louben Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Φιλος το Νοεμβριο οι τιμες ειναι γενικα χωμα.Με 100-150 ευρω (το ατομο ) με ryan / easyjet εχεις πολλες επιλογες. Αληθεια αχεμ φιλη τι σημαινει?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Γειά σας! Θέλω να κάνω δώρω τα εισιτήρια σε μια αχεμ φίλη μου για να πάμε μαζί ταξίδι. Τιμή: 100-150 ευρώ μάξιμουμ (με βαλίτσα, όχι μόνο χειραποσκευή) το άτομο! Περίοδος: Οποιαδήποτε στιγμή το φθινόπωρο (Σεπ-Οκτ-Νοε)! Ξέρετε περίπου για ποιές ευρωπαικές πόλεις μπορώ να βρώ τόσο φτηνά εισιτήρια; Απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι ή Βουδαπεστη (wizzair), Ρωμη πολυ φθηνα επίσης με Ryan.
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Φθηνότερος τρόπος να μεταβεί κανείς Ζάγκρεμπ;
kalogeros Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες!! Θα ταξιδέψω στο Βερολίνο το Νοέμβριο. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάω και επειδή θα μείνω 5 βραδιές θέλω να επισκεφτώ και κάποια άλλη πόλη (με τρένο) σε στυλ μονοήμερης εκδρομούλας. Είμαι ανάμεσα σε Αμβούργο, Λειψία και Δρέσδη. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχοντας ζήσει 5 μήνες στη Δρέσδη ως φοιτητής Erasmus, θα σου την συνηστούσα ανεπιφύλακτα. Είναι μια πανέμορφη πόλη και μπορώ να σου δόσω όποια πληροφορία θέλεις.
Pa0ki Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Σχεδόν 3 μήνες νωρίτερα, έκλεισα σήμερα αεροπορικά και οτέλ για Santa Irina το καλοκαίρι Για να δούμε, θα στραβώσει τίποτε μέχρι τότε;
*nenya* Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Γειά σας! Θέλω να κάνω δώρω τα εισιτήρια σε μια αχεμ φίλη μου για να πάμε μαζί ταξίδι. Τιμή: 100-150 ευρώ μάξιμουμ (με βαλίτσα, όχι μόνο χειραποσκευή) το άτομο! Περίοδος: Οποιαδήποτε στιγμή το φθινόπωρο (Σεπ-Οκτ-Νοε)! Ξέρετε περίπου για ποιές ευρωπαικές πόλεις μπορώ να βρώ τόσο φτηνά εισιτήρια; Εισιτήριο φαντάζομαι εννοείς μετ'επιστροφής, σωστά; Επίσης, για πόσες μέρες θες να μείνετε; Και τέλος, από που ξεκινάτε; Αθήνα; Π.χ.: Aegean ATHENS--> BARCELONA, Sunday, Oct 25 8:30 am-10:45 am [3h 15m] Aegean BARCELONA--> ATHENS, Friday, Oct 30 11:35 am-3:30 pm [2h 55m] Total Price [Για ένα άτομο]: $135.20 https://www.hipmunk.com/
maximusgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Έχοντας ζήσει 5 μήνες στη Δρέσδη ως φοιτητής Erasmus, θα σου την συνηστούσα ανεπιφύλακτα. Είναι μια πανέμορφη πόλη και μπορώ να σου δόσω όποια πληροφορία θέλεις. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ
Isabelle2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το τριημεράκι θα πάτε πουθενά?? Εγώ αύριο απόγευμα σαλΠΑΡΟ!!
The Lord K. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το τριημεράκι θα πάτε πουθενά?? Εγώ αύριο απόγευμα σαλΠΑΡΟ!! Αθήνα κι άγιος ο θεός...!!
alex999 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εχει παει κανεις σας Φολέγανδρο να μου δώσει καμια συμβουλη; σκοπεύω να παω με την κοπέλα μου και βλεπουμε κατι τρελες τιμες και εχουμε ξενερώσει λιγο
moumias Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 θεω να παω μια μονοημερη στο ναυπιο,να ξεκινησω πρωι και να γυρισω 7-8 το απογευμα,ο δρομος ειναι καλος? προλαβαινω να δω τα αξιοθετατα? ποση ωρα ειναι?
SlimData Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Φαντάζομαι μιλάμε να πας από αθήνα ε; Καλός είναι ο δρόμος και αναλόγως οδήγησης θα κάνετε 1,5 με 2 ώρες. Και η πόλη δεν είναι πολύ μεγάλη, προλαβαίνετε να κάνετε βόλτα. Τώρα, ακόμα και να μην προλάβεις να δεις όσα θέλεις ή να μην χορτάσεις, ξαναπάς. Πολύ κοντινή απόσταση από αθήνα για ημερήσια βόλτα.
Mpiftekis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 θεω να παω μια μονοημερη στο ναυπιο,να ξεκινησω πρωι και να γυρισω 7-8 το απογευμα,ο δρομος ειναι καλος? προλαβαινω να δω τα αξιοθετατα? ποση ωρα ειναι? Ο δρόμος καλός είναι. Θα σου πάρει 2-2.5 ώρες αναλόγως πόσο τρέχεις. Θα προλάβεις να δεις τα πάντα. Ξεκίνα με το Παλαμήδι γιατί νομίζω κλείνει το μεσημέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις