mouti Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παίδες...!ήθελα την γνώμη σας για διαδρομές με αμάξι(κάτι σαν roadtrip)τώρα για τα Χριστούγεννα...μαζευτήκαμε 4 παιδιά και είπαμε αντί για εξωτερικό να πάμε έτσι σε αρκετά μέρη με τ αμάξι για διακοπές Χριστουγέννων...οποιαδήποτε ιδέα δεκτή!!!!πείτε μου και για περιοχές μεμονωμένες και ίσως κρατήσω ότι μ κινήσει τ ενδιαφέρον και κάνω εγώ μια διαδρομή... Ακούω ιδέες! Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
John323 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν πατε να ριξετε καμια γκομενα λεω γω... Τεσπα αμα θες διαδρομες και ψηνεστε να μεινετε και σε ξενοδοχειο για Χριστουγεννα λεει να γυρισετε τα ορεινα της Ηπειρου (ζαγοροχωρια, φαραγγι βικου, Συρρακο κτλ κτλ), προς ορεινα του νομου Μαγνησιας επισης λεει ενω απειρα ωραια μερη εχει και η Πελοποννησος.
mouti Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 2 ζευγάρια είμαστε...;-) Πελοποννήσο το σκέφτηκα γιατί είναι γνωστός ο γύρος της Πελοποννήσου αλλά δεν είναι λίγο of season τώρα; Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App
kostask91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι να πας roadtrip χειμωνιατικα . Κρατηστε το για ανοιξη.
John323 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Πελοποννήσο το σκέφτηκα γιατί είναι γνωστός ο γύρος της Πελοποννήσου αλλά δεν είναι λίγο of season τώρα; Νομιζω Καλαβρυτα, Μονεμβασια και χειμωνα ειναι πολυ ομορφα να πατε, να δειτε και χιονι. Εχει κι αλλα πολλα ομορφα ορεινα χωρια η Πελοποννησος. Δεν ειναι να πας roadtrip χειμωνιατικα . Κρατηστε το για ανοιξη. Δεν ειναι συνταξιουχοι, νεοι ανθρωποι ειναι. Μια χαρα ειναι για roadtrip αρκει να το οργανωσουν λιγο. 2 ζευγάρια είμαστε...;-) Σωστος, τωρα ειδα την φωτο σου.
*nenya* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Έκλεισα tickets, Δεκέμβρη πετάω για Edinburgh Προτάσεις ευπρόσδεκτες: από κανα φθηνό, καθαρό bnb μέχρι pubs, συγκοινωνίες κλπ. Δεν έχω ξαναπάει και θα μ'άρεσε να διαβάσω γνώμες ατόμων που ξέρουν από Εδιμβούργο.
noob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Έκλεισα tickets, Δεκέμβρη πετάω για Edinburgh Προτάσεις ευπρόσδεκτες Πάρε με μαζί σου :Ρ
leleo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Έχει επιχειρήσει κανείς να ταξιδέψει με συνεχόμενες πτήσεις με ryanair? Δεν λέω για τράνζιτ, η ryanair δεν πουλάει ενιαία εισητήρια, εννοώ να πάω εγώ παρίσι πχ αλλά μέσω μιλάνου, και οι δύο πτήσεις με ryanair και ξεχωριστά εισητήρια τόσο στην επιστροφή όσο και στον γυρισμό.
gang Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν κάνω λάθος αυτό το πράγμα έκανε ενα φιλαράκι. Πήγε Μιλάνο και από κει Πορτογαλία με ξεχωριστές πτήσεις..
8-bitMUSIC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για σε όλους στο σχολείο λέμε πως θα παμε πενταημερη στην Βενετία (θα κάτσουμε λίγο και στην Ρώμη) Είναι ωραία εκει?? Αξίζει να πάμε η όχι?? εννοώ έχει πάει κανείς απο εσάς Βενετία ή Ρώμη?? ή να πάμε κάπου αλλού απο λεφτα λέει θα είναι απο 200€- μέχρι καπου 280 το πολύ( ξενοδοχείο,αεροπλάνο κλπ) Μετά άντε να πάρεις και 200€ να ψωνεισης(σουβενίρ :Δ να φας κάπου και τέτοια) Εγω θα πάω αμα γίνει γιατί λέω μία φορά θα εχεις την ευκαιρία να δέις και κάτι άλλο εκτός Ελλάδας(Εγω εχω παει Εξωτερικο αλλα καθόλου Ιταλία) αλλα για τους περισσότερους μάλον θα ειναι η μοναδική ευκαιρία :π.. Sent from my iPad using Insomnia
cris41 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για σε όλους στο σχολείο λέμε πως θα παμε πενταημερη στην Βενετία (θα κάτσουμε λίγο και στην Ρώμη) Είναι ωραία εκει?? Αξίζει να πάμε η όχι?? εννοώ έχει πάει κανείς απο εσάς Βενετία ή Ρώμη?? ή να πάμε κάπου αλλού απο λεφτα λέει θα είναι απο 200€- μέχρι καπου 280 το πολύ( ξενοδοχείο,αεροπλάνο κλπ) Μετά άντε να πάρεις και 200€ να ψωνεισης(σουβενίρ :Δ να φας κάπου και τέτοια) Εγω θα πάω αμα γίνει γιατί λέω μία φορά θα εχεις την ευκαιρία να δέις και κάτι άλλο εκτός Ελλάδας(Εγω εχω παει Εξωτερικο αλλα καθόλου Ιταλία) αλλα για τους περισσότερους μάλον θα ειναι η μοναδική ευκαιρία :π.. Sent from my iPad using Insomnia Εκδρομες στο σχολειο.. Η κλεψια. Κατι 600αρια κλπ για να πανε και οι καθηγητες δωρεαν. Ενα ταξιδι που θα μπορεσεις να το κανεις σε 2 χρονια με λιγους φιλους χωρις περιορισμους και να σου βγει στα μισα. Τεσπα ωραια φαση η εκδρομη. Αν δε σκεφτεσαι τα λεφτα να πας.
*nenya* Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πείτε ρε παιδιά για Εδιμβούργο τπτ :/ Επίσης, οι πρίζες είναι ίδιες με της Αγγλίας ή θα χρειαστώ διαφορετικό αντάπτορα; Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App
revolver1990 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα χρειαστείς μετατροπέα...η τάση είναι ίδια...ο μετατροπέας κάνει 3-5 ευρώ,το λεωφορείο περίπου 1,5 λίρες,το ταξί είναι πολύ ακριβό.Από φαγητά δεν ξέρω ακόμα πολλά αλλά ντόπιοι και έλληνες λένε ότι το fish and chips είναι safe choice....όσο χάλια και να είναι θα τρώγεται....και είναι και φτηνό.
tehAllantin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Έκλεισα tickets, Δεκέμβρη πετάω για Edinburgh Προτάσεις ευπρόσδεκτες: από κανα φθηνό, καθαρό bnb μέχρι pubs, συγκοινωνίες κλπ. Δεν έχω ξαναπάει και θα μ'άρεσε να διαβάσω γνώμες ατόμων που ξέρουν από Εδιμβούργο. ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις