*nenya* Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Φέτος δεν θα καταφέρω να πάω Σκύρο και με πιάνει ήδη νοσταλγία...οπότε ανέβασα βιντεάκι με διάφορες φωτογραφίες.
john1987 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδια θελω να παω με την κοπελλα μου διακοπες 4-5 μερουλες σε κοντινο νησι με ομορφες παραλιες για αραγμα και οχι πολλη οδηγηση!Σκεφτομαι Σιφνο ή Σκοπελο!Καμμια αλλη προταση?!Τελη Ιουλιου λεμε!
linuslost Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παιδια θελω να παω με την κοπελλα μου διακοπες 4-5 μερουλες σε κοντινο νησι με ομορφες παραλιες για αραγμα και οχι πολλη οδηγηση! Σκεφτομαι Σιφνο ή Σκοπελο!Καμμια αλλη προταση?!Τελη Ιουλιου λεμε! Κοντινο νησι απο που? Παντως Σκοπελο ειχα παει πριν 4 χρονια και ειναι φοβερα! Αμα θελεις ηρεμα πραγματα και ομορφες παραλιες πηγαινε εκει!
cris41 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παιδια θελω να παω με την κοπελλα μου διακοπες 4-5 μερουλες σε κοντινο νησι με ομορφες παραλιες για αραγμα και οχι πολλη οδηγηση! Σκεφτομαι Σιφνο ή Σκοπελο!Καμμια αλλη προταση?!Τελη Ιουλιου λεμε! Αλοννησος!
headbanger Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 φθηνό rent a car κατά προτίμηση Βόρειο;;; λέω να νοικιάσω κάνα convertible να μην λιώσω το καημένο Matiz του πατέρα μου.
john1987 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κοντινο δεν εννοω υδρα/σπετσες αλλα σχετικα κοντα στην Αθηνα δλδ σε ακτινα 5 ωρων ας πουμε!Στην Αλλονησο με προβληματιζει μηπως λογω μεγεθους εχει πολλη οδηγηση
Hamurabi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καταρχας σε πιο μερος εισαι; Ευβοια εμενα που πηγα μαρεσε αλλα ενταξει. Τσεκαρε Ναυπλιο επισης. ΑΘηνα μενω. Ναυπλιο εχει μερη ησυχα χωρις πολυ κοσμο? Οποτε παω χαμος γινεται
arsenal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παιδια στο Καιρο,Τελ αβιβ γενικα προς Αίγυπτο μερια ειναι ωραια?εισητηρια αεροπλάνουν ειναι φτηνα?
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ρε συ arsenal, άλλο Κάιρο, άλλο Τελ Αβίβ. Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος τι ρωτάς.
FilipposMD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλά, δε σε μάλωσα κιόλας, αλλά είναι σα να ρωτάς "Δυτική Ευρώπη, για πείτε". Δε θα πάρεις πληροφορίες της προκοπής. Για Αίγυπτο θα είχα τις επιφυλάξεις μου πάντως αυτήν την εποχή. Δεν ξέρεις πότε θα γίνουν τίποτα διαδηλώσεις πάλι.
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Στροφή 180° και τελικά με κόβω Θάσο Ανυπομονώ να βουτήξω εδώ Σκόπελο τελικά -.- Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2013 από Pa0ki
alipkok Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Θελω να πάω Θάσο με την γυναίκα μου και το παιδι μου(εχω ξαναπάει).Ψάχνωντας στο booking.com για ενα studio αξιοπρεπές και κοντά στη θάλασσα νομίζω οτι οι τιμές είναι αρκετά υψηλές τηρουμένων των συνθηκων.Η εποχή που ενδιάφερομαι είναι ναι μεν η πιο τουριστική (τελη Ιούλιου αρχές Αύγούστου) αλλά οι τιμές νομίζω είναι πρό κρίσης...Εχει κανείς υπόψιν κάποιο εναλλακτικό site; Ευχαριστώ
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και γω από booking κλείνω Σε σχέση με άλλους προορισμούς που κοίταξα πάντως η Θάσος έχει πιο φθηνές επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις