Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φετος σκεφτομαι Λιθουανια το καλοκαιρι.Εχει κανεις εμπειριες ?μου αρεσει πολυ το μερος και το Trakai φενεται μαγευτικο για πειτε ρε παιδια καμια γνωμη..επισηγς απο οτι ξερω εκει εχουν litas που σε ευρω το 1=3.4 και κατι νομιζω αρα αυτο σημαινει οτι εινια οικονομικη σαν χωρα σωστα?

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για λιθουανια ναι οντως εχουν λιτας που η ισοτιμια ειναι οπως λες αλλα μην περιμενεις πολυ πιο φθηνες τιμες.δλδ η μπιρα δεν εχει ενα λιτας ειναι πανω κατω ιδιες τιμες.το τρακαι ειναι η προηγουμενη πρωτευουσα και ειναι πολυ γραφικο μερος.έχει ενα μεγαλο καστρο σε λινμη και ειναι αρκετα γνωστο.πολλοι γαμοι γινονται εκει.το βιλνιους μικρο ειναι οποτε και σε μια μερα το γυριζεις με χαρακτηριστικη περιοχη το ουζουπις ρεπαμπλικ.εχουν οικειοποιηθει μια γειτονια και την εχουν κανει "καλλιτεχνικη " με διαφορες παρεμβασεις.χαρακτηριστικο της χωρας ειναι οι γκριζες νυχτες,δλδ αργει πολυ να νυχτωσει.μεχρι τις 11 το βραδυ νομιζεις ειναι απογευμα και βραδιαζει ωρες ατελειωτες.δεν ξερω αν σ καλυψα.αν οχι ξαναρωτα!! :)

Δημοσ.

Kαλημερα και ευχαριστω για την απαντησηα ...απο οτι καταλαβα εχεις παει και εσυ διακοπες εκει περα σωστά?γενικά εμεινες ευχαριστημένος?αξιζει μια επισκεψη αν καποιος αναζητα ενα γραφικο μέρος,φύση κτλ?εχει πολλα πραγματα να κανεις?θεωρεις οτι ειναι ασφαλης σα χωρα.,..περα απο το trakai,vilnius το kaunas ειναι ομορφο?

Δημοσ.

δεν πηγα για διακοπες ειναι η αληθεια.μενα ευρωπαικο προγραμμα πηγα.10 μερες ημουν σενα συνεδριακο μερος αλλα στην εξοχη daugirideskis λεγοταν.οποτε τρακαι και βιλνιους πηγα 1 μερα στο καθενα.βραδυ δεν ημουν σε καμια χωρα αλλα ασφαλη χωρα την εκοψα.μαλιστα εξω στ τρακαι σιγουρα δεν πινεις μπυρα εχει προστιμο.λογικα και στο βιλνιους.αν και ηπια εγω..ρισκαρα! :P ταριφα παζαρι για αεροδρομιο.νομιζω με 25λιτας με πηγε απο 40 που ζητουσε.χμμ... τι αλλο..δεν ειναι μεγαλη χωρα οποτε αποστασεις μικρες σε γενικες γραμμες οπως και πολεις μην περιμενεις αθηνα σε καμια περιπτωση(οχι οτι μενω αθηνα).βιλνιους πολυ ησυχη πολη καθημερινη μερα,ουτε κορνα ουτε τπτ.ποσες μερες θα πας?να ρωτησω κτ λιθουανους που κρατησα επαφη και τι ειδους διακοπες θες να κανεις.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι θέλω να πάω με την κοπελα μου γενικά εχει δραστηριότητες;γραφικό μέρος μου φένεται πάντως απο ψώνια ;γυρωωστις 3-4 ημερες σίγουρα

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.μεσα φλεβαρη θα παω αεροπορικως Βουδαπεστη και επειδη θελω να παω και Πραγα κανονισα η επιστροφη μου ναναι απο Πραγα για να μη γυρναω παλι Βουδαπεστη
Θελω να παω με τραινο απο τη βουδαπεστη στη πραγα αλλα επειδη θα γυρισω στην ελλαδα απο Πραγα δεν γινεται να μην τυχων δε βρω εισητηρια για το τραινο.οποτε να τα κλεισω online για σιγουρα?
Επειδη δε ξερω τι κ πως παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει τι να κανω...

Δημοσ.

Τι παίζει με τα links του booking? Μήπως είσαι συνεργάτης και γράφεις δήθεν απορίες για να σπαμάρεις;

Δεν εχω ιδεα πως εγιναν αυτα τα λινκς.παρακαλω αν θελει καποιος mod ας τα σβησει.

Στο τοπικ τωρα, οι αποριες μου παραμενουν....

• Moderators
Δημοσ.

Εχουμε να προτεινουμε κανενα ξενοδοχειο για Λονδινο με τρεις βασικες προυποθεσεις?

1. Καθαρο

2. Να μη χρειαζεται να κοιτας πισω σου συνεχεια για να φτασεις (να μην ειναι δλδ σε κακοφημη περιοχη)

3. Οικονομικο

Με αυτη τη σειρα :)

Δημοσ.

Γενικά για οικονομικά ξενοδοχεία εντός "κέντρου" Λονδίνου, κοίτα γύρω απο Hyde Park και Kensington. Λίγο παραπέρα θα βρεις και το notting hill που και εκεί είναι αρκετά καλά και ψιλο φθηνά!

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πας να κάνεις στη Χάγη;; Το έχω ξανακούσει από άλλους αυτό που προσπαθούν να πάνε κάπου πιο εναλλακτικά από τον τοπ προορισμό (Αμστερντάμ εν προκειμένω) και μερικές φορές συμφωνώ, αλλά στο συγκεκριμένο υπάρχει λόγος που πάνε όλοι Αμστερντάμ και κανένας Χάγη. Για τουρισμό δεν αξίζει τίποτα άλλο στην Ολλανδία και αν τόσο πολύ θες να δεις την ολλανδική βουλή, πήγαινε μια ημερήσια εκδρομή

Δημοσ.

Καλημερα χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εχω σκαλωσει...5-6μερες Ευρωπη με την κοπελα μου τι προτεινεται? Περιοδο Μεσα/Τελη Μαρτιου - Αρχες/Μεσα Απριλιου ( Με λιγο λογια πριν το πασχα).

Δεν ειμαστε πολυ των μουσειων,απλα θελουμε μια ομορφη πολη,για βολτες,ομορφους δρομους,πλατειες,μαγαζια και σχετικα φτηνη.Δηλαδη Παρισι θα ηταν τελεια επιλογη αλλα νομιζω ανεβαινει πολυ το budget(κανα 700-800/ατομο συνολικα λεω να διαθεσουμε)...Επισης Εκτος ειναι Ισπανια(γενικα),Ρωμη απο Ιταλια και Αγγλια επειδη πηγα προσφατα.Επισης θελουμε σχετικα καλο καιρο εκεινη την περιοδο,δεδομενα ελλαδας αντε και πιο κατω,σιγουρα οχι πολλες βροχες.

Δικες μου σκεψεις, Πορτογαλια(Λισσαβονα ή Οπορτο) , Μαλτα, Νοτια Γαλλια(?) , Κεντρικη-Βορεια Ιταλια , Αμστερνταμ , Βουδαπεστη

Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις προτασεις σας.

επισης αυτο,too good to be true λετε?

Link.png Site: 5 ημέρες Άμστερνταμ, απευθείας από Χανιά με 350 ευρώ το άτομο..
Δημοσ.

Μπορειτε να μου δωσετε μερικες ιστοσελιδες απο καλα ταξιδιωτικα γραφεια της αθηνας, που να βγαζουν συνεχεια προσφορες-πακετα για διαφορους ευρωπαϊκους προορισμους;

Για να δειτε τι εχω στο μυαλο μου, οριστε, κατι σαν αυτο

http://www.cdftravel.gr/index.php

αλλα ομως να εχει εδρα-πακετα κυριως απο αθηνα (το συγκεκριμενο εχει κυρίως απο βορεια ελλαδα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...