koproskylo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι ιδιαίτερα. Αλλά το έχουν με την παντομίμα. Σίγουρα μιλάνε περισσότερα από τους Λετονούς και τους Βούλγαρους λόγω τουρισμού. Για ενδεικτικό κόστος, εδώ είσαι: http://www.numbeo.co...layCurrency=EUR πολύ χρήσιμο σαιτ σε καλό επίπεδο βλέπω τις τιμές να σε ρωτήσω κάτι άλλο ποιες πόλεις από αυτές που αναφέρει ο FilipposMD πιστεύεις οτι αξίζουν παραπάνω απο 1 2 μέρες συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα ο ενθουσιασμός του πρώτου ταξιδιού μονος δεν παλεύεται.
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 1-2 είναι αυτό ή 12; 12 μέρες μόνο η Βιέννη αξίζει, Πράγα δώσε 2 γεμάτες, Μπρατισλάβα πετάξου μονοήμερη από Βιέννη, Κρακοβία δεν έχω πάει.
koproskylo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 1-2 είναι αυτό ή 12; 12 μέρες μόνο η Βιέννη αξίζει, Πράγα δώσε 2 γεμάτες, Μπρατισλάβα πετάξου μονοήμερη από Βιέννη, Κρακοβία δεν έχω πάει. 1-2 είναι. οπότε λες να υπολογίσω 6-7 μέρες Βιένη(1 Μπρατισλάβα) και οτι μείνει απο χρήματα για Τσεχία. καλό μου ακούγεται
Hamurabi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καιγω για Βιεννη-Μπρατισλαβα ετοιμαζομαι να κλεισω εισητηρια... καμια προταση για value for money ξενοδοχειο στο κεντρο της βιεννης,ναναι λιγο ομορφο...; επισης μια πολυ σημαντικη ερωτηση: μπορω να κλεισω ξενοδοχειο απο booking.com με χρεωστικη καρτα ή πρεπει αναγκαστικα να εχω πιστωτικη;
Hamurabi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια για Βιεννη αρκει ταυτοτητα ή θελω διαβατηριο;
athlios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρες καλα τις γωνιες και γραφεις εδω; Hamu η ταυτοτηα αρκει.
Hamurabi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια κατι ακομα, απο Βιεννη θα πεταχτω και Bratislava. Περπατιεται αυτη; ειναι μικρη;
athlios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Περπατιεται γενικα εχει και κατι τραμ ξερωγω.
Hamurabi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Για μενα που θα παω ημερησια στη Μπρατισλαβα τι αξιζει να δω;
Lucifer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Βιέννη μείνε στο Wombat's The Lounge. Όσες φορές έχω πάει, δεν έχει υπάρξει καν λόγος να ψαχτώ για αλλού. Αξιοπρεπέστατο, value for money, σε πολύ βολικό σημείο. Αν μείνεις εκεί, θα φας και στο Mozart Stube είναι δυό στενά παραδίπλα και θα φας Zwiebelrostbraten. Μπρατισλάβα θα δεις κάστρο και βόλτα στην παλιά πόλη, τίποτα περισσότερο. Αν θες, κόψε από τη βόλτα και πήγαινε στο παραδίπλα κάστρο, το Devin. Είναι μεγάλο, σχετικά ερειπωμένο αλλά πολύ πιο όμορφο από της Μπρατισλάβας. Μην πάρεις λεωφορεία και μαλακίες, 14 ευρώ πήγαινε-έλα είναι με το τραίνο.
capten- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε γαμώτο μου θα με τρελάνετε. Αυτό που αξίζει στη Μπρατισλάβα είναι οι Σλοβάκες.Μαζί με τις Τσέχες οι πιο υπέροχες γυναίκες στο κόσμο. Τι διαβάζω ρε γαμώτο μου? .Κάστρα και λοιπές ανοησίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις