Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ πιθανόν να ισχύουν και τα δύο γιατί ,πρόκειται να βγάλουμε νέες ταυτότητες δεν έχω κοιτάξει αλλά κάτι τέτοιο το έχει πάρει το αυτή μου

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:27 ----------

Νέες αστυνομικές ταυτότητες με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να μην μπορούν να πλαστογραφηθούν και σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, παρόμοιες με αυτές πολλών ευρωπαϊκών χωρών, αναμένεται να αποκτήσουν οι έλληνες πολίτες έπειτα από περίπου δύο χρόνια καθώς, όπως ανέφεραν αξιωματικοί της Αστυνομίας, οι υπάρχουσες πλαστογραφούνται πολύ εύκολα. Η αναμενόμενη αλλαγή στις αστυνομικές ταυτότητες θα έρθει περίπου 12 χρόνια μετά την έκδοση των σημερινών ταυτοτήτων στις οποίες αναγράφονται τα στοιχεία (επώνυμο, όνομα και όνομα πατρός) και με λατινικούς χαρακτήρες προκειμένου να αποτελούν και ταξιδιωτικό έγγραφο.

.......

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τελικά τι από τα δύο παίζει? :-)

Για κανα πενταήμερο το κόβω, αλλά για αμάξι δεν το σκέφτομαι καθόλου για πολλούς λόγους. Ε νεολαία τώρα και κανα μουσείο παίζει, και κανα Cern παίζει, μόνο σε μοναστήρια δεν πάω :P

Για τις τιμές των εναλλακτικών μεταφορών (πχ τρένο) ξέρουμε τίποτα πάνω κάτω? Κάτι είδα για 130$ και φοβήθηκα..

Με ταυτότητα η .....δουλειά γίνεται μια χαρά.

Για καλό και για κακό να χεις διαβατήριο αλλά γράψαμε οτι με τη νέα ταυτότητα που έχει και λατινικούς χαρακτήρες δεν θα χεις πρόβλημα.

Οντως η Ελβετία είναι ακριβός τόπος για ταξιδιώτες.

Επεξ/σία από capten$
Δημοσ.
Με ταυτότητα η .....δουλειά γίνεται μια χαρά.

Για καλό και για κακό να χεις διαβατήριο αλλά γράψαμε οτι με τη νέα ταυτότητα που έχει και λατινικούς χαρακτήρες δεν θα χεις πρόβλημα.

Οντως η Ελβετία είναι ακριβώς τόπος για ταξιδιώτες.

να φέρεις νερό απο ελλάδα

είναι ακριβό χωρίς πλάκα :-(

Δημοσ.

΄Για 5 μέρες ούτε για ζήτω.

Εγώ βασικά έχω πάει Βερνη[μπλιαχ},Βασιλεία{καλούτσικα}και στις πόλεις γύρω απο τη λίμνη της Γενευης[ενδιαφέρον}.Ατομα που εμπιστευομαι πηγαίνουν Λουκέρνη και κάνουν βόλτες στη γύρω περιοχή.Ετσι με κάποια επιφύλαξη σου συστήνω Λουκέρνη ή Γενευη.Αλλά οι μετακινήσεις με τρένο και το φαγητό θα σου κοστίσουν αρκετά.

Μουσεία δεν υπάρχει τίποτα εντυπωσιακό.

Πολύ φτώχεια στις τέχνες οι Ελβετοί.Αλλωστε δεν κάνανε πόλεμο,ούτε πέρσαν δύσκολες εποχές οικονομικά οι Ελβετοί ώστε να αναπτύξουν τις τέχνες.

Αν σου αρέσει η τζαζ νομίζω άρχές Ιουλη σε μια πόλη της λίμνης της Γενευης{Βεβέ η Μοντρέ}γίνεται ενα πλύ καλό φεστιβαλ.Και στη Λουκέρνη τέλη καλοκαιριού γίνοντε κάποιο φεστιβαλ κλασσικής μουσικής αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Δημοσ.

Τόση ερημιά Ελβετία? :-(

Καλά όταν φτάσω εκεί μάλλον θα έχει φίλος αμάξι να μου δανείσει, αλλά περίμενα κάτι πιο ενδιαφέρον και σε άλλες πόλεις, όπως ας πούμε Ζυρίχη. Επειδή μάλλον τα πρωινά θα δουλεύουν οι μισοί (αυτοί που ξέρουν την πόλη) έχει δραστηριότητες να κάνουμε οι υπόλοιποι σε καμιά πόλη?

Ας πούμε όπως εδώ μπορείς να πας κανα Θησείο, καμιά Πλάκα, καμιάν Ακρόπολη, καμιά παραλία υπάρχει κάτι να περνάει η ώρα τα πρωινά? Προσπαθώ να φτιάξω πρόγραμμα όταν δεν θα έχω γνωστούς μαζί μου.

Δημοσ.

την παραλία την αφήνω ασχολίαστη (το νερό είναι κρύο )

βέβαια τώρα ακόμα δεν έχει ανοίξει τελείως ο καιρός

μπορείς όμως να νοικιάσεις ποδήλατο (θαλάσσης)

επίσης δες εδώ

ψάξε λίγο

http://www.trivago.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1-31486/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B1

για κάθε πόλη και τα αξιοθέατα εκδηλώσεις κτλ

Δημοσ.

Παράδοση αποσκευών και παραλαβή της κάρτας επιβίβασης μέσω Διαδικτύου

Με την easy. Ποιός ο λόγος ύπαρξης; Αφού ούτως η άλλως πρέπει να πας απο το γκισέ να αφήσεις/ζυγίσεις τη βαλίτσα και να δούνε την κάρτα.

Τι αλλάζει; Το οτι δεν περιμένεις 20sec για να σου τυπώσει την κάρτα επιβίβασης;

Δημοσ.

Καιγω το ιδιο ρωτουσα για την Delta που το εκανα σε κατι πτησεις ενδοΑμερικανικες

Νομιζω αν κανεις τσεκ-ιν ηλεκτρονικα δεν χανεις το αεροπλανο ή κατι τετοιο.

Καποιος λογος θα πρεπει να υπαρχει

Γιατι τελικα καιγω περιμενα πολλες ωρες στο LAX για να παραδωσω τη βαλιτσα, ισως να σε περιμενει το αεροπλανο?Ξερω γω, κατι θα παιζει

Δημοσ.

Αυτοί που κάνουν check-in ηλεκτρονικά δεν έχουν διαφορετικό γκισέ? Έτσι έχω δει σε μερικά αεροδρόμια με τις ουρές να είναι απελπιστικά μικρότερες.

Κάτι παρόμοιο έκανα κι εγώ με αυτά τα μηχανηματάκια της Aegean στο αεροδρόμιο (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο) και παρέκαμψα ουρά 25 ατόμων.

Δημοσ.
Παράδοση αποσκευών και παραλαβή της κάρτας επιβίβασης μέσω Διαδικτύου

Με την easy. Ποιός ο λόγος ύπαρξης; Αφού ούτως η άλλως πρέπει να πας απο το γκισέ να αφήσεις/ζυγίσεις τη βαλίτσα και να δούνε την κάρτα.

Τι αλλάζει; Το οτι δεν περιμένεις 20sec για να σου τυπώσει την κάρτα επιβίβασης;

προφανώς βολεύει πολύ αν δεν έχεις παραδοτέες αποσκευές, αλλά μόνο χειραποσκευές, οπότε δεν ασχολείσαι καθόλου με τα γκισέ. Στο βρωμοπάρισο περίμενα μισή ώρα με γυναίκα τούμπανο και μικρό παιδί στην ουρά για τσεκίν στην ηζητζετ...

Δημοσ.
Αυτοί που κάνουν check-in ηλεκτρονικά δεν έχουν διαφορετικό γκισέ? Έτσι έχω δει σε μερικά αεροδρόμια με τις ουρές να είναι απελπιστικά μικρότερες.

Κάτι παρόμοιο έκανα κι εγώ με αυτά τα μηχανηματάκια της Aegean στο αεροδρόμιο (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο) και παρέκαμψα ουρά 25 ατόμων.

Έτσι είναι.

Βέβαια στο ΕλΒεν να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα "εεεεε φίλε, από δω είναι η ουράαααα" των γιδιών που δεν ξέρουν να διαβάζουν τη διαφορά.

Δημοσ.
προφανώς βολεύει πολύ αν δεν έχεις παραδοτέες αποσκευές, αλλά μόνο χειραποσκευές, οπότε δεν ασχολείσαι καθόλου με τα γκισέ. Στο βρωμοπάρισο περίμενα μισή ώρα με γυναίκα τούμπανο και μικρό παιδί στην ουρά για τσεκίν στην ηζητζετ...

Ναι αυτό. Και εγώ μόνο με χειραποσκευές έχω την εντύπωση οτι βολεύει.

Έτσι είναι.

Βέβαια στο ΕλΒεν να είσαι έτοιμος να ακούσεις τα "εεεεε φίλε, από δω είναι η ουράαααα" των γιδιών που δεν ξέρουν να διαβάζουν τη διαφορά.

Απο θεσ/νικη βασικά θα φύγω. Τελικά είναι μάστ άν έχεις μόνο χειραποσκευή ή έχεις express check in και για την παράδοση της βαλίτσας;

In other words, έχω τίποτα να χάσω αν το κάνω και εκτυπώσω τα εισιτήρια;

Δημοσ.
Ναι αυτό. Και εγώ μόνο με χειραποσκευές έχω την εντύπωση οτι βολεύει.

Όχι ρε, αφού σου λέμε ότι έχουν διαφορετικό γκισέ, άρα πας με την βαλίτσα σου κύριος και κάνεις check in παρακάμπτοντας τις μεγάλες ουρές.

Δημοσ.

Εγώ απλά προβληματίζομαι. Για ποίο λόγο τότε ΟΛΟΙ όσοι παίρνουν εισητήρια απο νέτ να μην κάνουν και αυτο;

Μήπως επειδή είναι γεροπερίεργοι σαν και μένα; :P

Αλλάζει κάτι γενικά πέραν της ταχύτερης εξυπηρέτησης; Ας πούμε η ώρα έλευσης κτλ;

Δημοσ.

Παιδιά,αυτό με τα εισιτήρια που εκτυπώνεις,ισχύει μόνο αν έχεις κάνει κράτηση από το site της εταιρίας ή από οποιοδήποτε άλλο site?

Χθες π.χ έκλεισα εισιτήριο από airtickets.gr,μου'ρθε mail επιβεβαίωσης αλλά δεν είδα κάπου να μπορώ να εκτυπώσω εισιτήριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...