dynamikhgynaika Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα πολύ μου άρεσε το χωριό Αγιος Αθανάσιος Πέλλας. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ορεινό παραδοσιακό χωριό κατάλληλο για ένα ζευγάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpoul Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 καλησπερα...σε μια βδομαδα παω νεα υορκη...ξερει καποιος αν υπαρχει μπριζα στο καθισμα για laptop?η να το φορτισεις σε καποιο σημειο του αεροπλανου?μπροστα στις αλλες εννοιες βεβαια που εχω δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα οσο να ναι ειναι ενα θεμα πως θα περασουν και 11 ωρες... :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 καλησπερα...σε μια βδομαδα παω νεα υορκη...ξερει καποιος αν υπαρχει μπριζα στο καθισμα για laptop?η να το φορτισεις σε καποιο σημειο του αεροπλανου?μπροστα στις αλλες εννοιες βεβαια που εχω δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα οσο να ναι ειναι ενα θεμα πως θα περασουν και 11 ωρες... :confused: Εννοεις πως θα περασουν 11 ωρες στις οποις θα φας 2-3 φορες, θα πιεις οσο αλκοολ γουσταρεις, θα κοιμηθεις και κυριως θα εχεις προσωπικη οθονη (στο πισω καθισμα του μπροστινου) με παμπολλες ταινιες και σειρες? Ελα ντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λούσιφερ, πήγες τελικά Χιλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ναι ρε, 2 φορές, τώρα ψάχνω να δω τι θα κάνω με τα λεφτά που περίσσεψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λούσι, το σκέφτομαι ή για Ιούλιο ή τέλος Σεπτέμβριου. 17-18 μέρες road trip για παταγονια. Πες αν ενδιαφέρεσαι. Σημείωση: είμαστε δύο, ένας ρώσος κι ο υποφαινόμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Εσύ θα χάσεις. Πιφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 =* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Σημείωση: είμαστε δύο, ένας ρώσος κι ο υποφαινόμενος. και ένας πόντιος. Έρχομαι εγώ. Παταγονία. Θα πάμε όμως μέχρι κάτω, στην γωνία. Α, δεν είμαι μόνος, 5 είμαστε. Πουλμανάκι κλείσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ε ναι! Είναι το μοναδικό σημείο που θα περάσουμε τα σύνορα. Στην άκρη του κοζμου. Θα κατουρήσουμε από το ακρωτήρι horn, καθώσ ο άνεμος απο το ν. Πόλο θα μας γαργαλαει τα αχαμνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Λούσι, το σκέφτομαι ή για Ιούλιο ή τέλος Σεπτέμβριου. 17-18 μέρες road trip για παταγονια. Πες αν ενδιαφέρεσαι. Σημείωση: είμαστε δύο, ένας ρώσος κι ο υποφαινόμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ποια ξενοδοχεία είναι κοντά στον Ερυθρό Σταυρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ποια ξενοδοχεία είναι κοντά στον Ερυθρό Σταυρό; President Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις