YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ε καλα κ αν είσαι άντρας δεν είναι και ότι καλύτερο να φανούν τα αρφρίδια σου Και ο μεγάλος παπαγάλος σου. ΣΕΞΙΣΤΡΙΑ ντιτέκτιντ. Μόνο ο γυναίκες να έχουν πρόβλημα με τις φούστες!!! ΤΣΟΚΑΡΟΙσότητα δεν θέλατε;;; Με το μπαρδον, δεν διερευνησα αρκετα την πιθανοτητα να φοραει αντρας φουστα :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Κανονίζω μονοημερη εκδρομή στον Ολύμπο οποτε κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη! Από αυτά που μπόρεσα να καταλάβω είναι ότι παω με το αμαξι μέχρι τα Πριόνια και μετα αναλογα κανουμε βολτιτσες κλπ ή ακολουουμε διαφορες διαδρομες.. Καταλαβα καλα ή αδικα θα παμε;; http://mountain-vacation.pblogs.gr/pezoporia-olympos.html Τελικα υπάρχουν και από αλλου διαδρομες.. * Αν δεν ποσταρω εντυπώσεις μέχρι Δευτερα πρωι καλεστε διασώστες. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2010 από Chrisxxx
algait Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Κανονίζω μονοημερη εκδρομή στον Ολύμπο οποτε κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη! Από αυτά που μπόρεσα να καταλάβω είναι ότι παω με το αμαξι μέχρι τα Πριόνια και μετα αναλογα κανουμε βολτιτσες κλπ ή ακολουουμε διαφορες διαδρομες.. Καταλαβα καλα ή αδικα θα παμε;; http://mountain-vacation.pblogs.gr/pezoporia-olympos.html Τελικα υπάρχουν και από αλλου διαδρομες.. * Αν δεν ποσταρω εντυπώσεις μέχρι Δευτερα πρωι καλεστε διασώστες. Περιμένω εντυπώσεις και πληροφορίες. Με ενδιαφέρει...
Sylvia88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 πάντος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εκδοτικοί οίκοι μεταφράζουν ένα μέρος από την δουλειά συγγραφέων και όχι όλα ...π.χ από τους αγαπημένους μου,τον P.J.Gutierrez,λείπουν ακόμα δυο/τρία βιβλία που τα έχει μόνο στα Ισπανικά :mad: οπως επίσεις κανά δυο από τον άλλον () αγαπημένο μου Bill Bryson,που τα έχει μόνο στο Αγγλικά.Με τις βασικές γνώσεις μου στα ίνγκλις θα κάνω ένα χρόνο να το διαβάσω Ευτυχώς η τελευταία στην λίστα των αγαπημένων μου είναι η Heidenreich που είναι Γερμανίδα και μπορώ να τα διαβάσω Και όπως είπαμε κάτι ποστ πριν-θέλουμε επιτέλους μετάφραση το πράσινο σημειοματάριο του Ernestito του Guevara :mad:
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Νεούδι... Ταξίδι προς ΗΠΑ, μέση ώρα ελέγχου επιβίβασης στο Σιπολ, 25-30 λεπτά. Μέση ώρα ελέγχου επιβίβασης insomniaK: 65 λεπτά. Σκανάρισμα αποσκευών, άνοιγμα αποσκευών, έναρξη υπολογιστή. Έλεγχος ινσομνιαΚ: Μεταλ ντιτέκτορ, x-ray, χούφτωμα. Μέσος αριθμός ερωτήσεων προς τυχαίο ταξιδιώτη: 4. Μέσος αριθμός ερωτήσεων προς ινσομνιαΚ πριν την επιβίβαση: 20. Ταξίδι από ΗΠΑ, έλεγχος insomniaK: x-ray, χούφτωμα και μάντεψε: ΠΑΝΤΑ πέρασμα από τον αεροθάλαμο και δείγμα γλίτσας από τη σόλα του παπουτσιού και τυπικές 5-6 ερωτήσεις. .... Τέλος Ιουλίου πετάω για ΝΥ με Turkish Airlines, μέσω Κων/πολης πηγαινέλα. Θέλω να φέρω ένα laptop. Έχω σκοπό να το ανοίξω κ να το βάλω σε ένα pouch/sleeve και μετά στο σακίδιο πλάτης(κλασσικό eastpak), που θα έχω για χειραποσκευή. Ερωτήσεις: 1) Θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κτλ; 2) Πρέπει να είναι σε δική του θήκη το laptop; 3) Το ανοίγουν; Για ποίο λόγο; Αν δεν έχω κάνει καν το "installation" της πρώτης φοράς δλδ θα έχω πρόβλημα;
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Νεούδι... Ταξίδι προς ΗΠΑ, μέση ώρα ελέγχου επιβίβασης στο Σιπολ, 25-30 λεπτά. Μέση ώρα ελέγχου επιβίβασης insomniaK: 65 λεπτά. Σκανάρισμα αποσκευών, άνοιγμα αποσκευών, έναρξη υπολογιστή. Έλεγχος ινσομνιαΚ: Μεταλ ντιτέκτορ, x-ray, χούφτωμα. Μέσος αριθμός ερωτήσεων προς τυχαίο ταξιδιώτη: 4. Μέσος αριθμός ερωτήσεων προς ινσομνιαΚ πριν την επιβίβαση: 20. Ταξίδι από ΗΠΑ, έλεγχος insomniaK: x-ray, χούφτωμα και μάντεψε: ΠΑΝΤΑ πέρασμα από τον αεροθάλαμο και δείγμα γλίτσας από τη σόλα του παπουτσιού και τυπικές 5-6 ερωτήσεις. .... Τέλος Ιουλίου πετάω για ΝΥ με Turkish Airlines, μέσω Κων/πολης πηγαινέλα. Θέλω να φέρω ένα laptop. Έχω σκοπό να το ανοίξω κ να το βάλω σε ένα pouch/sleeve και μετά στο σακίδιο πλάτης(κλασσικό eastpak), που θα έχω για χειραποσκευή. Ερωτήσεις: 1) Θα έχω πρόβλημα με τελωνείο κτλ; 2) Πρέπει να είναι σε δική του θήκη το laptop; 3) Το ανοίγουν; Για ποίο λόγο; Αν δεν έχω κάνει καν το "installation" της πρώτης φοράς δλδ θα έχω πρόβλημα;
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γενικά δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα στο τελωνείο αν και θα περάσεις δύο φορές και στην Ισταμπούλ και στην Αθήνα, αλλά έχουν δικαίωμα να σε ελεγξουν. Το δικό μου το εκκίνησαν: 1. διότι το θεώρησαν πολύ ζεστό (το χρησιμοποιούσα κατά την αναμονή) και 2. ήθελαν να τους δείξω για ποιο λόγο πάω στις ηπα. Δε χρειάζεται να ανησυχείς, από όλους τους γνωστούς μου, μόνο εμένα ψάχνουν τόσο...
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γενικά δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα στο τελωνείο αν και θα περάσεις δύο φορές και στην Ισταμπούλ και στην Αθήνα, αλλά έχουν δικαίωμα να σε ελεγξουν. Το δικό μου το εκκίνησαν: 1. διότι το θεώρησαν πολύ ζεστό (το χρησιμοποιούσα κατά την αναμονή) και 2. ήθελαν να τους δείξω για ποιο λόγο πάω στις ηπα. Δε χρειάζεται να ανησυχείς, από όλους τους γνωστούς μου, μόνο εμένα ψάχνουν τόσο...
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε έβαλαν στο πήγαινε δλδ να ανοίξεις το laptop; Εγώ μόνο στην επιστροφή θα το έχω.. Καλά και τι τους έδειξες στο laptop που να τους "πείθει" για το λόγο που πήγαινες ΗΠΑ; Βασικά φοβάμαι ότι αν με βάλουν να το ανοίξω κ δεν είναι setαρισμένο, θα καταλάβουν πως είναι καινούριο κ θα περάσω τελωνείο...
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Σε έβαλαν στο πήγαινε δλδ να ανοίξεις το laptop; Εγώ μόνο στην επιστροφή θα το έχω.. Καλά και τι τους έδειξες στο laptop που να τους "πείθει" για το λόγο που πήγαινες ΗΠΑ; Βασικά φοβάμαι ότι αν με βάλουν να το ανοίξω κ δεν είναι setαρισμένο, θα καταλάβουν πως είναι καινούριο κ θα περάσω τελωνείο...
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 στην ελλάδα δεν πρόκειται να σου το ανοίξουν, εμένα μου το άνοιξαν στον έλεγχο για την ασφάλεια του αεροπλάνου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
insomniaK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 στην ελλάδα δεν πρόκειται να σου το ανοίξουν, εμένα μου το άνοιξαν στον έλεγχο για την ασφάλεια του αεροπλάνου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ok! Τον έλεγχο για την ασφάλεια του αεροπλάνου φοβάμαι κ εγώ.. Αλλά κ να μου το ανοίξουν για ασφάλεια φεύγοντας απο ΝΥ, δεν περνάω τελωνείο οπότε μια χαρά λογικά!
soiramk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ok! Τον έλεγχο για την ασφάλεια του αεροπλάνου φοβάμαι κ εγώ.. Αλλά κ να μου το ανοίξουν για ασφάλεια φεύγοντας απο ΝΥ, δεν περνάω τελωνείο οπότε μια χαρά λογικά!
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μια τελευταία επιβεβαίωση απο κάνα frequent easyjet θέλω. Τελικά είναι όντως handbag PLUS laptop bag? Με το έχουν πεί και μένα απλά και μια επιβεβαίωση παραπάνω δε με χαλάει. ---------- Προσθήκη στις 22:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ---------- Για την ιστορία: In addition to the “Standard Hand Baggage” you may also carry: (a) one of the following: An overcoat; an umbrella, or a shawl; and ( one standard size carrier bag of goods purchased from the departure airport. Μάλλον στο b είναι που χαλαρώνει κάπως το πράγμα και έτσι καταλήγουμε σε τσάντα laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις