Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για Κυθηρα ποια ειναι η καλύτερη περιοχή να μείνουμε?

εμείς κλεισαμε Αγία Πελαγία...

Αν έχετε καμμια ιδέα για καλό φαγητό (και φτηνό σχετικα) ρίχτε την

Δημοσ.
Για Κυθηρα ποια ειναι η καλύτερη περιοχή να μείνουμε?

Στη χώρα μια χαρά θα είσαι, και στην Αγ. Πελαγία επίσης (όπου απότι άκουσα υπάρχει συμφωνία αυτών που έχουν τα δωμάτια για 40% μείωση στις τιμες-αξίζει να κανεις καμιά ερώτηση..). Πάντα συμπαθητικά είναι και στον Αυλέμωνα (μικρό ψαροχώρι - σχετικά στο κέντρο του νησιού)

---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:18 ----------

εμείς κλεισαμε Αγία Πελαγία...

Αν έχετε καμμια ιδέα για καλό φαγητό (και φτηνό σχετικα) ρίχτε την

Τσέκαρε την "Βαρκούλα" ..Δεν είναι Αγ.Πελαγία( είναι στην Πλ.Άμμο - 5χλμ απο Αγία), αλλά έχει φοβερή θέα και καλό φαί..

Γενικά μην έχετε πολλές προσδοκίες για οικονομικό φαί.

Στην μάσα(ταπεινή μου άποψη) δεν ειναι ο ορισμός του value for money..

Δημοσ.

Τελικα αποφασισα να παω Ανδρο με την κοπελα μου...

οκ.. ξερω δεν εχει την τρελη διασκεδαση...

απλα μπηκα διαβασα και μπερδευτηκα...

το λιμανι ειναι το Γαυριο αλλο ''μεγαλο μερος'' ειναι το μπατσι... αυτα απο την ιδια πλευρα επισης και οι ομορφοτερες παραλιες απ οτι ειδα...

και απο την αλλη η Χωρα... η ''πρωτευουσα'' ..

ρε παιδια λογικα εκει δεν θα εχει ποιο πολυ κινηση?

γιατι διαβασα πως το μπατσι την εχει... να ξερω που να νοικιασω...

εχω βρει καταλλειματα και στα 3 μερη....

οποιος εχει παει ας βοηθησει...

και κατι ακομα...(οι αποστασεις τουλαχιστον η μια μερια οποια και αν διαλεξω την ''εχω'' με μηχανακι?) για τις μεγαλες αποστασεις λεοφορειο.. ειδα εχει ανα μιση ωρα...

Δημοσ.

Χωρα-Μπατσι κανα 35χλμ μεσα απο βουνα

Κρινε μονος σου αν σηκωνει μηχανακι

Η χωρα για μενα ειναι το καλυτερο να μεινεις γιατι ειναι πιο ομορφη, το Μπατσι ειναι απελπιστικα μικρο

Το Γαυριο μην το σκεφτεσαι καν, ενα λιμανι και τιποτα αλλο, ασχημο μερος και κανα 10λεπτο απο Μπατσι οποτε δεν εχεις κανενα λογο να διαλεξεις Γαυριο

Αποκει και περα, το Μπατσι ναι ειναι το πιο ομορφο αλλα να ξερεις, σε ολη την Ανδρο παιζει 'μονιμος' τουρισμος πολυ. Θα δεις δλδ το πρωι τιγκα τις παραλιες και θα λες το βραδυ "Καλα, δεν βγαινουν το βραδυ αυτοι"?

Ε ναι, δεν βγαινουν. Η χωρα πεθαινει νωρις, το Μπατσι δεν γινεται και πανικος ουτε το ξημερωνει αλλα κατι κινειται. Οποτε αν ψηνεστε για "την ιστορια του νησιου" μεινετε χωρα, αν θελετε παραλια και ποτο το βραδυ-και ας ειναι και χαλαρο-τοτε αναγκαστικα Μπατσι χωρις να περιμενεις να γινεται και τις Μυκονου

• Super Moderators
Δημοσ.

Η χώρα έχει (σχετικά) περισσότερη κίνηση από το Γαύριο αλλά τους έχουν ξεμείνει κάτι έργα ΔΕΗ από το Πάσχα και ο κεντρικός πεζοδρομημένος δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση: συν του ότι πιο δήθεν μου φάνηκε εκεί και το φαγητό και οι τρόποι τους (τουριστικό στυλ).

Το Μπάτσι είναι ακόμη πιο τουριστικά, εκεί συγκεντρώνονται και οι περισσότεροι ξένοι, φαγητό δεν ξέρω τι λέει.

Για παραλίες, αέρα επιτρέποντος, Βιτάλι -ήσυχα αρκετά αλλά το τελευταίο 1-1,5 χιλιόμετρο είναι χωματόδρομος ζόρικος. Άγιος Πέτρος ήταν καλά επίσης, σε πιο οργανωμένο στυλ.

Για φαγητό με εξαιρετική ατμόσφαιρα στην Κρύα Βρύση -Άνω Κατάκοιλος. Πατάτες δικές τους, μπιφτέκι πολύ καλό, σαλάτες πλούσιες, κάτω από βυσσινιές, συκιές, ησυχία.

Στον Κόσση -Άνω Φελλός, για κρέας δικό του. Συκώτι με την πάνα του, κατσικάκι στη λαδόκολλα, παϊδάκια και μπριζόλες σταβλίσιες.

Ο Γιαννούλης στον Άγιο Πέτρο είναι επίσης αξιοπρεπές φαγητό (ωραία λαδερά, βρίσκεις και ψάρι) απέναντι σχεδόν από την παραλία.

Δείτε και τα Σκαλάκια της Κυρά-Χαρίκλειας στη Χώρα, αλλά από τότε που μαγείρεψε με τον Μαμαλάκη...έγινε φίρμα, άρα ή πας νωρίς, ή κλείνεις -οι κολοκυθοκεφτέδες αξίζουν.

Αποστάσεις με μηχανάκι, εξαρτάται το μηχανάκι, αλλά η Χωρα από το Γαύριο είναι 45', πίσσα σκοτάδι τη νύχτα και δεν προτείνεται. Γενικά, έχει αποστάσεις και μέτριους δρόμους, συν του ότι οι πινακίδες είναι όπως κάθε Ελληνικού νησιού: αν δεν ξέρεις το δρόμο ήδη, παίζει και να χαθείς.

Καθαρές παραλίες, καλό (έως εξαιρετικό) φαγητό, εφόσον πάτε ζευγάρι είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

Για φαγητο να ξερεις, και πανω στα βουνα (κατι Μπαλκονια Αιγου στου Απροβατου) εχει αρκετα καλο, μην κολλας στις παραλιες μονο

Δημοσ.
Προσωπικα 3 σε ενα χρονο(ειναι η συζυγος απο εκει)

χαχαχα!!!! λεω και εγω... μαλλον μπατσι θα μεινω... και οταν θελω να παω χωρα λεοφορειακι... και εκει κοντα με το μηχανακι που θα νοικιασω....

πιστευω να περασω καλα εκει... (δεν τρελενομαι για ξεφρενες νυχτες και τετοια...) ποτακια χαλαρα.... ετσι και αλλιως τα χω ψιλοβαρεθει ολα αυτα... ειμαι 25 σχεδον και δουλευω απο τα 17 σερβιτορος σε (κλαμπ,μπαρ,καφε,ξενοδοχεια..και οπου θες...!!!...) με διαλλειμα για τον στρατο... οποτε ειμαι χορτασμενος απ ολα αυτα....

Δημοσ.

Και γω σκεφτομαι για Ανδρο φετος με την κοπελα.Αρχικα κοιταγα για Μπατσι,βασικα θελουμε να συνδιαζει καλη θαλασσα και να μπορεις να κανεις μια βολτα,να φας κατι και να πιεις ενα ποτακι χαλαρα.Για μετακινησεις με λεωφορεια εχει δρομολογια σε καλα σχετικα χρονικα διαστηματα.Κοιταξα και στο Γαυριο αυτο: Andros Holiday Hotel

που ειναι 500m απ το λιμανι και εκτος του κολπου του Γαυριου,εχεις κανεις καμια ιδεα για το αν αξιζει εκει κοντα για κανα μπανακι ή να το ξεχασω και να κοιταξω οπως και στην αρχη για Μπατσι;

Μεταφορικο μεσο δεν θα παιζει,σκεφτομουν για μηχανακι αλλα με τα περι φωτισμου και οδικου δικτυου που ειπε ο Snoob δεν το βλεπω...

Δημοσ.

Να το ξεχασεις το Γαυριο

Δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ

Αν δεν εχει και μεσο, Μπατσι εννοειται, το Γαυριο 10 που φευγει το τελευταιο πεθανε

Δημοσ.

Πίσω πλευρά όπως και δήποτε. Προς Τσαγκαράδα δλδ, Μούρεσι, Μυλοπόταμο κτλ ώστε να μπορείτε να κάνετε και κάνα μπάνιο. Πιο γραφική για μένα είναι η μπροστά πλευρά του Πηλίου με την Μακρυνίτσα/Πορταριά. Αλλα πιο δασοθαλασσοκαλοκαιρινή είναι η πίσω πλευρά στα κρύα νερά του Αι Γιάννη και των διπλανών παραλιών. Κάτι με θέα που να μην είναι όμως και 2 ώρες απο την κοντινότερη παραλία. Τα περισσότερα δωμάτια στις παραπάνω περιοχές είναι έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...