Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πολύ μου άρεσε το χωριό Αγιος Αθανάσιος Πέλλας. Πρόκειται για ένα πανέμορφο ορεινό παραδοσιακό χωριό κατάλληλο για ένα ζευγάρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα...σε μια βδομαδα παω νεα υορκη...ξερει καποιος αν υπαρχει μπριζα στο καθισμα για laptop?η να το φορτισεις σε καποιο σημειο του αεροπλανου?μπροστα στις αλλες εννοιες βεβαια που εχω δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα οσο να ναι ειναι ενα θεμα πως θα περασουν και 11 ωρες... :confused: :confused:

καλησπερα...σε μια βδομαδα παω νεα υορκη...ξερει καποιος αν υπαρχει μπριζα στο καθισμα για laptop?η να το φορτισεις σε καποιο σημειο του αεροπλανου?μπροστα στις αλλες εννοιες βεβαια που εχω δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα οσο να ναι ειναι ενα θεμα πως θα περασουν και 11 ωρες... :confused: :confused:

Εννοεις πως θα περασουν 11 ωρες στις οποις θα φας 2-3 φορες, θα πιεις οσο αλκοολ γουσταρεις, θα κοιμηθεις και κυριως θα εχεις προσωπικη οθονη (στο πισω καθισμα του μπροστινου) με παμπολλες ταινιες και σειρες?

Ελα ντες :mrgreen:

Λούσι, το σκέφτομαι ή για Ιούλιο ή τέλος Σεπτέμβριου. 17-18 μέρες road trip για παταγονια. Πες αν ενδιαφέρεσαι.

Σημείωση: είμαστε δύο, ένας ρώσος κι ο υποφαινόμενος.

και ένας πόντιος.

Έρχομαι εγώ. Παταγονία. Θα πάμε όμως μέχρι κάτω, στην γωνία.

Α, δεν είμαι μόνος, 5 είμαστε. Πουλμανάκι κλείσε.

Ε ναι! Είναι το μοναδικό σημείο που θα περάσουμε τα σύνορα. Στην άκρη του κοζμου. Θα κατουρήσουμε από το ακρωτήρι horn, καθώσ ο άνεμος απο το ν. Πόλο θα μας γαργαλαει τα αχαμνα.

Λούσι, το σκέφτομαι ή για Ιούλιο ή τέλος Σεπτέμβριου. 17-18 μέρες road trip για παταγονια. Πες αν ενδιαφέρεσαι.

dawsons-ugly-cry.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...