jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Βρήκα για Αθηνα-Φρανκφούρτη 7/5 και επιστροφή 20/5 Φρανκφούρτη-Αθήνα μεσω του site της Lufthansa στα 370€. Κοιταξα στο bahn εδω και δεν καταλαβα και πολλα: http://www.bahn.com/i/view/GBR/en/prices/germany/rail_and_fly.shtml Με ενδιαφερει οταν θα φτασω Φρανκφουρτη να παω με το τρένο Βρεμη και την ημερα που ειναι η επιστροφη να παω με το τρενο απο εκει που θα ειμαι Φρανκφουρτη για να φυγω. Με βαση αυτο που μου ειπες με το Rail & Fly ειναι δωρεαν τα εισητιρια του τρενου που θελω η οχι?? Τα φωτα σου φιλε γιατι πρεπει να τα κλεισω οσο πιο αμεσα και οικονομικα γινεται
cris41 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αρα θες να πας στη Βρεμη σωστα; Και οχι στη Κολονια. Αμα θες να πας Βρεμη απεκλεισε εντελως την Φρανκφουρτη γιατι ειναι μακρια. Συγγνωμη ψαχνεις απο τωρα για τον επομενο Μαιο; Σε ενα χρονο δηλαδη; Εχει παρομοιο και η German Wings http://www.germanwings.com/en/Top-Offers/Train-tickets.htm Απευθειας πτηση για Βρεμη δε βρηκες;
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Λάθος μου το 7/5 και το 20/5, Αυγουστο εννοω, τον επομενο μηνα δηλαδη...
cris41 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Tσεκαρε στο http://www.edreams.net/ αθηνα-βρεμη πηγαινε ελα εβγαλε 360€. Επισης εδω http://gr.skyscanner.com/
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι στο πήγαινε θελω να παω Βρέμη και στο γυρισμο να γυρισω από Κολονία ή Ντίσελντορφ. Εχω βρει με τη tui τα πιο φτηνα αλλα δεν βολευει με τιποτα η επιστροφη γιατι ειναι 6 το πρωι απο κολονια... Ενω στο πηγαινε φτανω κολονια και παιρνω το τρενο και παω βρεμη με 40€.
cris41 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εχεις τσεκαρει και ημερομηνιες +-1 ή δε μπορεις καθολου; Το αεροδρομιο της Κολονιας να εχεις υποψιν οτι ειναι μακρια απο τη πολη και ειδικα αν φυγεις 6 το πρωι θα πρεπει να φυγεις με το νυχτερινο τρενο απο τη πολη για αεροδρομιο γυρω στις 2 και κατι.
V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι στο πήγαινε θελω να παω Βρέμη και στο γυρισμο να γυρισω από Κολονία ή Ντίσελντορφ. Εχω βρει με τη tui τα πιο φτηνα αλλα δεν βολευει με τιποτα η επιστροφη γιατι ειναι 6 το πρωι απο κολονια... Ενω στο πηγαινε φτανω κολονια και παιρνω το τρενο και παω βρεμη με 40€. Ισως θα ήταν καλύτερα να κλείσεις άφιξη κατευθείαν Βρέμη και αναχώρηση από Κολονία ή Düsseldorf, ακόμα και από διαφορετικές σελίδες/εταιρίες αν δε βρεις από την ίδια, ώστε να αποφύγεις το επιπλέον ταξίδι με το τρένο που είναι και ακριβό. Επίσης έχε υπόψιν σου και το αεροδρόμιο του Dortmund που είναι σχετικά κοντά στις τελευταίες 2 πόλεις.
donpaganistis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καποιος Βολιωτης για προτασεις φαγητου; Θα βρισκομαι στο Βολο τον Ιουλιο. Περα απο Rainbow και τα κλασικα τσιπουραδικα μπροστα στο λιμανι (δεν πινω τσιπουρο), εχετε να προτεινετε κανενα καλο (στη γευση και στην τσεπη) εστιατοριο εντος Βολου;
flo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ Δημητριάδος 186 Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημάρχου Γεωργιάδου 156 Πλαγίως Κονταράτου & Σκύρου Χαλιαμπάλιας Κονταράτου 8 Σου εγραψα για εστιατορια, οχι οπως rainbow ομως
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιος που να εχει παει προσφατα USA να μου πει ποσο καιρο θελει περιπου για να βγει αυτη η ETSA (που ειναι ουσιαστικα η αδεια αντι για βιζα)...
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιος που να εχει παει προσφατα USA να μου πει ποσο καιρο θελει περιπου για να βγει αυτη η ETSA (που ειναι ουσιαστικα η αδεια αντι για βιζα)... χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω την κανεις ηλεκτρονικα τις τελευταιες μερες πριν το ταξιδι (72 ωρες πριν)
Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 αθήνα κέντρο που να ψάξω για οικονομικό ξενοδοχείο σε "ασφαλή" περιοχή; έχω χρόνια να πάω
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Αθήνα κέντρο οικονομικά και ασφαλή περιοχή δεν γίνεται
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ομόνοια και μεταξουργείο είναι φθηνά και βολικά λόγω μετρό Τώρα το "ασφαλή περιοχή" είναι υποκειμενικό, δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα πάντως
Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 ομόνοια είχα πάει και δεν με ενθουσιάσε... μεταξουργείο καλύτερα; πλάκα να φανταστώ πολύ πιο καλά ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις