cris41 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Φακ Και είμαι τέρμα ψημένος Tσεκαρε αλοννησο. Νοικιαζετε και μια γουρουνα και εισαστε κομπλε.
breezernik Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια ..ηθελα να ρωτησω το εξης..τον Αυγουστο σκεφτομαστε με τη συζυγο να παμε στο μαιαμι να δουμε κατι συγγενεις αλλα και να γυρισουμε και σ'αλλα μερη..εχω ακουσει οτι αν κλεισεις εισητηρια καιρο πριν η απο ιντερνετ κερδιζεις αρκετα χρηματα..ξερει κανεις πως γινεται αυτο και που?αν υπαρχει καποια σελιδα αξιοπιστη που γνωριζετε θα το εκτιμουσα.Επισης πληρωμη σε μετρητα καθως δεν διαθετω πιστωτικη..με μια προχειρη ερυνα που εκανα σημερα το πρωι σε ενα πρακτορειο μου βγαινει με επιστροφη και οι 2 μαζι 2150 ευρω μεσω Μαδριτης και μου φαινεται αρκετα καλη τιμη
cris41 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 καλησπερα παιδια ..ηθελα να ρωτησω το εξης..τον Αυγουστο σκεφτομαστε με τη συζυγο να παμε στο μαιαμι να δουμε κατι συγγενεις αλλα και να γυρισουμε και σ'αλλα μερη..εχω ακουσει οτι αν κλεισεις εισητηρια καιρο πριν η απο ιντερνετ κερδιζεις αρκετα χρηματα..ξερει κανεις πως γινεται αυτο και που?αν υπαρχει καποια σελιδα αξιοπιστη που γνωριζετε θα το εκτιμουσα.Επισης πληρωμη σε μετρητα καθως δεν διαθετω πιστωτικη..με μια προχειρη ερυνα που εκανα σημερα το πρωι σε ενα πρακτορειο μου βγαινει με επιστροφη και οι 2 μαζι 2150 ευρω μεσω Μαδριτης και μου φαινεται αρκετα καλη τιμη http://www.edreams.com/ & http://gr.skyscanner.com/ τσεκαρε εδω που εχει ολες τις εταιριες. Αλλα θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις μια πιστωτικη γιατι μερικες προσφορες συμφαιρουν. Μου ειχε ερθει προσφατα απο Turkish Newsletter γυρω στα 790€ το ατομο για μαιαμι και 500κατι για Νεα Υορκη.
taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Καλημέρα σε όλους!!! Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται διαβατήριο ή μπορείς να πας μόνο με την ταυτότητα στην Πράγα??? Και κάτι άλλο...Οι στρατιωτικοί μπορούν να πάνε με ταυτότητα ή αυτοί χρειάζονται διαβατήριο ??? Ευχαριστώ!!
kalogeros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Η Τσεχία είναι στις χώρες που έχουν υπογράψει τη συνθήκη Σέγκεν, άρα δεν χρειάζεσαι διαβατήριο. Στο επιβεβαιώνω, γιατί το 2005 που είχα πάει, είχα μπει στη χώρα με την ταυτότητά μου. Για αυτό που ρωτάς για τους στρατιωτικούς δεν είμαι 100% σίγουρος, για αυτό καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος.
linuslost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Καλημέρα σε όλους!!! Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται διαβατήριο ή μπορείς να πας μόνο με την ταυτότητα στην Πράγα??? Και κάτι άλλο...Οι στρατιωτικοί μπορούν να πάνε με ταυτότητα ή αυτοί χρειάζονται διαβατήριο ??? Ευχαριστώ!! Χρειαζονται διαβατηριο... Πριν 1 μηνα πηγαν στο εξωτερικο φιλοι μου, σε χωρα που μπορεις να πας μονο με ταυτοτητα, και αυτοι εβγαλαν αναγκαστικα διαβατηριο!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Χρειαζονται διαβατηριο... Πριν 1 μηνα πηγαν στο εξωτερικο φιλοι μου, σε χωρα που μπορεις να πας μονο με ταυτοτητα, και αυτοι εβγαλαν αναγκαστικα διαβατηριο! Δεν υπαρχει αυτο που λες, εκτος αν πηγαν απο βαλκανια με λεωφορείο και πάλι παιζει να πας χωρις.
linuslost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ε πως δεν υπαρχει? Ολλανδια πηγαν με αεροπλανο και δεν μπορουσαν να χρησιμοποιησουν στρατιωτικη ταυτοτητα και εβγαλαν διαβατηριο.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 α οκ, το πιθανότερο ειναι η στρατιωτική ταυτότητα να ειναι στα ελληνικά και ουσιαστικά να ειναι ενα άκυρο διεθνώς έγγραφο.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω τι παίζει με τη στρατιωτική ταυτότητα, εγώ έχω πάει με κανονική με λατινικούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Για την ακρίβεια, ακόμα και με το καινούριο δίπλωμα οδήγησης.
Hamurabi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παιδια ψαχνω αμεσα κοντινα μερη να παω διακοπες με γυναικα και παιδι. Θελω ησυχο μερος με αμουδερη παραλια, ταβερνουλες καμια καφετεριουλα ομορφα και ωραια. Σκεφτομουν για Ευβοια που ειναι και κοντα. πειτε μερικα τετοια μερη στην ευβοια να ψαξω. α και αν γινεται να μην εχει παγωμενα νερα για το παιδι.Ζηταω πολλα το ξερω :-p
cris41 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 παιδια ψαχνω αμεσα κοντινα μερη να παω διακοπες με γυναικα και παιδι. Θελω ησυχο μερος με αμουδερη παραλια, ταβερνουλες καμια καφετεριουλα ομορφα και ωραια. Σκεφτομουν για Ευβοια που ειναι και κοντα. πειτε μερικα τετοια μερη στην ευβοια να ψαξω. α και αν γινεται να μην εχει παγωμενα νερα για το παιδι.Ζηταω πολλα το ξερω :-p Καταρχας σε πιο μερος εισαι; Ευβοια εμενα που πηγα μαρεσε αλλα ενταξει. Τσεκαρε Ναυπλιο επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις