Septum Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 παρο εχω ακουσει εχει πιτσικαρια ... κοσμος στην ηλικια σου εχει εχω παει 2 φορες
Legolas Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ιο μου ειπαν(2 ατομα) πανε φοιτητες αλλα και πολυ αλητια και πολυ βρωμια... ξερετε τιποτα?
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 θελω να παω διακοπες φετος..ειμαι 23 χρονων και θελω να μου προτεινετε καποιο νησι για διακοπες... αυτο που θελω να εχει ειναι διασκεδαση και κοσμο και ατομα απο 18 κ πανω...να μην εχει πολυ αλητια(αν και παντου εχει) ... περιμενω τις αποψεις σας.... To προβλημα σου ειναι οτι εισαι σε μια ηλικια που τα 19χρονα σου φαινονται πιτσιρικια(μεχρι τα 30 σου που παλι 19χρονα θα κυνηγας) και λογικα δεν το σηκωνεις οικονομικα για καλοκαιρι Μυκονο-Σαντορινη Αφενως καιγω Παρο θα σου προτεινα. Το καλοκαιρι μαζευει και λιγο μεγαλυτερο κοσμο. Νομιζω μεχρι τα 25 αντεχεται, κακως την απορριπτεις. Και καλο τουρισμο και οχι πολυ ακριβα Αλλιως θα προτεινα Σκιαθο, εχει ζωη και μαζευει και καλες για σενα ηλικιες(αν και πανω κατω σε επιπεδα Παρου ειναι) Ικαρια ισως? ΥΓ. Απο Επτανησα εχεις σκεφτει? Νομιζω οτι πχ Ζακυνθος εχει αυτα που θες αν αντεχεις τους πολλους ξενους τουριστες
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 θελω να παω διακοπες φετος..ειμαι 23 χρονων και θελω να μου προτεινετε καποιο νησι για διακοπες... αυτο που θελω να εχει ειναι διασκεδαση και κοσμο και ατομα απο 18 κ πανω...να μην εχει πολυ αλητια(αν και παντου εχει) ... περιμενω τις αποψεις σας.... Στην Πάρο (στην Παροικιά συγκεκριμένα ) πέρασα το περσινό καλοκαίρι την μέρα του 15αύγουστου. Αν και το διάστημα της 1 ημέρας δεν είναι αρκετό για να έχεις συνολική εικόνα, συνοπτική εικόνα είναι η εξής: δεν είναι μόνο πιτσιρικαρία. Είχε όλη τη γκάμα ηλικιών. Επίσης ήταν πανέμορφη το βράδυ. Τα φωτισμένα στενάκια, σε συνδυασμό με αυτό το λευκό των Κυκλάδων και τα πολύχρωμα μαγαζάκια, ήταν τέλειο. Την μέρα πάλι, η έλλειψη πράσινου δεν παλευόταν. Παροικιά τουλάχιστον, πολλή ξεραϊλα. Επίσης είχε τρελή πολυκοσμία (θα μου πεις 15Αύγουστος, τι περίμενες). Αν θες πάντως διασκέδαση και να χει μπόλικο κόσμο, ναι. Προτείνεται. Η Πάρος, τώρα , ήταν το πέρασμα στην επστροφή προς Κρήτη, μετά από 4 ημέρες στην Ικαρία. Τα Χριστούγεννα που με ρωτούσαν πού πήγα καλοκαίρι, είχα ξεχάσει τελείως την Πάρο. Έρωτας με την Ικαρία. Έμεινα νότια, (Φάρο και Άγιο Κήρυκο) και έιχα πάθει πλάκα με το νησί. Αν δεν είχα κανονίσει διακοπές για έξω φέτος, θα είχα ήδη τα εισιτήρια για Ικαρία στα χέρια μου. Απλά να ξέρεις ότι για να περάσεις καλά εκεί, πρέπει να έχεις ένα ντόπιο παρέα να ξέρει που θα σε πάει.
nikolio Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλησπέρα.. Θα πάμε διακοπές Ίο φέτος με την παρέα μου και είμαστε στη φάση του ψαξίματος για δωμάτια..Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό? κατά προτίμηση εκτός χώρας, γιατί από ότι έχουμε ακούσει γίνετε πλ πανικός!!!
Legolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 και δεν σαρεσει ο πανικος???? far out πηγαινε ... ολοι εκει πανε
nikolio Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 μ'αρέσει ο πανικός απλά όχι όλη την μέρα..γι'αυτό και ψάχνουμε κάτι εκτός χώρας.. θενκσ για την απάντηση σου..θα το κοιτάξω!
VitamineQ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 στη χώρα την μέρα δεν έχει πανικό γιατί όλοι την έχουν πέσει για ύπνο, και το μεσημέρι - απόγευμα είναι ήρεμα γιατί όλοι πάνε για μπάνιο και στο far out. το 90 όλα αυτά. δε νομίζω να έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε πέρα του ότι έχουν ανοίξει ελληνάδικα και το νησί έχει γίνει πιο κυριλέ. Αν θές λίγο πιο ήσυχα το βράδυ πάνε σε δωμάτια που είναι κοντά στους ανεμόμυλους. Αν θες camping πάνε στο διπλανό του far out που είναι πιο ήσυχο.
gpanagiotou Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχουν ήδη αρχίσει διαγωνισμοί με δώρα διακοπές κτλ Βρήκα ένανα αρκετά καλό με διήμερο στο Λάδωνα και mountain bike και canoe.. Νομίζω οτι λέει τρελά για καλοκαιράκι!!!!!!
gpanagiotou Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχουν ήδη αρχίσει διαγωνισμοί με δώρα διακοπές κτλ Βρήκα ένανα αρκετά καλό με διήμερο στο Λάδωνα και mountain bike και canoe.. Νομίζω οτι λέει τρελά για καλοκαιράκι!!!!!!
capten- Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μετά απο αρκετό καιρό θα ξαναεπισκεφτώ την πανέμορφη Βιέννη.Θα μείνω 4 μέρες και λέω να συνδυάσω και μια μικρή μονοήμερη με Μπρατισλάβα.{Αποφασισμένος είμαι να επισκεφτώ και τη Σλοβακία και μην μου γράφετε οτι δεν προλαβαίνω να δω τπτ απο Βιέννη[άλλωστε τρίτη φορά πάω στην Αυστρία} Οποιοι επισκέφτηκαν πρόσφατα τις δυο πόλεις μπορείτε να μου δώσετε καποιες προτάσεις για φαγάδικα,όπερα,αζαχοραπλαστεία{ντεμελ,μπυραρίες και άλλα τρυφερά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 θα πάω σε λίγες μέρες Κωνσταντινουπολη, μπορει κανείς να μου προτεινει ξενοδοχειo σε σχετικά χαμηλή τιμή αλλά να μην είναι και ερείπιο; tnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις