί,κάτι που με την χειραποσκευή δεν είναι εφικτό. @zio10 Έψαξα για τρένο (είμαστε από Θεσσαλονίκη) για Αθήνα και πλοίο από Πειραιά και είναι περίπου 20 και 40..Εντάξει,είναι μεν λίγο ταλαιπωρία (θα πρέπει να ξεκινήσουμε απ'την προηγούμενη) αλλά σαφώς είναι πιο οικονομικά. Κάτι ακόμα,αν ακολουθήσουμε το παραπάνω (τρένο-πλοίο),από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας μέχρι τον Πειραιά υπάρχει κάποιο ΜΜΜ που κάνει την διαδρομή αυτή ή θα χρειαστούμε ταξί;
zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ισχύει ότι το κόστος ανεβαίνει λόγω της βαλίτσας.Όντως δε χρειαζόμαστε πολλά για 6 ημέρες αλλά δε μπορούμε να πάρουμε κάποια βασικά προιόντα (σαμπουάν,ξυριστικά,κωλόνιες κλπ) και επίσης,νομίζω είναι must να πάρεις από την Κρήτη ρακί,κάτι που με την χειραποσκευή δεν είναι εφικτό. @zio10 Έψαξα για τρένο (είμαστε από Θεσσαλονίκη) για Αθήνα και πλοίο από Πειραιά και είναι περίπου 20 και 40..Εντάξει,είναι μεν λίγο ταλαιπωρία (θα πρέπει να ξεκινήσουμε απ'την προηγούμενη) αλλά σαφώς είναι πιο οικονομικά. Κάτι ακόμα,αν ακολουθήσουμε το παραπάνω (τρένο-πλοίο),από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας μέχρι τον Πειραιά υπάρχει κάποιο ΜΜΜ που κάνει την διαδρομή αυτή ή θα χρειαστούμε ταξί; Δες μήπως κάνεις το Θεσσαλονίκη - Αθήνα με αεροπλάνο, που έχει φτηνά συνήθως. Και ψάξε χωριστά τα δρομολόγια. Δηλαδή Θεσσαλονίκη - Αθήνα και Αθήνα - Χανιά. Ή Αθήνα - κάπου αλλού στην Κρήτη.
djuan1988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπορείτε να πάρετε μόνο μια βαλίτσα τότε. Πιστεύω θα χωρέσει τα πάντα μέσα και θα μειώσετε αισθητά το κόστος.
MrJohn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπορείτε να πάρετε μόνο μια βαλίτσα τότε. Πιστεύω θα χωρέσει τα πάντα μέσα και θα μειώσετε αισθητά το κόστος. Το κόστος της βαλίτσας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι 70ε (πάνε-έλα) τα 15 κιλά. Που σημαίνεις πως θα πρέπει να δώσουμε +35ε το άτομο.
Uberalles_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το καλοκαίρι λέω για Μπαλί. Όποιος έχει πάει και μπορεί να βοηθήσει με λεπτομέρειες, καλοδεχούμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις