Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ημουν πριν ενα μηνα! δεν επαθα τιποτα

Ε προφανώς δεν έπαθες τίποτα αλλά δεν είναι κα η καλύτερη στιγμή να πάει κάποιος...τον τελευταίο καιρό βγαίνουν συνέχεια οδηγίες για προσοχή και εγκατάλειψη της χώρας και ανά λίγο διάστημα γίνεται και μια επίθεση...δεν είναι λογικό να επηρεαστεί πολύς κόσμος και να μην πάει;

Ουτε Ελλάδα κατά μια περίεργη λογική...

Και κάποια μέρη της Ελλάδας έχουν επηρεαστεί όπως είναι λογικό!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μια βοήθεια. Ψαχνω ενα μερος κοντα στην αθηνα για 3 μερες μετα το τριημερο για μια γρηγορη εκδρομη χαλαρωτικη εχετε καμμια ιδεα;Καποιος φιλος προτεινε λουτρα πλατυστομου μακρακωμη

Δημοσ.

Σε όποιο μέρος και να είναι. Απλά θέλω να είναι ωραία να δούμε κάτι να περνάμε καλά όχι δηλαδή να πάμε να δούμε κάτι τη μια μερα και να βρεθούμε. Κάπου στα 1500. Η Νέα Υόρκη τι λέει?

Φίλε μου, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, 1500 ευρώ στη Νέα Υόρκη δεν φτάνουν ούτε για σπόρια.

Θα σε απογοητέυσω, αλλά με αυτά τα λεφτά ξεχνάς και τους δημοφιλείς ευρωπαϊκούς γαμήλιους προορισμούς, δηλαδή το Λονδίνο και το Παρίσι. Εκτός εάν θέλετε να την περάσετε πολύ λιτά, κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να κάνω με τίποτα στο γαμήλιό μου. Ενδεικτικά, πέρισυ τα χριστούγεννα που πήγα γαμήλιο στο Παρίσι, για τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο (7 διανυκτερεύσεις χωρίς να είναι κανένα σούπερ ντούπερ ουάου) πληρώσαμε 1700 ευρώ. Ίσως λόγω του τρομοκρατικού χτηπήματος που έγινε τον Νοέμβριο να έχουν πέσει λίγο οι τιμές, αν και δεν το θεωρώ πολύ πιθανό.

Σε αυτά τα χρήματα για Ευρώπη θα πρότεινα Πράγα (δεν είναι για πολλές μέρες, 4-5 είναι αρκετές), Βουδαπέστη (επίσης δεν είναι για πολλές μέρες) και τη λατρεμένη μου Ρώμη. Ίσως και το Άμστερνταμ, αλλά με το μπάτζετ σας είστε πολύ οριακά. Για κάτι πιο εξωτικό θα πρότεινα και εγώ Μαρόκο. Πετάει η Ryanair μέσω Μιλάνο. Έχε υπόψιν ότι για Μαρόκο θα χρειαστείς σίγουρα διαβατήριο και ίσως και βίζα, οπότε θα πρέπει να τα υπολογίσεις στο κόστος.

Δημοσ.

Εμεις 2 ατομα κλεισαμε οπως ειπα για Νεα Υορκη(Ιουνιο) και βγηκε αεροπορικα+ξενοδοχειο 800 ευρω το ατομο . Συν οτι φας εκει οποτε πιστευω τα 1500 φτανουν ακομη και για εκει αναλογα τις περιστασεις.

Το ξενοδοχειο βεβαια αθλιο αλλα μετα απο σκεψη ειπαμε οκ θα ξυπναμε πρωι και θα γυρναμε βραδυ για υπνο οποτε καναμε υποχωρηση στα στανταρτς.

Δημοσ.

Εμεις 2 ατομα κλεισαμε οπως ειπα για Νεα Υορκη(Ιουνιο) και βγηκε αεροπορικα+ξενοδοχειο 800 ευρω το ατομο . Συν οτι φας εκει οποτε πιστευω τα 1500 φτανουν ακομη και για εκει αναλογα τις περιστασεις.

Το ξενοδοχειο βεβαια αθλιο αλλα μετα απο σκεψη ειπαμε οκ θα ξυπναμε πρωι και θα γυρναμε βραδυ για υπνο οποτε καναμε υποχωρηση στα στανταρτς.

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί 1500 συνολικά, όχι το άτομο.

Δημοσ.

Φίλε μου, 700 ευρώ (δηλαδή περίπου 780 δολάρια), τα θεωρώ λίγα για Νέα Υόρκη, εκτός αν πάτε για 3-4 μέρες. Σίγουρα θα καταφέρετε να την περάσετε, αλλά θα ζοριστείτε και δεν θα κάνετε κάποια -ας πούμε- must πράγματα, όπως π.χ. Broadway. Ο φίλος λέει ότι θέλει να πάει γαμήλιο και, όπως προείπα, στο δικό μου γαμήλιο δεν ήθελα ούτε να ζοριστώ ούτε να στερηθώ πράγματα. Κρίνω, βέβαια, από τον εαυτό μου και ενδεικτικά θα σου πω ότι πέρισυ τα χριστούγεννα για 8 μέρες στο Παρίσι ξοδέψαμε (όλα μέσα) λίγο πάνω από 3500 ευρώ. Γι' αυτό σου λέω ότι 1500 ευρώ τα θεωρώ λίγα για γαμήλιο ταξίδι στην Νέα Υόρκη.

Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί 1500 συνολικά, όχι το άτομο.

Ώπα, σωστός! Και εγώ τώρα είδα ότι ο Runman μιλάει για 800 ευρώ το άτομο, δηλαδή 1600 το ζευγάρι. Άρα ο vasilissouvlaki είναι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Έντιτ: 700 ευρώ το άτομο είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι σκοπεύετε να πάτε Nέα Yόρκη πάντως αν τραβάει η όρεξη σας ένα μιούζικαλ, να δείτε το Book of Mormon (από τους δημιουργούς του South Park) - δεν έχω ξαναζήσει σε παράσταση να γελάω για συνεχόμενο δίωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι σκοπεύετε να πάτε Nέα Yόρκη πάντως αν τραβάει η όρεξη σας ένα μιούζικαλ, να δείτε το Book of Mormon (από τους δημιουργούς του South Park) - δεν έχω ξαναζήσει σε παράσταση να γελάω για συνεχόμενο δίωρο.

Πες τους ομως οτι το ticket κυμαινεται απο $90-$400 per person..... μην παθουν κανα σοκ.... :P 

Eκλεισα να παω this friday.  :-) 

Δημοσ.

Ακούω από πολλούς ότι υπάρχουν αεροπορικά Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20 ευρώ και μπαίνω να δω και μου βγάζει 90 ευρώ τα πιο φθηνά. Γιατί έτσι; Επίσης γιατί οι φόροι είναι τόσο ακριβοί; (40 ευρώ το εισιτήριο και 50 οι φόροι)

Δημοσ.

Ακούω από πολλούς ότι υπάρχουν αεροπορικά Θεσσαλονίκη-Αθήνα με 20 ευρώ και μπαίνω να δω και μου βγάζει 90 ευρώ τα πιο φθηνά. Γιατί έτσι; Επίσης γιατί οι φόροι είναι τόσο ακριβοί; (40 ευρώ το εισιτήριο και 50 οι φόροι)

Υπάρχουν και φτηνότερα από 20, είναι ανάλογα τις ημερομηνίες. Συνήθως η ryanair τα έχει αυτά τα τόσο φτηνά.

Τον Απρίλη πχ έχει αρκετές μέρες 18-19€, πριν λίγο καιρό είχε και φτηνότερα.

Δημοσ.

45 ευρώ μια καθημερινή που δοκίμασα μόλις τώρα.

Δες στο site της ryanair ή στο skyscanner και ημερομηνία βάλε όλο τον Απρίλιο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ψάχνουμε με έναν φίλο αεροπορικά για Χανιά. 13-18/7.Τα θέλουμε οικονομικά αλλά δυστυχώς το πιο φθηνό που έχουμε βρει είναι της ryanair με 135ε (με αποσκευές),ωστόσο μας φαίνονται πολλά,γιατί τόσα θα δώσουμε για το ξενοδοχείο (3*) για 5 βράδια με πρωινό.Που αλλού μπορώ να ψάξω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...