Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστω lucifer. θα το κλεισω. αλλα αν παω στο δωματιο και ο ξενοδοχως κανει την παπια τι γινεται? γιατι εδω μιλαμε για ελληνες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τότε θα έχεις την απόδειξη και καλείς μπάτσους ή αν βαριέσαι να μπλέκεις απλώς έχεις χάσει το 10%. αλλά σου λέω, το έχω κάνει καμιά 20αριά φορές και δν υπήρξε το παραμικρό θέμα, ούτε λάθος στις πετσέτες που λέει ο λόγος =p

τότε θα έχεις την απόδειξη και καλείς μπάτσους ή αν βαριέσαι να μπλέκεις απλώς έχεις χάσει το 10%. αλλά σου λέω, το έχω κάνει καμιά 20αριά φορές και δν υπήρξε το παραμικρό θέμα, ούτε λάθος στις πετσέτες που λέει ο λόγος =p

δεν ειναι για το 10% αλλα για την ξενερα που θα φαμε :) ευχαριστω παντως

PS αν εχει κλεισει κανεις δωματιο για ελλαδα ας μας πει εντιπωσεις

Τώρα με τόσες φωτιές να μαίνονται σε όλη την Ελλάδα σίγουρα το τελευταίο που θα έπρεπε να ενδιαφέρει κάποιον είναι αν θα χάσει το 10% που είναι η προκαταβολή. Σημασία έχει να βρεί και το ξενοδοχείο στη θέση του όχι μόνο τον ξενοδόχο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Για ημερησια εκδρομουλα κοντα στην Αθηνα με μεταφορικο μεσο αυτοκινητο τι προτεινετε?

Χμμ... διάλεξες εποχή. Θα πήξεις στην κίνηση.

Από που θα έρθεις στην Αθήνα?

Θα έρθεις με παρέα? Θέλεις να δεις ακρόπολη-αξιοθέατα :mrgreen: ή να κάνεις ψώνια?

Θέλεις προτάσεις για φαί, καφέ, club? Αγόρασε και ένα χάρτη.

Χμμ... διάλεξες εποχή. Θα πήξεις στην κίνηση.

Από που θα έρθεις στην Αθήνα?

Θα έρθεις με παρέα? Θέλεις να δεις ακρόπολη-αξιοθέατα :mrgreen: ή να κάνεις ψώνια?

Θέλεις προτάσεις για φαί, καφέ, club? Αγόρασε και ένα χάρτη.

Οχι, Αθηνα μενω. Για να παμε καπου κοντα στην Αθηνα. Περα απο τα κλασικα Ναυπλιο, Σουνιο κτλ..

Καλησπερα σας....

αρχες οκτωβριου, πρωτα ο Θεος θα παω μια βολτιτσα μεχρι το SEATLE, USA

και θα ηθελα οτι μπορειτε να μου πειτε απο συμβουλές για αγορά, αξιοθέατα κλπ.

απο pc εξοπλισμο κλπ ειμαι πλήρες, και το μονο που θα με ενδιεφερε ειναι η αναβαθμιση της lcd μου, σε μια μεγαλύτερη απο την 20.1 που εχω τωρα...

μαλλον για την 24αρα της Dell λέω, ή αν βρω φτηνα και εχω τα χρηματα για την 30αρα της...

ερωτημα α)

απο ρευμα, θα παιζει και εδω με εξτρα ανταπτορα? οποτε να μην ανυσηχω?

ερωτημα β)

απο τελωνιο κλπ είτε φευγοντας απο εκει, ειτε ερχοντας Ελλαδα... υπαρχει καποιο οριο στο τι μπορω να φέρω? και πιο συγκεκριμενα... απο ποσοτητα? απο αξια συνολική? ή κάθε αντικειμένου?

γενικα συμβουλες για το τι να κανω pls :)

ερωτημα γ)

μου ειπαν προσοχη στο να δηλωσω οτιδηποτε τροφοδοτηται με ρευμα, κατα την αναχωρηση μου απο εδω...

αληθευει? και αν ναι γιατι? και σε ποιο σημειο να κανω την δηλωση?

ερωτημα δ)

τι αλλο μου προτεινετε να "κοιτάξω"? και για αγορα... και απο αξιοθέατα και must see... οποιος ξέρει please help me!!!! :)

THANK YOU ALL!!!

Πρώτα πρώτα καλά να περάσεις.

Σχετικά με τις αγορές,πιστεύω οτι ξέρεις πως οι αγορές στην Dell γίνονται με κατάθεση σε λογαριασμό έτσι?

Tην 24άρα να πάρεις ή την 27άρα το πολύ.Η 30άρα είναι υπερβολή κατ'εμέ.

απάντηση Α) λογικά πάντα,με έναν καλό αντάπτορα τα πάντα που δουλεύουν στο Αμέρικα δουλεύει και στο Ελλάντα

απάντηση Β) Δεν νομίζω οτι παιρνάς απο τελωνείο για κάτι που αγόρασες και κουβαλάς μόνος σου πίσω στην Ελλάδα. Μην σε πάρω στο λαιμό μου όμως...

απάντηση Δ) Να κοιτάξεις να τσιμπήσεις κανα καινούργιο iPod μιας και εκεί είναι και πιο φθηνά.

Α! Και μερικές card postal :-P

Βασικα και εγω για 24 λεω για full HD σημα...

αλλα οχι για 27 αρα μιας και εχει την ιδια αναλυση, ενω στις 30 ειναι πολυ πιο μεγαλη...

καλα αν μικρη διαφορα τιμής δε λεω οχι για την 27αρα...

απο κανα store αμεση αγορα ελεγα αν πετυχω καλή τιμή...

δεν παίζει έτσι?

θέλει μόνο κατάθεση????

καλα απο ebay δε πιστευω οσο θα ειμαι εκει να πετυχω κατι για συναντηση :P

αντι για Dell κατι άλλο σε 24άρα τωρα που ειναι ευκαιρία?

Μπορεί να γίνεται και άμεση αγορά απο την Dell στην Αμερική,δεν ξέρω αν λειτουργούν όπως λειτουργούν και στην Ελλάδα.Ψάξ'το πάντως.

Καλά λόγια έχω ακούσει για μια 24άρα της LG,αν και δεν το'χω πολυψάξει.

η Dell συγκεκριμένα λειτουργεί ουσιαστικά μόνο από internet. Κατ'εμέ δεν αξίζει να πάρεις lcd από αμερική, σε 3 μήνες εδώ θα έχει παρόμια τιμή. Άλλα ηλεκτρονικά έχουν πολύ μεγαλύτερες διαφορές. Κανά mp3 player, φωτογραφική. Στην Αμερική οι αγορές από internet είναι αφορολόγητες (αν το e-shop δεν είναι στην πολιτεία που κάνει delivery), πήγαινε σε μία τράπεζα βγάλε χρεωστική και κάνε αγορές από εδώ πριν πας (αν έχεις κάπου συγγενείς για να τα λάβουν). Τα περισσότερα eshop ΔΕΝ δέχονται διαθνείς κάρτες αλλά το amazon που έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές είναι κυριλέ.

Από ηλεκτρονικές συσκευές και σε σχέση με το ρεύμα εξαρτάται. Τα περισσότερα τροφοδοτικά πλέον είναι universal οπότε δέχονται ρεύμα 110-240V αυτό ισχύει για σχεδόν όλες τις "φορητές συσκευές". Οπότε μετά στην Ελλάδα με ένα απλό αντάπτορα κάνεις τη δουλειά σου. Σε κακή περίπτωση θα χρειαστείς μετασχηματιστή ρεύματος από 220 σε 110 για να μην κάψεις τη συσκευή. Στο τελωνείο εδώ γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ιδίως αν η πτήση περνάει πρώτα από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Πάντως για καλό και για κακό μην έχεις τα πράγματα στο original packaging για να μπορείς να επικαλεστείς μεταφορά προσωπικού αντικειμένου.

Το δολλάριο είναι πάμφθηνο αυτή τη περίοδο, η Αμερική θα σου φανεί τζάμπα. Εγώ αγοράζω τα ρούχα δύο ετών όποτε πάω.

Τα κλασικά καταστήματα ηλεκτρονικών εκεί είναι το Circuit City και το Best Buy, κάνουν κάποιες καλές προσφορές καμιά φορά, μπες μέσα και δες αν σου τραβήξει τπτ το μάτι, πάντως μη περιμένεις ιδιαίτερα hi-end ηλεκτρονικά, μπορείς να βρεις πάντως προσφορές σε λίγο παλιότερα μοντέλα όπου έχουν στοκ...

Σρυ είναι λίγο από εδώ και από εκεί το ποστ μου, είναι αργά και βαριέμαι να το φτιάξω:P.

Thanks για τα reply!

καλα ειδα και ενα review http://www.bexox.com/showdown.htm

και σκεφτομαι και για την BenQ FP241WZ

τελος παντων, θα δω οταν παω εκει...

απο συγγενεις και τετοια δε παιζει τπτ.. σε ξενοδοχειο θα ειμαι για μια εβδομαδα το πολυ.

οποτε περιορισμενα πραγματα...

απο mp3 player και ψηφιακη δε με ενδιαφερουν καθως το κινιτο μου τηλ, με καλυπτει και για τα δυο, και δεν θελω να κοθβαλαω εξτρα πραγματα... ;)

κατι αλλο που λεει να φέρω?

p.s.

απο χρηματα?

τι να κάνω?

δολαρια να αλλάξω απο εδώ? απο εκεί?

καρτα τραπεζας? γενικα πως να κινηθω?

Οι κάρτες παίζουν όλες μια χαρά, δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δολλάρια κάνε μερικά να έχεις, αλλά γενικά παίξε με κάρτα, εκεί τις χρησιμοποιούν κατά κόρον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...