patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 την ... νοικιαζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 την ... νοικιαζεις; ^^ ακριβοπληρωμένη.. 20 την ωρα ;P (Off topic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 μονο; στειλε pm με ινφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12BarBlues Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Σκοπεύω να πάω Ζάκυνθο με τους κολλητούς αλλά ακομα δεν έχουμε κλείσει ξενοδοχείο. Στο ίντερνετ που κοίταξα είχε μονο κάποια βασικά και καθόλου οικονομικά απ οτι είδα. Γνωρίζει κανεις κάποιο καλό site με ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα δωμάτια? Ή υπάρχει περίπτωση να βρώ καποιο βιβλιαράκι με τα καταλύματα της ζακύνθου σε κανενα carrefour? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaoAR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Λοιπόν..εδω ζακυνθινός....τσέκαρε αυτό το ξενοδοχείο... είναι καλό σε καλό σημείο και το κυριότερο έχει ακριβώς απέναντί του Κρεπερή .... Για περισότερες πληροφορίες μεθάυριο πάω στη ζάκυνθο και άμα ακούσω τπτ καλό θα ενημερώσω... Για αξιοθέατα και γενικά τουριστικά μέρη κτλπ... δές εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12BarBlues Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Λοιπόν..εδω ζακυνθινός....τσέκαρε αυτό το ξενοδοχείο... είναι καλό σε καλό σημείο και το κυριότερο έχει ακριβώς απέναντί του Κρεπερή .... Για περισότερες πληροφορίες μεθάυριο πάω στη ζάκυνθο και άμα ακούσω τπτ καλό θα ενημερώσω... Για αξιοθέατα και γενικά τουριστικά μέρη κτλπ... δές εδώ Καλό το site θα το ψάξω λίγο. Και το ξενοδοχείο καλό (η κρεπερή του δίνει αυτόματα άλλο ένα αστέρι!) αν και μάλλον θα πάμε σε άλλη περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδια,στο πηλιο πειτε καποιο ωραιο γραφικο χωριουδακι με ταβερνουλες και ωραια θαλασσα. και γενικα γυρω απο αυτο τπτ ωραιες παραλιες. ενδιαφερομαι να παω αμεσα. δε με ενδιαφερει ναχει τρελη βαβουρα,με γυναικα θαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γενικά να προτιμήσεις τη πλευρά του Αιγαίου. Παλαιότερα είχαμε περάσει απο Χορευτό και μπορώ να σου το προτείνω καθώς οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αλλα ωραια χωριουδακια εκει κοντα για μπανιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ποσείδι κάμπινγκ ΑΠΘ. Γίνεται πανικός οπότε αναγκαστικά στήσαμε έξω απο κάτι ντουζιέρες. Οι ντουζίερες αποδείχτηκαν γυναικείες. Όσο weirdo και αν ακούγομαι νιώθω τρομερά μαλάκας που τόσα χρόνια δεν στήνουμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ εδώ. Εκατοντάδες κώλοι, και όχι μόνο, 24 ωρες. Το νόημα της ζωής. Ποσείδι never felt SO good before. Επιμένω οτι δεν πρέπει να υπάρχει πιο τέλειος "πάρτυ" καλοκαιρινός προορισμός μέχρι κάποια (μεγάλη) ηλικία. Και έχω πάει στα περισσότερα "παρτομέρη" στην ελλάδα. Over and out απο την υπέροχη θέα της σκηνής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Έχεις γίνει ολόκληρο γαϊδούρι και πηγαίνεις ακόμα στο Ποσείδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 If i had a nickel... Και φυσικά δεν είναι η τελευταία χρονιά. Όσο δεν έχω σκυλιά/γατιά και δεν έχω σιτέψει στο μυαλό θα'ρχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Έχω ακούσει για ένα ωραίο ορεινό χωριό κάνα μισάωρο απ' την Καβάλα, τι λέει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τον Αγ. Αντρέα λές. Είχε καλή ομάδα ποδοσφαίρου μέχρι πριν λίγους μήνες. Και μακ λόβερς κατοίκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Όχι ένα άλλο λέω, Ακροτόπη, Μετροσόπι, κάπως έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις