Tablet Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλά, εσύ γνωρίζεις καλύτερα από εμένα που έχω ζήσει εκεί. Το λέω γιατί έχω πάει σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ με 30€ to άτομο με πρωινο απλα δε μπορώ να θυμηθώ πιο ήταν..
manbook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το λέω γιατί έχω πάει σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ με 30€ to άτομο με πρωινο απλα δε μπορώ να θυμηθώ πιο ήταν.. Πάντως για να μη θυμάσαι,θάπινες τα κέρατά σου. 1
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το λέω γιατί έχω πάει σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ με 30€ to άτομο με πρωινο απλα δε μπορώ να θυμηθώ πιο ήταν.. Και ήταν και ξενοδοχείο, και μέσα στο Άμστερνταμ, και ήταν και καλό, χωρίς μπόχα, ή εξωτερική τουαλέτα... Μάλιστα....πολλούς μπάφους έκανες, δεν εξηγείται αλλιώς.
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το λέω γιατί έχω πάει σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ με 30€ to άτομο με πρωινο απλα δε μπορώ να θυμηθώ πιο ήταν.. (Λιγα) τετοια θα μπορουσαν να βρεθουν, μα παντα ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας Και στο Παρισι ακομη, μπορει να σου κληρωσει ετσι ξενοδοχειο (αν δεν εχεις βασικα προβλημα με την γειτονια που θα βρεθεις!) ~ ~ ~ ~ Διαφορετικα... μινόρε μαγκες
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 (Λιγα) τετοια θα μπορουσαν να βρεθουν, μα παντα ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας Και στο Παρισι ακομη, μπορει να σου κληρωσει ετσι ξενοδοχειο (αν δεν εχεις βασικα προβλημα με την γειτονια που θα βρεθεις!) ~ ~ ~ ~ Διαφορετικα... μινόρε μαγκες Το Παρίσι είναι πολύ πιο φθηνό στα ξενοδοχεία. Καμία σχέση. Με 50 ευρώ ανετότατα βρίσκεις ωραίο δωμάτιο που δεν θα σου πάρει τ'αυτιά η γκόμενα. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εγω για 30 ειπα @ Παρισι -ωραια φαση: οταν βγαινεις απο το hotel τα ματια σου 1000φυλαγεσαι απο, νταβατζηδες, πορτοφολαδες, τρελαμενους Προφητοπιστους κ.λπ. Αν θελετε να χωρισετε την πατε εκει @ διακοπες -αν δεν σας αφησει μετα, τι να πω
Tablet Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Και ήταν και ξενοδοχείο, και μέσα στο Άμστερνταμ, και ήταν και καλό, χωρίς μπόχα, ή εξωτερική τουαλέτα... Μάλιστα....πολλούς μπάφους έκανες, δεν εξηγείται αλλιώς. Ήταν κοντα στη Leidgeplein με ένα τραμ δηλαδή και 4-5 στάσεις δεν εννοώ κέντρο dam square άντε να ήταν 35 ξέρω γω το δωμάτιο(τρίκλινο) αλλά όχι παραπάνω..
Lucifer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 α) Δεν υπάρχει χειρότερο value for money διαμονής από το Παρίσι. β) Εγώ είχα μείνει στο Best Western Dam Square Inn (πρώην Tulip Inn) αλλά βλέπω έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές. Τσέκαρε το flying pig, είναι χοστελιά αλλά έχει καλές κριτικές και είναι στο μπάτζετ σου.
Anubis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Έχω μείνει στο flying pig, βέβαια μείναμε μεγάλη παρέα, είχαμε δωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο. Καθαρό ήταν, πρωινό τα βασικά, οχι σουπερ ντουπερ wow αλλά κάτι τρώγαμε. Γενικά φθηνό, με τα απολύτως απαραίτητα.
kalogeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 α) Δεν υπάρχει χειρότερο value for money διαμονής από το Παρίσι. Δεν έχω πάει Παρίσι, αλλά πιστεύω ότι το χειρότερο value for money είναι στη Ρώμη. 1
Tenshi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω πάει Παρίσι, αλλά πιστεύω ότι το χειρότερο value for money είναι στη Ρώμη. Αν μιλάμε μόνο για διαμονή,ναι.Να πέσεις σε περίοδο με events,στο ιστορικό κέντρο και τα 3* ξενοδοχεία θα βαράνε 300αρες περ ναίτ σε τρίκλινο. Ένδυση-υπόδησή-φαγητό,στα ίδια με εμάς ή και ελαφρώς πιο τσιμπημένες οι τιμές.Τα μαγαζιά στους δρόμους γύρω απο την Piazza del Popolo,για κάποιο λόγο μου θύμιζαν έντονα την Ερμού.
Lucifer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω πάει Παρίσι, αλλά πιστεύω ότι το χειρότερο value for money είναι στη Ρώμη. Είναι ντέρμπυ, έχεις δίκιο. Το πρόβλημα της Ρώμης είναι το ίδιο με της Αθήνας, δεν υπάρχει σοβαρή ποικιλία ξενοδοχείων μοιρασμένων στην πόλη. Στο φυσιολογικό εύρος τιμών είναι όλα κοντά στον βρωμερό σταθμό και όσο απομακρύνεσαι, οι τιμές ανεβαίνουν.
athlios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Τι εννοειτε με το "φυσιολογικο εύρος τιμων" ? (για ενα δικλινο, καθαρο και σε σχετικα κεντρικο σημειο/ευκολη προσβαση σε μετρο)
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 60-80 το δίκλινο χωρίς σαφάρι κατσαρίδας.
leonidas_fs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Σκεφτόμαστε να πάμε με την κοπέλα μου 3 Ιανουαρίου για κανα 4-5 μέρες σε μια απο τις παρακατω χώρες. Τι θα προτείνατε εσεις;; Ρωμη vs Βουδαπέστη vs Παρίσι (Οποιαδήποτε άλλη πρόταση για ενα ζευγάρι, δεκτή!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις