kid Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ξενοδοχείο για Ναύπλιο για διήμερο το Mαϊο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna_b Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ξενοδοχείο για Ναύπλιο για διήμερο το Mαϊο; Λατρεμένη πόλη....(άσχετο) Νafplia Palace.... η πιο τέλεια θεα,το καλύτερο απο ολα, θα σου αρεσει σίγουρα, στο πορτοφόλι σου όμως οχι.... εγώ έχω μείνει στο Αετωμα , τσεκαρε το εδω http://hotel-aetoma-nafplio.focusgreece.gr/index_gr.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Γεια σας παιδιά και Χρόνια Πολλά. Σε δύο εβδομάδες θα πάω ταξιδάκι στη Ρωσία. Μόσχα και Αγία Πετρούπολη για μία εβδομάδα. Τι έχετε να μου προτείνετε όσον αφορά αξιοθέατα, διασκέδαση, φαγητά, αγορές κλπ. Δεδομένου ότι μετακινήσεις, ξενοδοχεία, φαγητό εκδρομές κλπ θα είναι πληρωμένα, για όλα τα υπόλοιπα (δώρα, καμιά έξτρα έξοδο, σουβενίρ κλπ) θα χρειαστεί να πάρω πολλά χρήματα μαζί μου? Έχω ακούσει ότι είναι ακριβή χώρα. Περιμένω τις προτάσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Eλεύθερο camping τέλη Μαΐου, 5-6 ώρες από Αθήνα, με αυτοκίνητο (άντε και καμιά ώρα φέρυ). Καμιά πρόταση? Σκέφτομαι νότια Εύβοια, Ελαφόνησο (αλήθεια πως είναι τώρα? έχω να πάω από Αύγουστο 2000 και ήταν πήχτρα στην κουρ@δ@). Τίποτα άλλο? Ελαφόνησο πήγα το 2003 και το 2006. Το 2003 ήταν πολύ όμορφα και με κόσμο που είχε πάει για διακοπές χωρίς να ενοχλεί τους γύρω του. Το 2006 πάλι γινόταν χαμός, η παραλία ήταν σκουπιδότοπος και το βράδυ ήταν η μια παρέα πάνω στην άλλη έχοντας οι μισοί τη μουσική στη διαπασών. Αρνητική από μένα. Για Εύβοια έχω ακούσει για Αγία Άννα ότι είναι καλά, ενώ ωραίο camping έχει στο Γύθειο. Μόνο σε αυτά τα 2 θα πήγαινα πλέον για camping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Γεια σου και σε σενα! Ελπίζω να έχετε κλείσει κανένα ξενοδοχείο της προκοπής. Σε όλα τα καταστήματα μπορείς να πληρώσεις με $ USA, αλλά είναι καλό να έχεις Ρούβλια για να μην σε κλέβουν. Σε όλα κάνεις παζάρι, και όσα περισσότερα αγοράζεις από έναν πωλητή, τόσο μεγαλύτερη μείωση απαιτείς. Σου προτείνω να τραβήξεις από ATM επιτόπου, όσα σου χρειάζονται. Δε θυμάμαι να είναι ιδιαίτερα ακριβή χώρα, έχω πάει στην Αγ. Πετρούπολη μόνο, αλλά γενικά ειναι επικίνδυνα να σου την πέσουν για να σου ότι κουβαλάς. Αν σε πιάσει την κουβέντα κάποιος στο δρόμο να σου πουλήσει μία μαλακία με 2-3$ καθώς περπατάς, υπάρχουν άλλοι 2 από πίσω που προσπαθούν να ανοίξουν το σακίδιο σου. Αγγλικά γρι! Μέχρι και τα McDonalds όλα είναι στα σλάβικα, να μην πηγαίνετε σε κακόφημες περιοχές. Πόρνες υπάρχουν παντού και άφθονες, αν το ξενοδοχείο σας δεν είναι 4-5* θα κάθονται απέναντι από το ασανσέρ και θα σου σφυρίζουν. Τα club, bar έχουν live shows όλα και μετά εξαρτάται από το τι θες... Δε μου έρχεται τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο νησάκι που να μην είναι μεγάλο (ώστε να μην κινδυνεύουμε από τη μανία να το γυρίσουμε όλο), να είναι γραφικό και να είναι ήσυχο ακόμα και τον Αύγουστο, να έχει αμμουδιές και κανά ροκάδικο... Θέλουμε να κλείσουμε από τώρα και κάτι φίλοι μου είπαν για Κουφονήσια. Αν έχετε κι αλλές προτάσεις στείλτε pleaseee! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Θέλω να απαντησω και σε σενα, αλλά φαίνεται να το έχω πάρει μονότερμα... Ιθάκη για την περίπτωση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ευχαριστω! Μήπως εχεις παραπάνω πληροφορίες (οικισμος, ξενοδοχειο κτλ); Συγνωμη για την κούραση αλλά θα βοηθήσεις πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 για τσέκαρε αυτό το -->http://www.ξενοδοχεια.gr θα βρεις ότι πληροφορίες θέλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δυστυχώς όχι, έχω πολλά χρόνια να πάω. Εμείς στο Βαθύ μέναμε και γυρίζαμε είτε με οτοστοπ είτε με ψαροκάικο που μας πήγαινε σε παραλίες. Αν έχετε και κανα μηχανάκι, μπορείτε να τη γυρίσετε εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioanna_b Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 και Αμοργό έχω ακούσει ότι είναι όμορφα και ΄΄γύριζεται΄΄ άνετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
46+2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ωραια!! ΝΑ είστε καλά! Θα τα τσεκάρω ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
algait Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Γεια σου και σε σενα! Ελπίζω να έχετε κλείσει κανένα ξενοδοχείο της προκοπής. Σε όλα τα καταστήματα μπορείς να πληρώσεις με $ USA, αλλά είναι καλό να έχεις Ρούβλια για να μην σε κλέβουν. Σε όλα κάνεις παζάρι, και όσα περισσότερα αγοράζεις από έναν πωλητή, τόσο μεγαλύτερη μείωση απαιτείς. Σου προτείνω να τραβήξεις από ATM επιτόπου, όσα σου χρειάζονται. Δε θυμάμαι να είναι ιδιαίτερα ακριβή χώρα, έχω πάει στην Αγ. Πετρούπολη μόνο, αλλά γενικά ειναι επικίνδυνα να σου την πέσουν για να σου ότι κουβαλάς. Αν σε πιάσει την κουβέντα κάποιος στο δρόμο να σου πουλήσει μία μαλακία με 2-3$ καθώς περπατάς, υπάρχουν άλλοι 2 από πίσω που προσπαθούν να ανοίξουν το σακίδιο σου. Αγγλικά γρι! Μέχρι και τα McDonalds όλα είναι στα σλάβικα, να μην πηγαίνετε σε κακόφημες περιοχές. Πόρνες υπάρχουν παντού και άφθονες, αν το ξενοδοχείο σας δεν είναι 4-5* θα κάθονται απέναντι από το ασανσέρ και θα σου σφυρίζουν. Τα club, bar έχουν live shows όλα και μετά εξαρτάται από το τι θες... Δε μου έρχεται τίποτα άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το ξενοδοχείο το έχει κλείσει η εταιρία μου και από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι γ@μ@το. Τώρα προβληματίζομαι για το θέμα των χρημάτων. Κ εγώ σκεφτόμουνα να τραβήξω από εκεί χρήματα αλλά σκέφτομαι μήπως κρατάνε μεγάλη προμήθεια οι τράπεζες κάθε φορά που τραβάω. Μήπως θα ήτανε καλύτερα να κάνω Ρούβλια από εδώ? Η Αγία Πετρούπολη τι λέει σαν πόλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konv Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Παιδιά πάω Μόναχο για 6 ημέρες. Μήπως έχει κανείς να προτείνει τι αξίζει να επισκεφτώ εκεί πέρα; Κάποιος μου είπε ότι αξίζει να πάω αυθημερόν Σάλτσμπουργκ και Ινσμπρουκ. Τι λέτε ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Το ξενοδοχείο το έχει κλείσει η εταιρία μου και από ότι έχω καταλάβει πρέπει να είναι γ@μ@το. Τώρα προβληματίζομαι για το θέμα των χρημάτων. Κ εγώ σκεφτόμουνα να τραβήξω από εκεί χρήματα αλλά σκέφτομαι μήπως κρατάνε μεγάλη προμήθεια οι τράπεζες κάθε φορά που τραβάω. Μήπως θα ήτανε καλύτερα να κάνω Ρούβλια από εδώ?Η Αγία Πετρούπολη τι λέει σαν πόλη? Ερμιταζ και μια μέρα να κάτσεις μέσα-αξίζει, το παλάτι της μ. κατερινης που είναι καμιά ώρα με μετρό και τρένο για τους κήπους του και μόνο, βόλτα στις όχθες, είναι από αυτά που μου έκαναν εντύπωση από εκεί και πέρα έχει πολλά μουσεία κλπ κλπ ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου. Ως πόλη είναι ζωντανή αλλά και επικίνδυνη ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Μπαίνει, έχει μπει λίγο μπουνταλάδικα στον καπιταλισμό... Παιδιά πάω Μόναχο για 6 ημέρες. Μήπως έχει κανείς να προτείνει τι αξίζει να επισκεφτώ εκεί πέρα; Κάποιος μου είπε ότι αξίζει να πάω αυθημερόν Σάλτσμπουργκ και Ινσμπρουκ.Τι λέτε ξέρει κανείς; Το Μόναχο, εμένα δε μου αρέσει ως τουριστικός προορισμός. Βασικά έχει εκκλησίες και άλλες εκκλησίες και μερικές ακόμα εκκλησίες, και το κέντρο του έχει 3-4 πεζόδρομους με κάποια όμορφα κτήρια, ως πόλη για να ζήσεις είναι ανθρώπινη. Γενικά, επειδή ξέρουν πως δεν έχουν τίποτα διαφημίζουν καμιά 15 παλάτια που είναι γύρω γύρω. Δεν έχω πάει σε όλα, αλλά προτείνω για μέσα στο Μόναχο (με κάποιο τραμ πας), το Nymphenburger Schloss Και αν θες να πας εκδρομή το Schloss Neuschwanstein, πάνω στα βουνά, καταπληκτική διαδρομή με το τρένο, καταπληκτική θέα όταν φτάσεις και γενικά είναι μία όμορφη εκδρομή αν σου αρέσει η φύση. Αυτά... καλά να περάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις