Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά αντεργκράουντ, απόκρυφη, ριψοκίνδυνη, αθέμιτη, οφδερέκορντ, αντιτουριστική πρόταση για Ουγγαρία περισσότερο και λιγότερο για Σλοβακία, Βιέννη και γενικά πέριξ Ουγγαρίας; Θα έχω αυτοκίνητο και βάση τη Βουδαπέστη.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμιά αντεργκράουντ, απόκρυφη, ριψοκίνδυνη, αθέμιτη, οφδερέκορντ, αντιτουριστική πρόταση για Ουγγαρία περισσότερο και λιγότερο για Σλοβακία, Βιέννη και γενικά πέριξ Ουγγαρίας; Θα έχω αυτοκίνητο και βάση τη Βουδαπέστη.

Πότε πας; Έχω ένα χωριό με εγκαταλελειμμένες εκκλησίες στην Ουγγαρία, 2 χωριά κοντά στη Βιέννη και 3 εστιατόρια 2 στη Βιέννη και 1 στη Βουδαπέστη.

Δημοσ.

Παίδες το καλοκαίρι θα πάω Βερολίνο..

Έχω κλείσει εισιτήρια αλλά ψάχνω κανένα site για να κλείσω και ξενοδοχείο. Έχετε τίποτα υπόψην σας;

Γενικά, που μου προτείνετε να πάω; Αξίζει να καθήσω και τις 6 ημέρες στο Βερολίνο ή να κάτσω 4 ημέρες Βερολίνο και 2 να πάω κάπου αλλού στην Γερμανία;;

Δημοσ.

booking.com και hostelworld.com

ψαξε το γνωστό μήνυμα εδώ μέσα αναζητώντας "Berlin" ¨η "Βερολίνο"

Να κάτσεις και τις 6 ημέρες.

Δημοσ.

booking.com και hostelworld.com

ψαξε το γνωστό μήνυμα εδώ μέσα αναζητώντας "Berlin" ¨η "Βερολίνο"

Να κάτσεις και τις 6 ημέρες.

Σε ευχαριστώ για τα link !!

Είναι πολύ καλά !!!!!!!

Δημοσ.

Τι προλαβαίνει κανείς να κάνει στη Ζυρίχη σε 10 ώρες;

Έχω να κλείσω μια πτήση για Μάντσεστερ (ακομα δεν έκλεισα το μοσχάρι) και η επιστροφή έχει 10ώρες αναμονή μέσω ζυρίχης.

Προλαβαίνω να πάω/έρθω στο αεροδρόμιο και να ρημαδοκόψω καμιά βόλτα στην πόλη; Ξέρουμε απόσταση του αεροδρομίου απο το κέντρο/μέσα μεταφοράς etc? Highlights?

Ευχαριστώ ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είναι αρκετά κοντά, οπότε σίγουρα προλαβαίνεις (ε ειναι και 10 ολόκληρες ώρες). Το s-bahn απ ότι βλέπω κάνει 11 ή 14 λεπτά για κεντρικό σταθμό, ανάλογα τη γραμμή.

http://www.zvv.ch/en/timetables/online-timetable.html?start=1&queryPageDisplayed=yes&date_start=Airport&target=Z%C3%BCrich+City&datum=Wed%2C+23.03.11&wDayExt0=Mon|Tue|Wed|Thu|Fri|Sat|Sun&REQ0JourneyDate=&time=18%3A44&typ=depart+class%3D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...