Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά απο πολλάααα χρόνια σκέπτομαι να πάω για διακοπές στο τέλος του μήνα στην Νάξο.Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για καλά μέρη διαμονής,παραλίες, καλά εστιατόρια και μπαράκια κτλ. Ενδείξεις και αντενδείξεις, τι να προσέξω δλδ.Θα ήθελα όμως, αν κάποιος insomniac ειναι απο Νάξο και έχει επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια ελεύθερα κατα την περίοδο 30/7 - 4/8 να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να κλείσω ( ενδιαφέρομαι για ένα δίκλινο ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα!Αρχές Αυγούστου έχω κανονίσει να πάω διακοπές στη Κρήτη!Θα μεινω Ρέθυμνο και θα έχω 7 μέρες μπροστά μου για να δω τα πάντα!!Ξέρω ότι οι μέρες είναι πααααρα ΄πολύ λίγες αλλά θα θελα να μου πουν όσοι ξέρουν πού να πάω και τι να δω(τα πιο βασικά,ποιες παράλιες να επισκεφθώ οπωσδήποτε κτλ)!Ευχαριστώ εκ των προτέρων:-D

Παιδιά καλησπέρα!Αρχές Αυγούστου έχω κανονίσει να πάω διακοπές στη Κρήτη!Θα μεινω Ρέθυμνο και θα έχω 7 μέρες μπροστά μου για να δω τα πάντα!!Ξέρω ότι οι μέρες είναι πααααρα ΄πολύ λίγες αλλά θα θελα να μου πουν όσοι ξέρουν πού να πάω και τι να δω(τα πιο βασικά,ποιες παράλιες να επισκεφθώ οπωσδήποτε κτλ)!Ευχαριστώ εκ των προτέρων

==ΚΡΗΤΗ==KRETA==CRETA==CRETE

1-Πρεβελη, παραλια με φοινικες και ποταμακι (Νοτια του Ρεθυμνου, στο Λιβικο)

2-Αγιος Παυλος, παραλια με αμμολοφους! (λιγο πιο Νοτια απο την Πρεβελη)

3-Ματαλα, για εγκυκλοπαιδικους λογους (Νοτια, μετα τον Αγιο Παυλο)

4-Φαλασαρνα, ειχε βγει 1η ή 2η (δεν θυμαμε ακριβως) καλυτερη παραλια της Ελλαδας. Φοβερη θαλασσα, φοβερη αμμουδια, πραγματικα αξιζει. (Δυτικα, λιγο μετα την Κισσαμο -γνωστη και ως Καστελι- , νομος Χανιων)

5-Μπαλος (Γραμβουσσα), γαλαζοπρασινα νερα, απιστετο τοπιο, με πολυ χωματοδρομο για να φτασεις, εναλλακτικα το πρωι με καραβακι απο την Κισσαμο (Δυτικα, πανω πανω στην μυτη, νομος Χανιων)

6-Ελαφονησι, τοπιο εξωτικο, γαλαζοπρασινα νερα, αμμωδες νησακι που φτανεις περπατωντας 50m μεσα απο την θαλασσα! (Στην Νοτιοδυτικη γωνια του νησιου, νομος Χανιων)

7-Περπατημα στο Φαραγγι της Σαμαριας

Αλλα ρε γμτ 7 μερες ειναι λιγες για Κρητη. Τουλαχιστον 14 μερες θελεις για πεις οτι πηγες.

Αφού θα είσαι Ρέθυμνο μπορείς να πας να δεις και την πατρίδα μου το Σπήλι, ένα χωριό επάνω στο βουνό καμιά 25ριά χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο, γνωστό για τις περίφημες βρύσες του, και πολύ πολύ γραφικό. :)

==ΚΡΗΤΗ==KRETA==CRETA==CRETE

..

5-Μπαλος (Γραμβουσσα), γαλαζοπρασινα νερα, απιστετο τοπιο, με πολυ χωματοδρομο για να φτασεις, εναλλακτικα το πρωι με καραβακι απο την Κισσαμο (Δυτικα, πανω πανω στην μυτη, νομος Χανιων)

..

Ωραία είναι και με το καραβάκι, αλλά όποιος πάει ας προτιμήσει με αυτοκίνητο, γιατί το καραβάκι σε αφήνει απευθείας στην παραλία και χάνεις αυτήν -->εδώ<-- την ωραία διαδρομή που κατεβαίνεις, και την θέα φυσικά, όπως -->εδώ<--.

Ο χωματόδρομος υπάρχει επειδή είναι προστατευόμενη περιοχή και δεν επιτρέπεται να φτιαχτεί δρόμος.

Γενικά όποιος έρθει κρήτη ας πάει στις περιοχές που αναφέρει ο mitsikas είναι όλα τέλεια. Ειδικά φαλάσαρνα όποιος θέλει να απολαύσει το μπάνιο του, και μπάλο πιο πολύ για την εμπειρία, την θέα κτλ.

Αφού θα είσαι Ρέθυμνο μπορείς να πας να δεις και την πατρίδα μου το Σπήλι, ένα χωριό επάνω στο βουνό καμιά 25ριά χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο, γνωστό για τις περίφημες βρύσες του, και πολύ πολύ γραφικό. :)

Αρε aragon να ηξερες τι αιμα είχαμε φτήσει για να βρούμε ενα βράδυ του 2003 αυτό το χωριο. Οταν το βρήκαμε μετα απο πολύ οδήγηση μόνο που δεν φιλήσαμε το χώμα (στους Λαμπίωτες ηταν ο τελικός προορισμός μας)

Πάντος αν επισκευτείς αυτήν την περιοχή ρώτα σε ποιό χωριό έχουν πανηγύρι (ολο και κάποιο θα έχει) και να πάς οπωσδήπωτε. Ο τρόπος που διασκεδάζουν οι κουζουλοκρητικοι, τα κρασιά και οι μεζέδες είναι απίστευτα. Κρήτη εκτός απο παραλίες και νυχτερινή ζωή σημαίνει και παράδοση.

ΕΠειδη καπου ανεφερα καρτι για Δυτικη Πελοποννησο ενημερωθειτε για πανεμορφες παραλιες στη δυτικη μεσσηνια απο το http://www.kyparissianews.gr , φυσικα εχει ολα τα τηλεφωνα για οτιδηποτε χρειαστειτε...

παιδες λιγο τη βοηθεια σας. Οι γονεις μου θελουν να πανε Κερκυρα. Εχετε καποιο καλο μερος να προτεινετε? Μακρια φυσικα απο τους Αγγλο πιθηκους. Ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλους

Πρόκειται να ταξιδέψω στη Μήλο την ερχόμενη Παρασκευή και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για το νησί, για τις καλύτερερς παραλίες και εστιατόρια καθώς και τα αξιοθέατα. Επειδή η διαμονή θα είναι μικρή, θα ήθελα να μου πείτε τι δεν πρέπει να χάσω.

από παραλίες μην χάσεις με τίποτα το Σαρακινικο πάντως..τέλεια παραλια...απλά από τις καλύτερες που έχω πάει...έχει έναν βράχο για βουτιές που δεν υπάρχει αλλού...

To Σαρακινικο,δεν ειναι ακριβως παραλια,αλλα αξιοθεατο.Βασικα,ειναι ενα σεληνιακο τοπιο με βραχους κι ετσι.Μην παραλειψεις να πας.Απο τους βραχους δεν πηδουσα που να με πληρωνανε!!

Μη χασεις ομως με τιποτα την Φιριπλακα,απο τις πιο ωραιες παραλιες του νησιου.Επισης ωραιες παραλιες:γεροντας,τσιγκραδο,αχιβαδολιμνη,αγ κωνσταντινος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...