takiss!! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 θα μπορούσε κανείς να μου πει πως μπορώ να βρίσκω φθηνά ταξίδια τύπου all inclusive για εξωτερικό πχ αμστερνταμ; τα ταξιδια αυτα τυπου all inclusive τι περιλαμβάνουν; ευχαριστώ
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 θα μπορούσε κανείς να μου πει πως μπορώ να βρίσκω φθηνά ταξίδια τύπου all inclusive για εξωτερικό πχ αμστερνταμ; τα ταξιδια αυτα τυπου all inclusive τι περιλαμβάνουν; ευχαριστώ Σιγουρα οχι τα γαρα σου..
Plug Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 παιδιά,θα πάω σκιαθο,θασο,κερκυρα,εχετε να μου προτείνετε παραλίες,μερη για φαγητο,ποτο κλπ;
ultrobyr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Σορρυ για την ψιλοακυρη ερωτηση υπαρχουν καποιου ειδους site του στυλ σε γνωριζω βλεπω τι ανθρωπος εισαι κτλ και αν θες να ερθεις στην χωρα μου για διακοπες η whatever τελοσπαντων σε φιλοξενω σπιτι μου αρκει να γραψεις καποια καλη κριτικη για εμενα ωστε να μπορουν να με φιλοξενησουν σε αλλη χωρα η ακομα και εσυ στην δικη σου χωρα?? Θυμαμαι αρκετα παλια καποια συναδελφος απο την δουλεια φιλοξενουσε μεσω τετοιου site 2 κοπελες γιαπωνεζες μια αλλη φορα κατι δανεζες,μια κολομβιανη κτλ (συνηθως ατομα του ιδιου φυλου) και η ιδια πηγαινε με τον ιδιο τροπο διακοπες και εμενε στο σπιτι τους και παει λεγοντας.. Παιζει κανενα τετοιο site?
FilipposMD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Καμιά πρόταση για να φύγω από Αθήνα αύριο το πρωί με τη γυναίκα για Σ/Κ; Όχι πλοίο, ένα δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα και ησυχία. Για άραγμα, μπάνιο και ύπνο. Τίποτα προς Εύβοια σκέφτομαι, αλλά δεν έχω ιδέα!
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Καμιά πρόταση για να φύγω από Αθήνα αύριο το πρωί με τη γυναίκα για Σ/Κ; Όχι πλοίο, ένα δωμάτιο μπροστά στη θάλασσα και ησυχία. Για άραγμα, μπάνιο και ύπνο. Τίποτα προς Εύβοια σκέφτομαι, αλλά δεν έχω ιδέα! Λουτράκι.....νοικιάζεις hotel room πάνω στην παραλία, περνάς ήσυχα και αν βαρεθείς το relaxing λίγο πιο πέρα βρίσκεις το cocoon να γουστάρεις Για Εύβοια μόνο Χαλκίδα ξέρω να σου πω. Αράζεις στην πόλη και 10 λεπτά μακριά σου υπάρχει ο Ιππόκαμπος/ Αλυκές να απολαύσεις μπανάκι στην πιο τέλεια παραλία/θάλασσα σε κοντινή της Αθήνας απόσταση. Και τα δυο αγαπημένοι προορισμοί εξίσου.
ask Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 χαλκιδικη παουα ενοειται...ρουλζ ολ! αλλα πηγα αι γιαννη στο πηλιο στο camping papa nero.. πολυ οργανωμενο και καλο!το συστηνω σε ολους που πανε καμπινγκ!
koularasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Σαν τη Χαλκιδικη πουθενα... Εμεις εχουμε εξοχικο στην χαλκιδικη εδω και καποια χρονια και με τους γονεις μου γυρισαμε σχεδον ολη την ελλαδα οι καλυτερες ειναι το πορτο κατσικι στην λευκαδα(δεν παιζεται το βοτσαλο η μανα μου μισο πορτ παγκαζ αυτοκινητου το γεμισε) και η μπελα βαρκα στα συβοτα που δεν εχω λογια να την χαρακτηρισω!!αυτες ειναι για εμενα απο τις καλυτερες και αξιζει να τις επισκεφθειτε. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Σαν τη Χαλκιδικη πουθενα... Εμεις εχουμε εξοχικο στην χαλκιδικη εδω και καποια χρονια και με τους γονεις μου γυρισαμε σχεδον ολη την ελλαδα οι καλυτερες ειναι το πορτο κατσικι στην λευκαδα(δεν παιζεται το βοτσαλο η μανα μου μισο πορτ παγκαζ αυτοκινητου το γεμισε) και η μπελα βαρκα στα συβοτα που δεν εχω λογια να την χαρακτηρισω!!αυτες ειναι για εμενα απο τις καλυτερες και αξιζει να τις επισκεφθειτε. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχετε να προτείνετε κάνα καλό μέρος στη χαλκιδική με καλές παραλίες και λίγο πολιτισμό; Πολιτισμό εννοώ, αφού κάνεις κανα μπάνιο σε καλή παραλία, να βρείς εύκολα κάνα ταβερνάκι ή κάνα καφέ μετά! Ψιλοτουριστικές περιοχές κτλ δηλ... Σκεφτόμουν για Νέο Μαρμαρά και Νικήτη
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Eγω θα προτιμουσα Σαρτη, εχει πολυ καλη παραλια προς τα νοτια στο beach bar cielo, επίσης αν υπαρχει αμαξι απο εκεινη τη πλευρα εχει εξαιρετικες παραλιες και αρκετα beach bar αν ενδιαφερεσαι.
athlios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Έχετε να προτείνετε κάνα καλό μέρος στη χαλκιδική με καλές παραλίες και λίγο πολιτισμό; Πολιτισμό εννοώ, αφού κάνεις κανα μπάνιο σε καλή παραλία, να βρείς εύκολα κάνα ταβερνάκι ή κάνα καφέ μετά! Ψιλοτουριστικές περιοχές κτλ δηλ... Σκεφτόμουν για Νέο Μαρμαρά και Νικήτη Γενικα αγαπαμε δευτερο ποδι και ειδικα Λαγομανδρα[λιγο πριν τον Μαρμαρα] Επισης η τορωνη εχει τοπ παραλιες.
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σας, καλημέρα σας. Λοιπόν με έπιασε μια σηκωμάρα τώρα πρωί πρωί να οργανώσω μπιζ μπιζέ ανάβαση στον όλυμπο. Το θέμα είναι οτι δεν έχω ιδέα τι πως πότε γιατί που κτλ. Θα προτιμούσα να μην είναι οργανωμένα αλλα να πάρω 5-6 φίλους και να πάρουμε τα βουνά. Αυτό με καιρικές συνθήκες τελών Σεπτεμβρίου αν έχει κάποιο νόημα και με καλές φυσικές αντοχές απο όλους. Ιδέες, λύσεις, προτάσεις θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τι είναι το μπίζ μπίζε; διάβασε το θέμα καταφύγιο στον Όλυμπο που υπάρχει στο μπλα μπλα! ή πες τι είναι το μπίζ μπιζε να σου απαντήσω εδώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις