insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δεν προλαβαίνεις και πολλά, πλην της Σαραγόσας που δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Πάρε έναν από τους γνωστούς τουριστικούς οδηγούς και ακολούθα αυτό που λέει η "τάδε πόλη" σε 2 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ok thanxs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδιά αν έχει ζητηθεί συγνώμη αλλά που να ψάχνω τόσες σελίδες...θα μπώ κατευθείαν στο θέμα...Θα πάει μια φίλη μου στο Λονδίνο για βόλτα τα Χριστούγεννα,και δεν ξέρει που να πάει για ψώνια κυρίως για ρούχα,τί προτείνετε??στο εργοστάσιο των burberrys αξίζει??καμμία άλλη πρόταση για ευκαιρίες??α και κάτι άλλο εκείνη την επόχή έχει εκπτώσεις-προσφορές??ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pop corn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις τέλειωσα το βιβλίο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Καρακατασυγκινήθηκα με λίγα λόγια. Ανυπομονώ να δω την ταινία. Αν το έχει διαβάσει κάποιος άλλος περιμένω σχόλια. Αν έπρεπε να postάρω σε άλλο topic, sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yorgosd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Hello, Έχει πάει κανείς Βουδαπέστη με το αυτοκίνητο? Αν ναι ξέρετε αν χρειάζετε τίποτα χαρτιά εκτός από αυτά που έχουμε και στην Ελλάδα για να βάλεις το αυτοκίνητο στη χώρα? Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 τι διάολο συμβαίνει με τη βουδαπέστη τελευταία;;; όσο για τα χαρτιά σίγουρα η πράσινη κάρτα της ασφάλειας δε σου είναι απαραίτητη. γενικά, με αδεια οδήγησης (προφανώς) και άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου νομίζω ότι είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ρε σεις που ηταν τουτο το τοπικ και δεν το χα δει μεχρι τωρα??? Ωραιες προτασεις. Η δικια μου ειναι κατι εντελως διαφρετικο για να σπασουμε λιγο τα βαρια. What If και More What If!!! Ειναι δυο βιβλια γραμμενα απο Αγγλους ιστορικους (Οσοι σπουδαζουν Γιου-Κει θα τα βρουν ανετα στα σεροδρομια) τα οποια αφηγουνται πως θα μπορουσαν να γινουν τα πραγματα αν ορισμενα ιστορικα γεγονοτα γεγονοτα ειχαν παρει διαφορετικη εκβαση. Πολυ ευχαριστα και προτοτυπα βιβλια για να περναει η ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα Εν όψει εορτών χριστουγέννων και με αφορμή τα τελευταία τραγικά που συμβαίνουν σε αυτό το υπέροχο κράτος που ζούμε που σε λίγο καιρό δεν θα διαφέρουμε και πολύ απο τα κράτη που σε εισαγωγικά "κοροιδεύουμε" , κάποιοι αποφάσισαν να κλείσουν την ολυμπιακή αεροπορία. Σαν ενας απλός πελάτης και γώ που ταξιδεύω συχνά με αεροπλάνο επέλεξα ολυμπιακή στης 29 Δεκεμβρίου χωρίς να ξέρω τι μου επιφυλλάσει εκείνη η μέρα. Θα κάνω γιορτές με τα φιλαράκια μου και την οικογένεια μου ??? Θα κάνω παρεά με πολλούς άλλους στο αεροδρόμιο χριστουγεννιάτικα ? Θα κλείσει η ολυμπιακή και θα αναγκαστώ να μείνω στο νησί που βρίσκομαι καθώς δεν υπάρχει περιπτωση να βρώ άλλο εισιτήριο με άλλη εταιρεία ??? Καμιά υπεύθυνη απάντηση έχετε βρεί ρε παιδιά ? Τι θα απογίνει τόσος κόσμος που έχει επιλέξει ολυμπιακή για να ταξιδέψει στις γιορτες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Καλά ψυχραιμία, είπε κανείς ότι σίγουρα η εταιρεία κλείνει, και -ακόμα και αν κλείνει- , το πότε θα γίνει αυτό, και τι θα γίνουν οι πτήσεις ; Προς το παρόν ψυχραιμία μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicsie Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονια θα πάω Βουδαπέστη. Γνωρίζει κανείς αν είναι ακριβή/φθηνή πόλη? ακόμη γνωρίζεται πόσο κοστίζουν περιπου τα εισητήρια τρένου για μετάβαση κ επιστροφή στην αυστρία, βιέννη. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepros13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος για να μου προτείνει σε δωμάτιο-ξενώνα που έχει και τζάκι μέσα και να είναι κάπως φτηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάει κάποιος για να μου προτείνει σε δωμάτιο-ξενώνα που έχει και τζάκι μέσα και να είναι κάπως φτηνό. Ε; πού; γενικά; στην αθήνα; στο παρίσι; στο σαν φρανσίσκο; στην αδελαϊδα; στον άρη; στο δέλτα του κένταυρου; όπου νάναι; όπου μ'αρέσει εμένα; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepros13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη,πιο συγκεκριμένα κανα 2ωρο απο Αθήνα αλλά θα ήθελα να ακούσω και σε άλλα μέρη για άλλη φορά...(για Ελλάδα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δεν μου λετε,τα αεροπορικα τελη ποσο ειναι συνηθως;Βρηκα καποια εισιτηρια,δεν συμπεριλαμβανουν ομως τους διαφορους φορους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 σε μενα να φανταστεις για ελλαδα στα 200 ευρω που εκαναν τα εισιτηρια πηγαν οι φοροι κλπ αλλα 80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις