jmallen3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Βεβαίως. έκλεισα και εγω καποια αεροπορικα εισιτήρια για τον ιουλιο αλλα δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να εκτυπωσω για να εχω μαζι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το εισητηρίο που θα σου στείλουν. Βεβαια και αυτό τυπικό ειναι αφού σχεδόν σε όλες τις εταιρίες πλην τις easy κ ryanair απλά πας στα εκδοτηρια με ταυτότητα (χωρις να χρειάζεται αλλο εγγραφο) και σου δινουν εκει το εισητηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Η διαρκής προώθηση συγκεκριμένων blogs δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Το έχω εξηγήσει κατ' επανάληψη. Ειδικά blogs που σηκώνουν κείμενα από όπου βρουν, τα υπογράφουν και για "δικά τους" και έρχονται εδώ να μαζέψουν clicks. Αν θέλετε να μας πείτε για μια όμορφη πόλη που επισκεφτήκατε, κάντε το με δικά σας λόγια. Πείτε μας τις δικές σας εντυπώσεις, όχι τι γράφει η Ελληνική έκδοση της wikipedia. Το έχω εξηγήσει κατ' επανάληψη και ορισμένοι επιμένουν. Νομίζουν ότι δημιουργώντας "νέους" λογιαριασμούς (όπου χρησιμοποιούν για email τα προηγούμενα nick τους ή το όνομα του blog που σπαμάρουν) θα ξεγελάσουν τον οποιονδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Γειά σας παίδες.Σκέφτομαι φέτος να πάω Κεφαλονιά.Περίπου μέσα ιουλίου.Μπορείτε να μου πείτε μερικά βασικά πράγματα;Αν υπάρχει κάτι να προσέξω; Αξίζει να πάρουμε αμάξι;πόσο κοστίζει η μεταφορά του με φέριμποτ; αν έχει ξαναειπωθεί,πείτε μου σελίδα του thread να πεταχτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα μιας που άνοιξε ο καιρός και φυσικά και η διάθεση σκέφτομαι μια μονοήμερη εκδρομή προς Χαλκιδική με το έταιρον ήμισι . Αλλα ελα μου ντε που δεν ξέρω που παν τα 4..Ειχα πάει προ 10 ετίας για λίγες μέρες στο Σάνι και θυμάμαι ηταν πολύ ωραία. Ποιο προορισμό να επιλέξω; Θέλω να είναι σχετικά ήσυχα γραφικά να έχει ωραία μαγαζιά για καφέ φαγητό τοπίο θαλασσα ισως για βουτιές και φυσικά να μην γίνεταται τις κακομοίρας απο καγκουρομάγαζα.. Υπόψην θα πάω με το Κτελ απο Θεσσαλονίκη Σαββατο ή Κυριακκή.ακουω τις προτάσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μονοήμερη...σου κου..με λεωφορείο.... μέχρι τα μουδανιά καλά είναι, πιο κάτω μακριά... sani θα γίνεται πανικός... στα μουδανιά όχι τόσο, είναι πιο relax καταστάσεις... φλογητά , μυκονιάτικα κλπ στα κοντά, αλλα δε τα προτείνω... καλύτερη φάση δεύτερο πόδι, αλλα είναι μακριά για μονοήμερη με λεωφορείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για Άθυτο σε κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Για Άθυτο σε κόβω. Οντως, αλλιως προς 2ο πόδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οκ κρατάω Αθυτο φαίνεται σχετικά κοντά.Αν εχετε και αλλες προτασεις θα το εκτιμήσω.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις εως τώρα. τον Αθυτο δεν τον βρίσκω αλλα τον αΦυτο στο χάρτη ειναι το ίδιο ; ειναι στο πρώτο πόδι και απέναντι απο το Δευτερο ο Αφυτος κατω απο Νεα Φωκαία σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ναι θα το βρεις και σαν αφυτο.. Αλλιως πας προς 2ο ποδι, ορμος παναγιας, καβουρότρυπες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καβουρότρυπες? μέχρι να φτάσει εκεί θα κάνει μπάνιο μέσα στο λεωφορείο νομίζω είναι η όχι ο άθυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όντως, το κακό με το 2ο πόδι είναι οι αποστάσεις (και ο κωλόδρομος φυσικά). Δε αξίζει για μονοήμερη και ειδικά με λεωφορείο. Ας το κρατήσει σαν ιδέα για καμιά πολυήμερη εκδρομή με κάρο αν είναι δυνατόν. Έδιτ: Είναι η Άθυτος ή η Άφυτος, ανάλογα ποιόν θα ρωτήσεις (οι ταμπέλες πάντως γράφουν Άθυτος). Ξαναματαέδιτ: Ναί αυτό που βρήκες σαν Άφυτο είναι. Ανάμεσα στην Νέα Φώκαια και την Καλλιθέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Με λεωφορείο υπολόγιζε 1:30 ώρα μέχρι αθυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Άθυτος τα σπάει. Και δε θα βρεις χαζό άνθρωπο για δείγμα εκεί: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Άθυτος τα σπάει. Και δε θα βρεις χαζό άνθρωπο για δείγμα εκεί: έχει portal εκεί ρε τουρίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις