Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος το Νοεμβριο οι τιμες ειναι γενικα χωμα.Με 100-150 ευρω (το ατομο ) με ryan / easyjet εχεις πολλες επιλογες.

Αληθεια αχεμ φιλη τι σημαινει?

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας! Θέλω να κάνω δώρω τα εισιτήρια σε μια αχεμ φίλη μου για να πάμε μαζί ταξίδι.

Τιμή: 100-150 ευρώ μάξιμουμ (με βαλίτσα, όχι μόνο χειραποσκευή) το άτομο!

Περίοδος: Οποιαδήποτε στιγμή το φθινόπωρο (Σεπ-Οκτ-Νοε)!

Ξέρετε περίπου για ποιές ευρωπαικές πόλεις μπορώ να βρώ τόσο φτηνά εισιτήρια;

Απο Θεσσαλονικη, Βελιγραδι ή Βουδαπεστη (wizzair), Ρωμη πολυ φθηνα επίσης με Ryan. 

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες!! 

Θα ταξιδέψω στο Βερολίνο το Νοέμβριο. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάω και επειδή θα μείνω 5 βραδιές θέλω να επισκεφτώ και κάποια άλλη πόλη (με τρένο) σε στυλ μονοήμερης εκδρομούλας. 

Είμαι ανάμεσα σε Αμβούργο, Λειψία και Δρέσδη. Ποια είναι η γνώμη σας; 

Έχοντας ζήσει 5 μήνες στη Δρέσδη ως φοιτητής Erasmus, θα σου την συνηστούσα ανεπιφύλακτα. Είναι μια πανέμορφη πόλη και μπορώ να σου δόσω όποια πληροφορία θέλεις.

Δημοσ.

Σχεδόν 3 μήνες νωρίτερα, έκλεισα σήμερα αεροπορικά και οτέλ για Santa Irina το καλοκαίρι

Για να δούμε, θα στραβώσει τίποτε μέχρι τότε;

Δημοσ.

Γειά σας! Θέλω να κάνω δώρω τα εισιτήρια σε μια αχεμ φίλη μου για να πάμε μαζί ταξίδι.

Τιμή: 100-150 ευρώ μάξιμουμ (με βαλίτσα, όχι μόνο χειραποσκευή) το άτομο!

Περίοδος: Οποιαδήποτε στιγμή το φθινόπωρο (Σεπ-Οκτ-Νοε)!

Ξέρετε περίπου για ποιές ευρωπαικές πόλεις μπορώ να βρώ τόσο φτηνά εισιτήρια;

Εισιτήριο φαντάζομαι εννοείς μετ'επιστροφής, σωστά; Επίσης, για πόσες μέρες θες να μείνετε;

Και τέλος, από που ξεκινάτε; Αθήνα;

Π.χ.:

Aegean
ATHENS--> BARCELONA, Sunday, Oct 25
8:30 am-10:45 am  [3h 15m]

Aegean
BARCELONA--> ATHENS, Friday, Oct 30
11:35 am-3:30 pm  [2h 55m]

Total Price [Για ένα άτομο]:
$135.20

Δημοσ.

Έχοντας ζήσει 5 μήνες στη Δρέσδη ως φοιτητής Erasmus, θα σου την συνηστούσα ανεπιφύλακτα. Είναι μια πανέμορφη πόλη και μπορώ να σου δόσω όποια πληροφορία θέλεις.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ  :-)

Δημοσ.

Εχει παει κανεις σας Φολέγανδρο να μου δώσει καμια συμβουλη; σκοπεύω να παω με την κοπέλα μου και βλεπουμε κατι τρελες τιμες και εχουμε ξενερώσει λιγο

Δημοσ.

θεω να παω μια μονοημερη στο ναυπιο,να ξεκινησω πρωι και να γυρισω 7-8 το απογευμα,ο δρομος ειναι καλος? προλαβαινω να δω τα αξιοθετατα? ποση ωρα ειναι?

Δημοσ.

Φαντάζομαι μιλάμε να πας από αθήνα ε;

Καλός είναι ο δρόμος και αναλόγως οδήγησης θα κάνετε 1,5 με 2 ώρες.

Και η πόλη δεν είναι πολύ μεγάλη, προλαβαίνετε να κάνετε βόλτα.

Τώρα, ακόμα και να μην προλάβεις να δεις όσα θέλεις ή να μην χορτάσεις, ξαναπάς.

Πολύ κοντινή απόσταση από αθήνα για ημερήσια βόλτα.

Δημοσ.

θεω να παω μια μονοημερη στο ναυπιο,να ξεκινησω πρωι και να γυρισω 7-8 το απογευμα,ο δρομος ειναι καλος? προλαβαινω να δω τα αξιοθετατα? ποση ωρα ειναι?

Ο δρόμος καλός είναι. Θα σου πάρει 2-2.5 ώρες αναλόγως πόσο τρέχεις. Θα προλάβεις να δεις τα πάντα. Ξεκίνα με το Παλαμήδι γιατί νομίζω κλείνει το μεσημέρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...