Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Για καφέ στο Kaficko. Αυτά που λες χαμουραμπί, είναι μπύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Οποιος θελει πληροφοριες για NY, Boston η San Fransisco να μο στειλει.... Το γραφω απλα για να υπαρχει ενα κανει search καποιος που ψαχνετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ρε Χαμουρα, μέχρι και καφε θες να σου προτείνουμε; Άσε και κάτι να το ανακαλύψεις μόνος σου, ειναι και αυτό μέρος της εμπειρίας. χαχα σωστος. απλα ειπα αν υπαρχουν καποια must να μην τα χασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 πειτε κανα site για κρατησεις ξενοδοχειων... το καλυτερο παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 booking.com και expedia για ξενοδοχεία, Hostelworld.com για hostel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα παιδια δυο γρηγορες ερωτησουλες... 1) με τα νεου τυπου αεροπορικα εισητηρια τι γινεται; εκλεισα εισητηρια για πραγα και δεν μου δωσανε εισητηρια στα χερια μου. πως κανω check in?? μου δωσανε μια σελιδα στο ιντερνετ που δειχνει πληροφορορες για την πτηση μου και τονομα μου και εχει επιλογη εκτυπωσης. απλα εκτυπωνω αυτο και το δινω στο check in? 1)χτυπα ξυλο αν χασεις διαβατηριο σε ξενη χωρα πως επιστρεφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 1. με την ταυτότητά σου, αν θες εκτύπωσε και αυτό που σου δίνουν, θα έχει κάτι αριθμούς πάνω. 1. νομίζω πας στην πρεσβεία και βοηθάνε αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Παιδες εχετε καμμια ιδεα για 3ημερη αποδραση απο Αττικη με το αισθημα? Λογικα μεχρι 3 ωρες ακτινα θελω προτασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Tρικαλα Κορινθιας πολυ πιο κοντα απο τις 3 ωρες που λες και ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. πηγα με τη γυναικα 2 φορες και ανετα ξαναπαμε αλλες 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvia88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σευχαριστω πολυ για ολα. Αν και το τελευταιο μαρεσει πολυ δυστηχως δεν ειναι περιοδος που να μπορω να δωσω 90 ευρω για ενα βιβλιο... ! κανείς δεν θα έπρεπε να πληρώσει τόσα για λεφτά για την εκμάθηση ιστορίας,θα έπρεπε είναι προνόμοιο όλων,ειδικά για αυτούς που δεν έχουν τοσο χρήμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Ryanair στη θεσσαλονίκη απο τον απρίλιο με Όσλο Στοκχόλμη Σαρλερουά και Λόντον στο ρεπερτόριο. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=8&artid=77269 εμότικον που χοροπηδάει χαρούμενα [/ιmg] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 κανείς δεν θα έπρεπε να πληρώσει τόσα για λεφτά για την εκμάθηση ιστορίας,θα έπρεπε είναι προνόμοιο όλων,ειδικά για αυτούς που δεν έχουν τοσο χρήμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ψαχνω σελιδα για να βρω ξανοδοχεια στο Λονδινο, ποια θεωρειται αξιοπιστη? Επισης εαν τυχον κανενας εχει να προτεινει κανενα ξενοδοχειο οικονομικο στις περιοχες South Kensington, sto Gloucester Road i sto High Street Kensington θα με βοηθουσε ιδιαιτερα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 "Τα αστέρια της Βερενίκης" του Ντένι Γκετζ. Διαβάζεται πολύ ευχάριστα. Προσωπικά σε τρεις βραδιές το "καθάρισα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις