marten Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδι βενετια μαιο μηνα.εχει παει κανεις να μου πει λιγα πραγματα για το τι παιζει εκει.αξιοθεατα.. διαμονη.. φαγητο.για δωστε καμια βοηθεια plz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι, το the rum diary ειδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδι βενετια μαιο μηνα.εχει παει κανεις να μου πει λιγα πραγματα για το τι παιζει εκει.αξιοθεατα.. διαμονη.. φαγητο.για δωστε καμια βοηθεια plz.. Ωραία είναι αλλα σχετικά μικρή πόλη. Πιστεύω οτι 2-3 μέρες σου είναι υπερ-αρκετές. Τι παίζει...θα βαρεθείς να βλέπεις μάσκες, έχει ωραίες πίτσες ( σε αντίθεση με το Μιλάνο) και γενικά είναι ωραία και γραφικά. Α! Επίσης βρωμάει πάρα πολυ να ξέρεις! Και η γόνδολα είναι πανάκρινη! Ξεκινάει απο 80 € τα 30 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBread Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Εχει κανεις ιδεα απο Dubrovnik,Split-Croatia? Must μερη εξορμησεως κλπ Επισης επειδη ειναι η επταημερη της 3ης λυκειου,επειδη ξερω οτι δεν εχει και την τρελη νυχτερινη ζωη,αλλα τα βασικα μπαρακια μπορουμε να τα βρουμε ετσι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δε μας γουστάρουν πάντως croatia λόγω φιλιας με τους σέρβους κλπ... προσοχή μη φάτε μάπες τα αλλα θα τα βρείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία είναι αλλα σχετικά μικρή πόλη. Πιστεύω οτι 2-3 μέρες σου είναι υπερ-αρκετές. Τι παίζει...θα βαρεθείς να βλέπεις μάσκες, έχει ωραίες πίτσες ( σε αντίθεση με το Μιλάνο) και γενικά είναι ωραία και γραφικά. Α! Επίσης βρωμάει πάρα πολυ να ξέρεις! Και η γόνδολα είναι πανάκρινη! Ξεκινάει απο 80 € τα 30 λεπτά αν θυμάμαι καλά. Εγώ θα έλεγα να κρατήσεις και μια μέρα να πάς μονοήμερη με το τραίνο στη Βερόνα που είναι πολύ όμορφη. Είναι πιο ακριβή σε σχέση με άλλες πόλεις , και εντελώς πιασοκωλέ τουριστομάγαζα στο κέντρο, να ψάχνεις μαγαζάκια εκτός της San Marco. Πέρσι το Πάσχα που ήμουν εκεί δεν υπήρχε ίχνος από τη μυρωδιά που ακούω παντού. Και την πέτυχα και με λιακάδα και με πλημμύρα. Η γόνδολα είναι όντως πανάκριβη, ειδικά αν θες γόνδολα και όχι τα άλλα που είναι άνω των 2 θέσεων, αλλά παίρνουν παζάρι οι γονδολιέρι, μέχρι ένα σημείο, ψάξε δηλαδή τον φτηνότερο, και έχε υπ' όψιν οτι αν πας πριν δύσει ο ήλιος είναι πιο φτηνά, αλλά λιγότερο ρομαντικά.. Μασκούλες-μασκίτσες-μασκόνια παντού, και κούτσικα για σουβενίρ, οι πιο ωραίες είναι κάτι δερμάτινες, υπολόγισε κάμποσα €. Επίσης αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες μην χάσεις την πινακοθήκη που έχει αριστουργήματα της Ιταλικής τέχνης. Και που λες ενω το πρωι ειμαι βολτα στη Σαν Μάρκο και με βαραει ο ήλιος και είναι τιγκα στον κόσμο κλπ, το μεσημέρι κάνει και βρέχει. ΕΝΤΑΞΕΙ λεω, το'χουμε. Μετά από λίγες ώρες αρχίζουν και βαράνε καμπάνες ,κοίτα Το νερό ήταν μέχρι το γόνατο (Acqua Alta) και είχαν στήσει σκαλωσιές για να περνάει ο κόσμος. Αυτό που φαίνεται είναι το παλάτι του Δόγη Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο το οποίο ήταν πολύ τίμιο για τα λεφτά του (δε θελω και πολλα πραγματα, να ειναι καθαρό και να εχει private bathroom) και σουπερ τιμή σε σχέση με τα άλλα. Είναι μια στάση με το καραβολεωφορείο (ναι με τέτοια κυκλοφορούν) από το κέντρο. All in All, στη βενετία αξίζει να πάρεις ένα χάρτη και να χαθείς παντού περπατητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν θα χρειαστώ τη βοήθεια των φίλων που κάνουν σκι. Είμαστε τρία άτομα συνολικά και σκεφτόμαστε να πάμε 13 με 17 Απριλίου που είναι το Πάσχα για σκι. Για να βρούμε βέβαια χιόνι σκεφτόμαστε να πάμε Αλπεις αλλά θέλουμε να είναι και κάπως οικονομικά. Εχει κάνει κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο; Μπορεί να μας προτείνει μέρος να μείνουμε που θα είναι ανοιχτές οι πίστες και δεν θα μας πιάσουν και τον ποπό; Είχα πάει πρόσφατα Ελβετία και ζητούσαν 15 ευρώ για ένα πιάτο φαΐ... Επίσης αν θα υπάρχει και κάποιο μέρος κοντά που θα μπορούμε να επισκεφθούμε μια μέρα δεν θα είναι κακή ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBread Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δε μας γουστάρουν πάντως croatia λόγω φιλιας με τους σέρβους κλπ... προσοχή μη φάτε μάπες τα αλλα θα τα βρείτε φιλαρακι δεν ειμαι παοκι για να εχω φιλιες με σερβους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 και μονο που θα πεις έλληνας θα στραβώσουν.μη ξεχνάς και τις τσόντες της εθνικής στη μπάλα δεν είναι μονο τα παοκια , είναι και οι ολυμπιακοί.. επίσης, δεν είναι μονο οι ομάδες, είναι και γενικά η θρησκεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γνωστοί οι ιεροί πόλεμοι Κροατίας-Ελλάδας κατά τον 13ο αιώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι και τον 14o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 O 14ος κόπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 και ο 13os Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, κάτι προσπαθώ να βρω εδώ αλλά μπερδεύω τα μπούτια έτσι όπως έχουν γίνει. Αθήνα - Πάτρα δεν υπάρχει τρένο και έχουν βάλει απ' ότι έχω διαβάσει λεωφορεία από Κιάτο - Πάτρα και το Κιάτο - Αθήνα γίνεται με προαστιακό. Εισητήριο μπορώ να βγάλω απ' τα εκδοτήρια στη Δουκίσσης Πλακεντίας ή όχι; Αν πάρω με επιστροφή πρέπει να ξέρω ακριβώς τι ώρα θα γυρίσω; Η φοιτητική έκπτωση 25% ισχύει; Απ' ότι είδα το κανονικό κοστίζει 17Ε άρα το φοιτητικό θεωρητικά πάει στα 12,75, σωστά; Το λεωφορείο στο Κιάτο από που ακριβώς το παίρνω; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, κάτι προσπαθώ να βρω εδώ αλλά μπερδεύω τα μπούτια έτσι όπως έχουν γίνει. Αθήνα - Πάτρα δεν υπάρχει τρένο και έχουν βάλει απ' ότι έχω διαβάσει λεωφορεία από Κιάτο - Πάτρα και το Κιάτο - Αθήνα γίνεται με προαστιακό. Εισητήριο μπορώ να βγάλω απ' τα εκδοτήρια στη Δουκίσσης Πλακεντίας ή όχι; Αν πάρω με επιστροφή πρέπει να ξέρω ακριβώς τι ώρα θα γυρίσω; Η φοιτητική έκπτωση 25% ισχύει; Απ' ότι είδα το κανονικό κοστίζει 17Ε άρα το φοιτητικό θεωρητικά πάει στα 12,75, σωστά; Το λεωφορείο στο Κιάτο από που ακριβώς το παίρνω; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Αν όχι Δουκίσης Πλακεντίας σίγουρα παίρνεις από σταθμό Λαρίσσης το τρένο. Σχεδόν σίγουρο ότι το λεωφορείο είναι στο σταθμό του προαστιακού στο Κιάτο. Σίγουρα θα ισχύει έκπτωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις