Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά αν έχει ζητηθεί συγνώμη αλλά που να ψάχνω τόσες σελίδες...θα μπώ κατευθείαν στο θέμα...Θα πάει μια φίλη μου στο Λονδίνο για βόλτα τα Χριστούγεννα,και δεν ξέρει που να πάει για ψώνια κυρίως για ρούχα,τί προτείνετε??στο εργοστάσιο των burberrys αξίζει??καμμία άλλη πρόταση για ευκαιρίες??α και κάτι άλλο εκείνη την επόχή έχει εκπτώσεις-προσφορές??ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Το εργοστάσιο των Burberry's που λες αξίζει πάρα πολύ, γιατί έχει πολλά πράγματα και σε πολύ καλές τιμές. Να φανταστείς αγόρασα το κλασσικό κασκόλ στα 65 ευρώ, ενώ στα κανονικά καταστήματα κάνει όσο και στη Ελλάδα. Γενικά είναι όμως να πετύχει την στιγμή ώστε να έχει νούμερα κλπ. Επίσης να ξέρει ότι άπαξ και αγοράσει κάτι, από εκεί, μετά δεν αλλάζει. Βέβαια, πρέπει να γνωρίζει οτι το εργοστάσιο αυτό βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο, στην ζώνη 2 σε μια περιοχή που λέγεται Hackney Station και δεν είναι και ότι καλύτερο να πάει μια κοπέλα μόνη της, εκτός αν πάει πρωί, ώστε να έχει φύγει πριν αρχίσει να βραδιάζει. Για να πάει εκεί, ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρει το λεωφορείο που ξεκινάει από έναν κάθετο της oxford street, στην πολύ αρχή της, κοντά στην πλατεία marble arch. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, πάντως για να φτάσει εκεί θα της πάρει καμιά ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω.

Επίσης, ένα άλλο μέρος για ψώνια με αρκετά καλές τιμές βρίσκεται στο bicester village:

http://www.bicestervillage.com/bicester/home.asp

Αυτό βρίσκεται εκτός Λονδίνου, και δεν πάς με τα λεωφορεία ή με το μετρό (τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ). Για να πάει εκεί πρέπει να αφιερώσει μια μέρα και να κάνει όλα τα ψώνια μαζεμένα μέσα σε αυτή τη μέρα, διότι το εισιτήριο του τραίνου για να πας και να γυρίσεις απο το Λονδίνο εκεί, κοστίζει 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α, να πω και εγώ τα δικά μου. Σε λίγο καιρό θα πάω Τόκυο. Ακούω προτάσεις και πληροφορίες από τα πιο απλά (π.χ. τι μετατροπείς θα χρειαστεί να έχω για τις ηλεκτρονικές μου συσκευές όπως το κινητό) μέχρι και το τι ψώνια αξίζει να κάνω (καλά, προφανώς για ηλεκτρονικά μιλάω, για ρούχα ούτε για πλάκα...) Και είναι και πανάκριβη πόλη..

Παιδιά, με τη παρέα μου λέμε να πάμε διακοπές στις γιορτές στη Βουλγαρία (Σόφια-Φιλιππούπολη). Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει (διασκέδαση), αν έχει τίποτα ενδιαφέρον να δούμε (αξιοθέατα) & αν θα βρούμε τίποτα να αγοράσουμε. Γενικά πως είναι η ζωή εκεί!

Δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα χειροτερα...

Αν πατε παντως μπορειται να αγορασετε "μαιμου" ρουχα και παπουτσια, ναρκωτικα και γυναικες (στο Σαντανσκι αυτα)...

* Κυριολεκτω οταν λεω οτι μπορειτε να αγορασετε γυναικες.

Φιλε δεν αξιζει..Εκτος κι αν εχεις κανενα γνωστο βουλγαρο..

Τους ελληνες τους ''πιανουν'' κανονικα και στο τελος ειναι ιδιες οι τιμες με εδω..

Ακομα και τα δηθεν σουπερ ξενοδοχεια τις περισσοτερες φορες εκτος απο μια (παγωμενη συνυθως)πισινα δεν εχουν τπτ ιδιαιτερο..

παντως απο κλαμπακια στην σοφια να πατε σιγουρα στο sin city που εχει 4 χωρους με διαφορετικη μουσικη,καλο επισης το' bukowski' για πιο electro φαση , το 'underground' για πιο ροκ φαση και το 'HOLLYWOOD' για πιο κυριλε φαση-στις εισοδους των μαγαζιων ψαχνουν για οπλα! μακρια απο κωλομπαρα το πιο πιθανον ειναι να σας κωλοπιασουν-εχει να δεις καποιους ναους-μουσεια...κτλ αν εχεις ορεξη-προσεξε τι προμηθεια κρατανε τα ανταλλακτηρια χρηματων ,μερικα κρατανε πολλα-μην μαλωσεις με ταριφα ακομα και αν ξερεις οτι σε κλεβει-αν μπορειτε βγειτε ενα βραδυ στο studenski την συνοικια των φοιτητων στην σοφια,ειναι λιγο μακρια απο το κεντρο αλλα αξιζουν 1-2 μαγαζια εκει-παντως πρεπει να υπαρχουν περιοδικα στα αγγλικα στην σοφια στυλ 'about' και 'εξοδος' για να παρετε διευθυνσεις για τα μαγαζια και γενικα να δειτε τι παιζει-και σιγουρα υπαρχουν online οδηγοι της σοφιας ...τα παντα μαθαινεις απο το διαδικτυο πλεον...καλα να περασετε

Το εργοστάσιο των Burberry's που λες αξίζει πάρα πολύ, γιατί έχει πολλά πράγματα και σε πολύ καλές τιμές. Να φανταστείς αγόρασα το κλασσικό κασκόλ στα 65 ευρώ, ενώ στα κανονικά καταστήματα κάνει όσο και στη Ελλάδα. Γενικά είναι όμως να πετύχει την στιγμή ώστε να έχει νούμερα κλπ. Επίσης να ξέρει ότι άπαξ και αγοράσει κάτι, από εκεί, μετά δεν αλλάζει. Βέβαια, πρέπει να γνωρίζει οτι το εργοστάσιο αυτό βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο, στην ζώνη 2 σε μια περιοχή που λέγεται Hackney Station και δεν είναι και ότι καλύτερο να πάει μια κοπέλα μόνη της, εκτός αν πάει πρωί, ώστε να έχει φύγει πριν αρχίσει να βραδιάζει. Για να πάει εκεί, ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρει το λεωφορείο που ξεκινάει από έναν κάθετο της oxford street, στην πολύ αρχή της, κοντά στην πλατεία marble arch. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι, πάντως για να φτάσει εκεί θα της πάρει καμιά ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω.

Επίσης, ένα άλλο μέρος για ψώνια με αρκετά καλές τιμές βρίσκεται στο bicester village:

http://www.bicestervillage.com/bicester/home.asp

Αυτό βρίσκεται εκτός Λονδίνου, και δεν πάς με τα λεωφορεία ή με το μετρό (τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ). Για να πάει εκεί πρέπει να αφιερώσει μια μέρα και να κάνει όλα τα ψώνια μαζεμένα μέσα σε αυτή τη μέρα, διότι το εισιτήριο του τραίνου για να πας και να γυρίσεις απο το Λονδίνο εκεί, κοστίζει 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

ευχαριστώ φίλε μου,για την ενημέρωση,πιστεύω να βρεί νούμερα αφού δεν έχουν βάλει ακόμα τις εκπτώσεις.αν και μου φαίνεται ότι το εργοστάσιο των Burberry's είναι στην 29-53 Chatham Place London,όσο για το bicester τι λέει απο τιμές;;

γενικά είναι πολύ επικίνδυνα να σου την πέσουν;;

ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

Πείτε καμιά ιδέα παίδες.

Για ζευγάρι γύρω στα 25, κοντά στην Αθήνα, και αν είναι δυνατόν να μην γίνεται τρελός χαμός από κόσμο (αλλά να μην είσαι και εντελώς μόνος).

Thanks !

Εγω σκοπευω να παω εδω οποτε μπορεσω http://www.kalampaka.com/gr/content/photos.asp?cid=12&PageNo=1

Ουτε κοντα στην αθηνα ειναι ομως, ουτε ξερω αν ειναι καταλληλη εποχη, ουτε για θρησκευτικους λογους το αναφερω. Απλως θα ηθελα να ξαναδω αυτο το θαυμα της φυσης που τοσο πολυ απαξιωνουμε...

Αφου δεν θελεις και πολυ κοσμο η Καλαμπακα πρεπει να ειναι οτι πρεπει αλλα επειδη μαλλον εννοεις οτι θελεις να πας καπου για πρωτοχρονια ισως να ειναι η χειροτερη επιλογη.

Αλλιως θα προτεινα καποιο χιονοδρομικο αλλα δεν ξερω ποια ειναι κοντα στην Αθηνα.

Αγιους Αποστολους! (Καλαμος)

οτι πρεπει ειναι αυτη την εποχη για ρομαντικο 4ημερο.

45 λεπτα απο τη Αθηνα, χωρις φασαρια κτλ....

(εχω σπιτι εκει ;) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...