paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Για να πας Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε ποιά στάση του μετρό κατεβαίνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Για να πας Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε ποιά στάση του μετρό κατεβαίνεις ? Στο σταθμό Ακρόπολη. http://www.sekb.gr/Event.aspx?q=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charmed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα να μάθω πόσο έχει το εισητήριο κτελ απο αθήνα προς πύργο. ξέρετε αν τα κτελ του πύργου είναι κοντά στις σχολές της πόλης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα να μάθω πόσο έχει το εισητήριο κτελ απο αθήνα προς πύργο. ξέρετε αν τα κτελ του πύργου είναι κοντά στις σχολές της πόλης? εεεεεδώ είσαι...http://www.ktelattikis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charmed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στα δρομολόγια έχει μόνο εντός αττικής. γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί είναι η σελίδα των πορτοκαλί λεωφορείων της Αττικής - όπως το γράφει εξάλλου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στα δρομολόγια έχει μόνο εντός αττικής. γιατί? μήπως να δοκίμαζες αυτό http://www.ktel.gr/, μιας και δε βλέπω να σε βοηθάει η θετική ενέργεια της Πασχαλιάς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 ένας φίλος ενδιαφέρεται για δρομολόγια αεροπλάνων[ Gatwick-Edinburgh] για να του κλείσω εισιτήρια και για κάποιο μέρος να μείνει στο εδινβουργο ξέρετε κάποια σχετικά site να μπω να ψάξω, όσοι είστε αγγλοτραφείς??? ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 η easyjet κάνει τη διαδρομή και το hostelworld.com βρίσκει κατάλυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueMaria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Man in the High tower - P.Dick το καλύτερο βιβλίο του συγκεκριμένου συγγραφέα και αυτό λέει πολλά. Α) ουσιαστικά ξαναδημιούργησε το είδος της "ενναλακτικής ιστορίας" Β)΄Φιλόδοξο λογοτεχνικά. Ανατριχιαστικές περιγραφές ενός κόσμου όπου παρά την επικράτηση του Τρίτου Ράιχ (μέ όλες τις συνέπειες) η ελπίδα παραμένει στην καθημερινότητα. Καταπληκτικό. (δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wgibson Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 sorry για το διπλο ποσταρισμα luci σιγουρα μονο easyjet ειναι η ποιο φθηνη γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με θεμα online booking ευχαριστω για το χρονο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Επίσης για ξενοδοχείο δες και στο hotelclub.com ή .net που με έχει βολέψει μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 sorry για το διπλο ποσταρισμα luci σιγουρα μονο easyjet ειναι η ποιο φθηνη γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με θεμα online booking ευχαριστω για το χρονο σου δν ξέρω αν είναι η πιο φθηνή, είναι όμως η μόνη που ξέρω πως κάνει τη διαδρομή. σίγουρα θα υπάρχουν κ άλλες απλώς δν τις ξέρω. για τραίνο το σκεφτόμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LePRoS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα... Πηγαίνω αγγλία σε μια εβδομάδα και θα ήθελα βοήθεια μιας και είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω.. Για παράδειγμα που με συμφέρει να κάνω συνάλλαγμα εδώ ή στην Αγγλία? Τι να πάω να δω εκεί και τι δεν πρέπει να χάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aragorn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Συνάλλαγμα κάνε εδώ καλύτερα, αν και μπορείς να παίξεις και με κάρτες. Σε ποια πόλη πας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις