*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Α σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Μια τελευταια ερωτηση θελω να κανω (ελπιζω να μην κουραζω). Η καλυτερη περιοχη για να κλεισω δωματειο ειναι η χωρα της Σκυρου? Χώρα επειδή τά'χει όλα [όποτε πηγαίνω εκεί μένω]. Το 2ο μέρος που επιλέγουν είναι και η Λιναριά [το λιμάνι του νησιού].
billstamaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα έχεις κανεις καμια πρόταση τωρα για το καλοκαίρι για περίπου 6 μέρες με κόστος 700€/ατομο για εξωτερικό με κύριο γνώμονα να δω κάτι διαφορετικό εχω πάει Πράγα Ιταλία Ελβετία Sent from my Lumia 1020
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 [...] με κύριο γνώμονα να δω κάτι διαφορετικό εχω πάει Πράγα Ιταλία Ελβετία Βερολίνο ή καμιά Κωνσταντινούπολη ίσως.
billstamaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ντουμπρόβνικ κ Κωνσταντινούπολη εχω πάει Βερολίνο οχι τι λέει εκεί ; Sent from my Lumia 1020
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ενα ένα μας τα λες. :Ρ Καλά είναι, έχει πράμα να δεις. Τι σε ενδιαφέρει όμως δεν είπες. Κουλτούρα, φύση, φαϊ, πάρτυ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πηγαινε Βαρκελωνη! Θα σου αρεσει.
billstamaniac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κουλτούρα διαφορετικοί πολιτισμοι κ φύση κυρίως Sent from my Lumia 1020
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 μεθαυριο παω λιθουανια για 12 μερες. κανα αξιοθεατο σε vilnius,kaunas και Klaipeda? ισως παω και Riga,εκει καμια προταση? Καλησπέρα έχεις κανεις καμια πρόταση τωρα για το καλοκαίρι για περίπου 6 μέρες με κόστος 700€/ατομο για εξωτερικό με κύριο γνώμονα να δω κάτι διαφορετικό εχω πάει Πράγα Ιταλία ΕλβετίαSent from my Lumia 1020 Πηγα μαλτα περσι, θεωρω πως ηταν ο καλυτερος προορισμος που εχω παει στο εξωτερικο απλα ετοιμασου για αφορητη ζεστη και υγρασια
billstamaniac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 @Ntinaras πήγαινε οπωσδήποτε trakai Είναι κανα 20λςπρο απο Vilnius. Σίγουρα για Μάλτα γτ έχω ακούσει οτι η ροδοσ είναι πιο ωραία κ στο ίδιο στυλ Sent from my Lumia 1020
V for Vagelis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πηγα μαλτα περσι, θεωρω πως ηταν ο καλυτερος προορισμος που εχω παει στο εξωτερικο απλα ετοιμασου για αφορητη ζεστη και υγρασια Σοβαρά, ως Ελληνες πρέπει να προετοιμαστούμε για το μεσογειακό κλίμα της Μάλτας; :Ρ Κουλτούρα διαφορετικοί πολιτισμοι κ φύση κυρίως Sent from my Lumia 1020 Το Βερολίνο έχει απ όλα πάντως, αν ψάχνεις για μεγαλούπολη. Βεβαια επειδή είναι και καλοκαίρι το θέμα είναι αν θες να δεις και θάλασσα και τι κλίμα/φύση προτιμάς.
totem_lost Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παιδιά πάω Χανιά τέλος Αυγούστου με φίλο από Ολλανδία για 10 μέρες. Θα έχουμε αυτοκίνητο και θέλουμε να γυρίσουμε όλο το νομό. Γνωρίζω τις γνωστότερες παραλίες Ελαφονήσι, Μπάλος, Κεδρόδασος, Φαλάσαρνα, αλλά θέλω να ακούσω λίγο πιο άγνωστα διαμαντάκια των Χανίων. Μας αρέσει η φύση, τα γραφικά χωριουδάκια και το καλό φαί. Tips για ταβέρνες επίσης ευπρόσδεκτες.
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Σοβαρά, ως Ελληνες πρέπει να προετοιμαστούμε για το μεσογειακό κλίμα της Μάλτας; :Ρ Το Βερολίνο έχει απ όλα πάντως, αν ψάχνεις για μεγαλούπολη. Βεβαια επειδή είναι και καλοκαίρι το θέμα είναι αν θες να δεις και θάλασσα και τι κλίμα/φύση προτιμάς. κι ομως πρεπει. σκεψου οτι 5 χρονια σπουδαζα χανια, και υποτιθεται ξερω απο τετοιο κλιμα. αλλα δενε... εβγαινα για 1 λεπτο να πεταξω τα σκουπιδια απο το σπιτι (που δεν ειχε και AC) και ιδρωνα τοσο που εκανα ντουζ. γενικα η μαλτα ειναι φανταστικη, αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει παραλιες... οτι παραλια εχει ειναι ενας βραχος και απο κατω νερο.
V for Vagelis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ιδιο κλίμα με νότια Ελλάδα / νότιο Αιγαίο έχει, ουτε καν την υγρασία της Κέρκυρας ή της δυτικής Ελλάδας γενικότερα... Αλλο θέμα αν έτυχε να βρεις διαφορετικές συνθήκες τη περίοδο που βρέθηκες εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις