Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μ. Ευχαριστώ άπαντες, βρήκα και κάμποσα στα ίντερνετς, νομίζω αρκούν.
gvaggis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Πίσω πλευρά όπως και δήποτε. Προς Τσαγκαράδα δλδ, Μούρεσι, Μυλοπόταμο κτλ ώστε να μπορείτε να κάνετε και κάνα μπάνιο. Πιο γραφική για μένα είναι η μπροστά πλευρά του Πηλίου με την Μακρυνίτσα/Πορταριά. Αλλα πιο δασοθαλασσοκαλοκαιρινή είναι η πίσω πλευρά στα κρύα νερά του Αι Γιάννη και των διπλανών παραλιών. Κάτι με θέα που να μην είναι όμως και 2 ώρες απο την κοντινότερη παραλία. Τα περισσότερα δωμάτια στις παραπάνω περιοχές είναι έτσι. Δεν ξέρω ρε γμτ, αλλά η επιλογή να μένω στο βουνό καλοκαιριάτικα μου κάνει κάπως.. Δε θα μπω -που δε θα μπω σε καράβι φέτος, μην τη βγάλω και με τα έλατα! Η μόνη επιλογή (απ' ότι καταλαβαίνω από τα sites) σε εκείνη την περιοχή του πηλίου, ώστε να μένεις παραλιακά, έιναι ο Αι Γιάννης;
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Αν έχεις αυτοκίνητο, η κατηφόρα απο αυτά που σου ανέφερα μέχρι τον Αι Γιάννη είναι ελάχιστη (Χρονικά). Θα είσαι που θα είσαι εκεί, συνδύασε βουνό και θάλασσα. Δεν σε χαλάει να ξυπνάς και να πίνεις την καφεδάρα σου με την απίστευτη θέα αυτής της πλευράς του Πηλίου και σε 5 λεπτά με το αυτοκίνητο να κάνεις μπανάκι στον κρύο και κυματιστό Αι Γιάννη. Αν επιμένεις τόσο για παραλιακά πάντως, ναι νομίζω οτι αυτός είναι η καλύτερη επιλογή. Οι επιλογές σου για μπάνιο όμως είναι αρκετές, οπότε μη νομίζεις οτι θα την βγάλεις μόνο εκεί. Υπάρχουν αρκετές παραλίες στα πέριξ για να επισκεφθείς, για τις οποίες ο Αι Γιάννης δεν είναι απαραίτητα καλό εφαλτήριο.
nyne Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδες.Τελος της εβδομαδας παω Βερολινο,εχω διαβασει αρκετα αλλα ξερω οτι ειναι καλυτερο να ακους τις εμπειριες ανθρώπων που εχουν παει.οποτε θελω προτασεις για το τι να δω τι αξιζει κτλ..
nyne Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ωραιος σ'ευχαριστω.Μια και απο οτι ειδα εχουμε περιπου τα ιδια γουστα(εγραφες για thorns)εχεις τσεκαρει ποια club ειναι καλα?Εγω εχω τσεκαρει να παω να δω k17,jailbreak,last cathedral,access και wikingerbar.Αν εχεις παει θελω μια γνωμη γιατι δεν παιζει να τα προλαβω ολα..
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έχω ένα κενό μνήμης που θέλω να καλύψω. Ίσως είμαι προς Καβάλα μία απο τις επόμενες εβδομάδες και λέω να ξαναματαπάω Θάσο και Σαμοθράκη (κρίση γαρ, δεν είμαστε για κατεβασιές πειραιά). Πόσο είναι το εισιτήριο για την μεν Θάσο πήγαινε- έλα και πόσο για την Σαμοθράκη; Το αυτοκίνητο πόσο χρεώνεται; Πάνω κάτω πόσες ώρες ταξίδι είναι και στις δύο περιπτώσεις; Γενικά θυμάμαι πολύ φιλικές τιμές και μικρά χρονικά διαστήματα αλλα ας επιβεβαιώσει και κάποιος. Δε με χαλάνε και προτάσεις για το που πως πότε γιατί. Όχι τόσο για την Θάσο που την έχω λιώσει κιόλας (αλλα ποτέ δεν ξές), όσο για την Σαμοθράκη που πάνε χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα. Διευκρίνηση. Απο καβάλα ή απο Πέραμο. Με τις κωλοβενζίνες δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τραβηχτώ Κεραμωτή εκτός αν έχουν εξωφρενική διαφορά στις τιμές. Αλεξζζζ διαλέγω εσένα (ποκεμον reference)
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έχω ένα κενό μνήμης που θέλω να καλύψω. Ίσως είμαι προς Καβάλα μία απο τις επόμενες εβδομάδες και λέω να ξαναματαπάω Θάσο και Σαμοθράκη (κρίση γαρ, δεν είμαστε για κατεβασιές πειραιά). Πόσο είναι το εισιτήριο για την μεν Θάσο πήγαινε- έλα και πόσο για την Σαμοθράκη; Το αυτοκίνητο πόσο χρεώνεται; Πάνω κάτω πόσες ώρες ταξίδι είναι και στις δύο περιπτώσεις; Γενικά θυμάμαι πολύ φιλικές τιμές και μικρά χρονικά διαστήματα αλλα ας επιβεβαιώσει και κάποιος. Δε με χαλάνε και προτάσεις για το που πως πότε γιατί. Όχι τόσο για την Θάσο που την έχω λιώσει κιόλας (αλλα ποτέ δεν ξές), όσο για την Σαμοθράκη που πάνε χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγα. Διευκρίνηση. Απο καβάλα ή απο Πέραμο. Με τις κωλοβενζίνες δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να τραβηχτώ Κεραμωτή εκτός αν έχουν εξωφρενική διαφορά στις τιμές. Αλεξζζζ διαλέγω εσένα (ποκεμον reference)
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σαμοθράκη δεν μου φάνηκαν και τόσο φιλικες οι τιμές της Saos απο Αλεξ/λη. Το Μαιο ειχε 11.50€ Δευ εως Πεμ και 14.50€ το ΠΣΚ, για αυτοκίνητο δεν ξερω ακριβως αλλα κατι πηρε το αυτι μου για 75€ για τα τζιπ το πηγαινε ελα. Σε σχέση με άλλα νησια ειναι σιγουρα πιο φτηνα αλλα και παλι ειναι μονο 22 ν. μιλια... Α, και το φερρυ παει απελπιστικα αργα, 3,5 ωρες διαρκει. Παρε ενα τηλ το λιμεναρχειο Αλεξ/λης θα σου πουν ακριβως τις ωρες, τιμες, κτλ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σαμοθράκη δεν μου φάνηκαν και τόσο φιλικες οι τιμές της Saos απο Αλεξ/λη. Το Μαιο ειχε 11.50€ Δευ εως Πεμ και 14.50€ το ΠΣΚ, για αυτοκίνητο δεν ξερω ακριβως αλλα κατι πηρε το αυτι μου για 75€ για τα τζιπ το πηγαινε ελα. Σε σχέση με άλλα νησια ειναι σιγουρα πιο φτηνα αλλα και παλι ειναι μονο 22 ν. μιλια... Α, και το φερρυ παει απελπιστικα αργα, 3,5 ωρες διαρκει. Παρε ενα τηλ το λιμεναρχειο Αλεξ/λης θα σου πουν ακριβως τις ωρες, τιμες, κτλ.
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 75 ευρώ το αυτοκίνητο; Too f$#@n much. Για θάσο πάντως θυμάμαι με το ζόρι διψήφιο αριθμό ευρώ με το φέρυ απο καβάλα (απο κεραμωτή λιγότερο). Αλεξανδρούπολη σίγουρα δεν πρόκειται να τραβηχτώ για να περάσω εκεί. Θα πάρω ένα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο της καβάλας αλλα τελευταία φορά (πέρσι τέλη καλοκαιριού) με το ζόρι μας εξυπηρέτησαν που πήγαμε επιτόπου... δεν θέλω να φανταστώ τηλεφωνικά = p Ευχαριστώ πολύ. Οτιδήποτε εκ Καβάλας ορμώμενο ευπρόσδεκτο = )
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 75 ευρώ το αυτοκίνητο; Too f$#@n much. Για θάσο πάντως θυμάμαι με το ζόρι διψήφιο αριθμό ευρώ με το φέρυ απο καβάλα (απο κεραμωτή λιγότερο). Αλεξανδρούπολη σίγουρα δεν πρόκειται να τραβηχτώ για να περάσω εκεί. Θα πάρω ένα τηλέφωνο στο λιμεναρχείο της καβάλας αλλα τελευταία φορά (πέρσι τέλη καλοκαιριού) με το ζόρι μας εξυπηρέτησαν που πήγαμε επιτόπου... δεν θέλω να φανταστώ τηλεφωνικά = p Ευχαριστώ πολύ. Οτιδήποτε εκ Καβάλας ορμώμενο ευπρόσδεκτο = )
Vintage Jewel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 επεστρεψα απο σκιαθο κ περασα σουπερ! οποιος θελει λεπτομερεριες πμ για μαγαζια !!
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 επεστρεψα απο σκιαθο κ περασα σουπερ!οποιος θελει λεπτομερεριες πμ για μαγαζια !! Καλως όρισες.Αυτά είναι global γνώσεις. Μοιράσου τα με όλους και μπορεί κάποιος τέτοιο καιρό να σε ευγνωμονεί.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καμία πληροφορία για Φολέγανδρο κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις